Adios Plastic – Biorazgradljive vrečke za iztrebke Pink (8 rolic)

120 kosov biorazgradljivih vrečk Adios Plastic bo poskrbelo za to, da bo pospravljanje kupčkov za vašim kužkom kar najbolj okolju prijazno. Vrečke so najmočnejše, kar jih najdemo na trgu in okolju prijazne. Ustvarjene iz koruznega škroba in povsem kompostirne in razgradljive.

ZALOGA:
Na zalogi pri dobavitelju

SKU
4602858

Pasje vrečke za pse, narejene iz rastlin, ki se naravno razgradijo in za seboj ne pustijo odpadkov!

Lastnosti:

  • Lahko jih zavržete v domače bio odpadke ali industrijske
  • 100% razgradljive v roku 1 leta
  • Na voljo z ročaji ali brez njih
  • 20 mikronov debele
  • 100% držijo tekočino
  • Dovolj velik za pse vseh velikosti
  • Brez vonja


Biorazgradljive vrečke Adios Plastic so najmočnejše na trgu in se ne raztrgajo med uporabo. Se popolnoma prilegajo vse nosilcem za vrečkice. V kompletu prejmete  120 vrečk .

 

Zakaj so vrečke Adios Plastic ene izmed najboljših na trgu?

Z debelino 20 mikronov so vrečke ene najdebelejših na svetu. Podjetje podarja 1% v dobrodelne namene za čiščenje plastike iz oceanov. Prav tako je celotna embalaža izdelana iz kartona FSC. 100% kompostirna in brez plastike. Adios Plastic so certificirani za kompostiranje v vsemi certifikati za Evropo (certifikat EN13432, več TUKAJ.) Potrjene so za kompostiranje za domačo uporabo (certifikat HOME za kompostiranje).


Poglejte si video, kako so resnično močne in hkrati zdrave za planet:
 

Adios Plastic

Zagotovo najbojše svoje podjetje predstavi sam lastnik Ben, ki je o Adios Plastic povedal naslednje:

"Živjo, jaz sem Ben! Sem ustanovitelj Adios Plastic. Ideja za Adios Plastic se je prvotno pojavila leta 2017, potem ko sem se zavedel uničujočih učinkov, ki jih ima plastika na okolje. Hotel sem nekaj storiti, da bi pomagal, a nisem bil prepričan, kaj. Vedel sem, da je moj življenjski cilj zmanjšati porabo plastike za enkratno uporabo. Vseeno pa sem želel narediti več, veliko več! ... in ker obožujem živali, sem takoj pomislil na to, da bi izdelal nekaj ne-plastičnega za hišne ljubljenčke. 

Po mesecih raziskav sem izvedel, da skoraj vse pasje vrečke na trgu niso tako okolju prijazne, kot trdijo! Podjetja so bila in še vedno pridobivajo kupce z uporabo naprednih tehnik trženja.Zadevo sem vzel v svoje roke in prvo izdelavo za kompostirne pasje vrečke dal v proizvodnjo v decembru 2018. Bilo je zelo vznemirljivo, a tudi zelo strašljivo. Adios Plastic je tukaj zato, da potrošnikom ponudi neplastične alternative za vsakodnevne izdelke. Naša ljubezen do živali pomeni, da so kompostirne vrečke za kakce tisto pravo in zagotovo začetek v pravi smeri za boljši planet. Vendar ne skrbite, imeli še veliko izdelkov, ki vas bodo zagotovo navdušili in hkrati ohranili planet zelen!"

Adios Plastic lastnik Ben

Kateri so način plačila?
Omogočamo naslednje načine plačila:

  • z nakazilom na račun upravitelja KAIT d.o.o. (po ponudbi / predračunu). Uporabnik lahko naroči nakup tudi preko telefona na št. 069 611 116. Po naročilu se mu na njegov elektronski naslov pošlje UPN nalog, ki ga kupec lahko plača na pošti ali banki. Po vplačilu naloga se kupcu pošlje izdelek in račun. S plačilom po načinu predračuna se kupec strinja s splošnimi pogoji. 
  • s kreditno kartico Eurocard / Mastercard, Visa, American Express, Discover (omogoča Braintree)
  • preko PayPal

Kdo dostavi naročilo?
Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je dostavna služba Pošta Slovenije. Paket vam pošljemo na naslov katerega ste navedli ob registraciji oz. nakupnem postopku, priporočamo vam, da navedete naslov na katerem se nahajate v dopoldanskem času.

Koliko znašajo stroški dostave?
Stroški dostave znašajo 3,5 €. Ob naročilu v skupni vrednosti nad 60€ je dostava brezplačna.

Kam vse dostavljamo naročeno blago?
Naročeno blago dostavljamo na področju Republike Slovenije.
Pakete odpošiljamo iz skladišča na naslovu podjetja.

Je mogoč osebni prevzem?
Osebni prevzem je mogoč na sedežu podjetja KAIT d.o.o., Žarova cesta 16, 3320 Velenje. Obvestimo vas po elektronski pošti ali telefonski številki, kdaj je paket pripravljen za osebni prevzem. Plačilo po povzetju v tem primeru ni mogoče.

Naši izdelki imajo dva različna statusa zaloge, in sicer:

1. NA ZALOGI
Izdelek je na zalogi pri nas v Loving Paw skladišču, ki se nahaja na naslovu podjetja. 

2. NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU
Izdelek je na zalogi pri dobavitelju. To pomeni, da moramo izdelek naročiti, ga prevzeti v naše skladišče in ga nato odposlati k vam. 

Kaj se zgodi, če je na istem naročilu en izdelek na zalogi in drugi na zalogi pri dobavitelju?
V kolikor naročite izdelek ki je NA ZALOGI, ga lahko odpošljemo še isti dan (če je naročilo oddano do 13h) ali takoj naslednji delovni dan. Če naročite več izdelkov, med katerimi so tudi izdelki NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU, je dobavni rok naročila do 5 delovnih dni (vikendi in prazniki se paketi ne dostavljajo).

TRUDIMO SE, DA PAKETEK ČIM PREJ PRISPE NA VAŠ NASLOV
Zadovoljna stranka in kosmatinček sta naš cilj. Zato se vedno maksimalno potrudimo, da naročilo kar se da hitro dostavimo na vaš naslov. 

Napišite vaše lastno mnenje
Mnenje o izdelku lahko oddajo samo prijavljeni uporabniki. Prosimo Prijavite se ali ustvarite račun
Slava Yurthev Copyright