Aport FIRE 30 cm

Vsi vemo, da morajo biti aporti izjemno odporni in vzdržljivi. Tako kot gasilske cevi. Zato smo ustvarili aporte FIRE iz odpadnih gasilskih cevi, saj s tem poskrbimo za recikliranje materialov in hkrati za zabavo ter učenje kosmatinčka. Aport bo kmalu postal nova najljubša igrača vašega psa!

Izdelan iz reciklirane gasilske cevi zato je neverjetno močna igrača za pse, ki zdrži dlje kot večina drugih igrač. Predstavljajte si, da se gasilska cev vleče skozi hišni požar in pritisk vode, ki jo dovajajo gasilci! Ta tesno tkan, vzdržljiv material je bistveno boljši od običajnih plišastih igrač. Polnjen je s poliesterskim materialom, zaradi česar je hkrati dovolj mehak, da ne poškoduje zob. Aport ima tudi ročaj za katerega lahko primete, medtem ko uživate v dobri igri vlečenja in vrvi.

SKU
7713552

Vsi vemo, da morajo biti aporti izjemno odporni in vzdržljivi. Tako kot gasilske cevi. Zato smo ustvarili aporte FIRE iz odpadnih gasilskih cevi, saj s tem poskrbimo za recikliranje materialov in hkrati za zabavo ter učenje kosmatinčka. Aport bo kmalu postal nova najljubša igrača vašega psa!

Izdelan iz reciklirane gasilske cevi zato je neverjetno močna igrača za pse, ki zdrži dlje kot večina drugih igrač. Predstavljajte si, da se gasilska cev vleče skozi hišni požar in pritisk vode, ki jo dovajajo gasilci! Ta tesno tkan, vzdržljiv material je bistveno boljši od običajnih plišastih igrač. Polnjen je s poliesterskim materialom, zaradi česar je hkrati dovolj mehak, da ne poškoduje zob. Aport ima tudi ročaj za katerega lahko primete, medtem ko uživate v dobri igri vlečenja in vrvi.

Dolžina aporta: 30 cm

Aport Fire

Okolju prijazno, trajnostno in reciklirano

Gasilske enote po vsem svetu vsako leto testirajo svoje gasilske cevi. Če zvitek gasilske cevi ne prestanejo pregleda ali pa se enostavno obrabijo oziroma so nekje malce poškodovane, gasilska cev običajno konča na odlagališču. V našem primeru se ga reciklira in spremeni v čudovito in odporno ročno izdelano pasjo igračo!

Lastnosti:

  • vsaka stran aporta je dodatno ojačana
  • plava na vodi
  • je vodoodporen
  • vzdržljiv material
  • robustni in močni šivi
  • enostavno vzdrževanje

Pomembno vedeti
Upoštevajte, da bo zaradi narave ročne izdelave in morebitne predhodnje uporabe gasilske cevi vsaka igrača videti nekoliko drugače. Na njih je lahko tudi napis iz originalne gasilske cevi. Igrača ni namenjena za žvečenje. Vsak pes se igra drugače in vedno je najbolje, da pozorno opazujete svojega psa. Nadzorovana igra bo pomagala, da bodo igrače zdržale dlje, in kar je najpomembneje, zaščitila bosta vašega prijatelja in vas. Nobena pasja igrača ni zares neuničljiva, zato igračo po igri vedno odstranite*

Donacija gasilcem
Za vsak prodan kos DONIRAMO 1€ nazaj izbranemu gasilskemu društvu, ki skozi leto neumorno pomagajo nam in živalim povsem nesebično. 

Vzdrževanje
Aport se lahko ročno opere in z neagresivnimi čistili odstrani umazanijo. 

Narejen v Sloveniji

Za začetek naša zgodba in navdih za spletni butik ... 
 

Loving Paw zgodba je prav posebna. Pravzprav brez naših pasjih prijateljev ne bi obstajala. Glavni in največji razlog za razmišljanje o začetku spletnega butika je bil pravzaprav moj Shih Tzu z imenom Kai, ki je žal marca 2017 zaradi raka odšel med pasje zvezdice. Očitno pa se je tukaj njegovo poslanstvo začelo. Zakaj?

Kai je bil velik alergik. Pravzaprav ni smel jesti žitaric - jedel je lahko le specifično hrano. Imel je ravno tako hudo alergijo na pršice. Navkljub zdravljenju ni nikoli okusil kakšnih slastnih priboljškov, kot so jih lahko njegovi pasji prijatelji. S težavo sem našla primerno hrano, ki mu ni razdražila črevesje.


Kai in Janja


MOJ KAI tudi v čudovitem videospotu pevke Ditke v izjemno čustveni pesmici: Teci, še teci, moj kuža (na časovnici ob 2.08 min)
ditka videospot
No, tukaj se je zgodba pričela ...

Opazila sem, da je bilo vse več kužkov in muc alergikov. Njihovi lastniki le s težavo (v poplavi različne hrane in opreme) dobijo takšno, ki je hipoalergena in brez 'umetnih' primesi. In tako je nastala velika želja in z veliko truda je bil ustvarjen spletni butik Loving Paw. Kot lastnica kosmatinčkov sem pričela razmišljati, kako bi lahko lastnik dobil na enem mestu nekaj, kar je za kosmatinčka 100% varno in 100% zdravo in lokalno. Na podlagi številnih raziskovanj in izobraževanj sem ustvarila prvo linijo Loving Paw - izdelke iz najboljše bentonitne gline na svetu. Lastniki so bili navdušeni. Vse to pa je vodilo v nadaljnji razvoj izdelkov in linij, na katere smo izjemno ponosni.

