Bamboo Groom - Glavnik z vrtljivimi zobci (31)

Bamboo Groom glavnik z vrtljivimi zobci je bil zasnovan za hišne ljubljenčke z dolgo dlako. Ima 31 (majhnih) zaobljenih zobcev, ki so dolgi 2,5 cm in 1,5 cm. Nežno in enostavno se vrtijo ter razpletajo dolgo, kodrasto ali grobo dlako. Pomaga pri odstranjevanju umazanije in vozlov na dlaki.

SKU
6357823

Bamboo Groom glavnik z vrtljivimi zobci je bil zasnovan za hišne ljubljenčke z dolgo dlako. Ima 31 (majhnih) zaobljenih zobcev, ki so dolgi 2,5 cm in 1,5 cm. Nežno in enostavno se vrtijo ter razpletajo dolgo, kodrasto ali grobo dlako. Pomaga pri odstranjevanju umazanije in vozlov na dlaki.

Glavnik z vrtljivim zatičem je na voljo v eni velikosti. Ima dva gumijasta naslonjala za palec in ergonomski bambusov ročaj.

Velikost: 5 cm x 21 cm

Bamboo Groom

Bamboo Groom izdelki za nego kosmatinčka so zasnovani tako, da koristijo hišnim ljubljenčkom, staršem hišnih ljubljenčkov in okolju. Bamboo Groom vključuje 9 različnih vrst glavnikov za nego, vključno z glavniki, ščetkami in "grablje". Zbirka ponujavse potrebne krtače za pravilno nego hišnih ljubljenčkov vseh velikosti in vseh vrst dlak.

Zaveza k zdravemu okolju

Bambus je bogat, obnovljiv naravni vir z izjemno vzdržljivostjo, zaradi česar je odličen gradbeni material za ogrodje izdelkov za ščetkanje. Bambus je 100% naraven in biološko razgradljiv. Proizvodnjaglavnikov za nego ima zelo majhen vpliv na okolje in za seboj ne pušča komaj sledi.
In ali ste vedeli, da se bambus uporablja za gradnjo domov, mostov, ograj, pohištva in talnih oblog? Njegova moč in vzdržljivost nam omogočata izdelavo visokokakovostnih orodij za nego, ki bodo zdržala leta in leta.

Oblikovani izdelki za maksimalno udobje

Nega hišnega ljubljenčka je lahko dolgočasno opravilo, ki lahko povzroči nelagodje v rokah, zapestjih in prstih. Bamboo Groom za nego nudijo ergonomske ročaje in oblazinjene podporne blazinice za oprijem, za pomoč pri lajšanju teh bolečin. Imajo tudi zaobljene zatiče in mehke ščetine, ki pomagajo olajšati tudi nelagodje hišnega ljubljenčka. Nekate ščetke za nego so zasnovane za profesionalne negovalce, druga pa za starše hišnih ljubljenčkov.

Ročno narejeni z veliko ljubezni

Vsaka od ščetk, glavnikov in grabljic je skrbno ročno izdelana in nato polirana z naravnim oljem, da zagotovijo gladek, vodoodporen zaključek. Za vsako blazinico za zatič/ščetine zavarujemo tudi ojačano tkanino, tako da se zatiči/ščetine ne potisnejo nazaj v glavo ščetke ... kar je zelo pogosta pritožba
z drugimi pripomočki za nego.

Kateri so način plačila?
Omogočamo naslednje načine plačila:

  • z nakazilom na račun upravitelja KAIT d.o.o. (po ponudbi / predračunu). Uporabnik lahko naroči nakup tudi preko telefona na št. 069 611 116. Po naročilu se mu na njegov elektronski naslov pošlje UPN nalog, ki ga kupec lahko plača na pošti ali banki. Po vplačilu naloga se kupcu pošlje izdelek in račun. S plačilom po načinu predračuna se kupec strinja s splošnimi pogoji. 
  • s kreditno kartico Eurocard / Mastercard, Visa, American Express, Discover (omogoča Braintree)
  • preko PayPal
  • Plačilo po povzetju (OPOMBA: V primeru plačila po povzetju se vam dodatno zaračuna strošek v višini 1 € (ne glede na znesek naročila). 

Kdo dostavi naročilo?
Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je dostavna služba Pošta Slovenije. Paket vam pošljemo na naslov katerega ste navedli ob registraciji oz. nakupnem postopku, priporočamo vam, da navedete naslov na katerem se nahajate v dopoldanskem času.

Koliko znašajo stroški dostave?
Stroški dostave znašajo 3,5 €. 

Ob nakupu nad 45 € je poštnina BREZPLAČNA.

V primeru plačila po povzetju se vam dodatno zaračuna strošek v višini 1 € (ne glede na znesek naročila).


Kam vse dostavljamo naročeno blago?
Naročeno blago dostavljamo na področju Republike Slovenije.
Pakete odpošiljamo iz skladišča na naslovu podjetja.

Je mogoč osebni prevzem?
Osebni prevzem je mogoč na sedežu podjetja KAIT d.o.o., Žarova cesta 16, 3320 Velenje. Obvestimo vas po elektronski pošti ali telefonski številki, kdaj je paket pripravljen za osebni prevzem. 

Naši izdelki imajo dva različna statusa zaloge, in sicer:

1. NA ZALOGI
Izdelek je na zalogi pri nas v Loving Paw skladišču, ki se nahaja na naslovu podjetja. 

2. NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU
Izdelek je na zalogi pri dobavitelju. To pomeni, da moramo izdelek naročiti, ga prevzeti v naše skladišče in ga nato odposlati k vam. 

Kaj se zgodi, če je na istem naročilu en izdelek na zalogi in drugi na zalogi pri dobavitelju?
V kolikor naročite izdelek ki je NA ZALOGI, ga lahko odpošljemo še isti dan (če je naročilo oddano do 13h) ali takoj naslednji delovni dan. Če naročite več izdelkov, med katerimi so tudi izdelki NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU, je dobavni rok naročila do 5 delovnih dni (vikendi in prazniki se paketi ne dostavljajo).

TRUDIMO SE, DA PAKETEK ČIM PREJ PRISPE NA VAŠ NASLOV
Zadovoljna stranka in kosmatinček sta naš cilj. Zato se vedno maksimalno potrudimo, da naročilo kar se da hitro dostavimo na vaš naslov. 

Napišite vaše lastno mnenje
Mnenje o izdelku lahko oddajo samo prijavljeni uporabniki. Prosimo <a href="https://lovingpaw.si/customer/account/login/referer/aHR0cHM6Ly9sb3ZpbmdwYXcuc2kvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L3ZpZXcvaWQvMjI0MC8jcmV2aWV3LWZvcm0%2C/">Prijavite se</a> ali <a href="https://lovingpaw.si/customer/account/create/">ustvarite račun</a>
Slava Yurthev Copyright