 

Nastalo je tudi podjetje KAIT, ki je sestavljeno iz imen naših kužkov:

K (Črni ruski terier Kan: največji črni 'frajer' naše pasje družinice in glavni nadzornik)

AI (Shih Tzu Kai: osnovni in največji razlog za nastanek butika) 

T (Shih Tzu Tango: naš največji pomočnik in 'dvorni norček')
 
Loving Paw želi kosmatinčkom ponuditi to, kar si zaslužijo - najboljše. Želimo, da so vaši kosmatinčki z vami kar se da dolgo in temu je namenjeno celotno poslanstvo. Produkti Loving Paw nastajajo z veliko mero ljubezni, izkušenj ter seveda znanja. Vsak izdelek je načrtovan in ustvarjen z razlogom. Kvaliteta in znan izvor lokalnih sestavin je za nas izjemnega pomena in kosmatinčki so naš navdih.Loving Paw je družinsko vodeno podjetje, ki ima za cilj le eno: zdrave in srečne kosmatinčke ter zadovoljne lastnike. Naše vodilo je: NARAVNO. LOKALNO. SRČNO.Hvala Kai in lepo pazi na nas med pasjimi zvezdicami* 
Mi bomo pa tukaj na vse tvoje kosmate prijatelje, obljubim 

ČAS JE, DA SE SPOZNAMO :) KDO STOJI ZA EKIPO LOVING PAW?


Janja 
JANJA - lastnica, idejna vodja in velika ljubiteljica živali


Staš 

STAŠ - IT mastermind, mož lastnice ;) in velik ljubitelj živali


Tango 

TANGO - Naš pasji srček, glavni preizkuševalec in dvorni norček

 

Kan 

KAN - Črni frajer in glavni nadzornik
 

Kai

 KAI - Razlog nastanka butika in pasja dušica, ki nas spremlja med zvezdicami


Kateri so način plačila?
Omogočamo naslednje načine plačila:

  • z nakazilom na račun upravitelja KAIT d.o.o. (po ponudbi / predračunu). Uporabnik lahko naroči nakup tudi preko telefona na št. 069 611 116. Po naročilu se mu na njegov elektronski naslov pošlje UPN nalog, ki ga kupec lahko plača na pošti ali banki. Po vplačilu naloga se kupcu pošlje izdelek in račun. S plačilom po načinu predračuna se kupec strinja s splošnimi pogoji. 
  • s kreditno kartico Eurocard / Mastercard, Visa, American Express, Discover (omogoča Braintree)
  • preko PayPal
  • Plačilo po povzetju (OPOMBA: V primeru plačila po povzetju se vam dodatno zaračuna strošek v višini 1 € (ne glede na znesek naročila). 

Kdo dostavi naročilo?
Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je dostavna služba Pošta Slovenije. Paket vam pošljemo na naslov katerega ste navedli ob registraciji oz. nakupnem postopku, priporočamo vam, da navedete naslov na katerem se nahajate v dopoldanskem času.

Koliko znašajo stroški dostave?
Stroški dostave znašajo 3,5 €. 

Ob nakupu nad 45 € je poštnina BREZPLAČNA.

V primeru plačila po povzetju se vam dodatno zaračuna strošek v višini 1 € (ne glede na znesek naročila).


Kam vse dostavljamo naročeno blago?
Naročeno blago dostavljamo na področju Republike Slovenije.
Pakete odpošiljamo iz skladišča na naslovu podjetja.

Je mogoč osebni prevzem?
Osebni prevzem je mogoč na sedežu podjetja KAIT d.o.o., Žarova cesta 16, 3320 Velenje. Obvestimo vas po elektronski pošti ali telefonski številki, kdaj je paket pripravljen za osebni prevzem. 

Naši izdelki imajo dva različna statusa zaloge, in sicer:

1. NA ZALOGI
Izdelek je na zalogi pri nas v Loving Paw skladišču, ki se nahaja na naslovu podjetja. 

2. NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU
Izdelek je na zalogi pri dobavitelju. To pomeni, da moramo izdelek naročiti, ga prevzeti v naše skladišče in ga nato odposlati k vam. 

Kaj se zgodi, če je na istem naročilu en izdelek na zalogi in drugi na zalogi pri dobavitelju?
V kolikor naročite izdelek ki je NA ZALOGI, ga lahko odpošljemo še isti dan (če je naročilo oddano do 13h) ali takoj naslednji delovni dan. Če naročite več izdelkov, med katerimi so tudi izdelki NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU, je dobavni rok naročila do 5 delovnih dni (vikendi in prazniki se paketi ne dostavljajo).

TRUDIMO SE, DA PAKETEK ČIM PREJ PRISPE NA VAŠ NASLOV
Zadovoljna stranka in kosmatinček sta naš cilj. Zato se vedno maksimalno potrudimo, da naročilo kar se da hitro dostavimo na vaš naslov. 

Napišite vaše lastno mnenje
Mnenje o izdelku lahko oddajo samo prijavljeni uporabniki. Prosimo <a href="https://lovingpaw.si/customer/account/login/referer/aHR0cHM6Ly9sb3ZpbmdwYXcuc2kvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L3ZpZXcvaWQvMjUyMi8jcmV2aWV3LWZvcm0%2C/">Prijavite se</a> ali <a href="https://lovingpaw.si/customer/account/create/">ustvarite račun</a>

Zgodovina cene

Slava Yurthev Copyright