Beco Pets – Odišavljene eko razgradljive vrečke BecoBags v rolicah

Odišavljena različica biorazgradljivih vrečk BecoBags v rolicah so okolju prijazne vrečke za pobiranje pasjih iztrebkov. Z aromo mete bo celotna izkušnja malce bolj prijetna. Vaše roke bodo med pasjimi sprehodi ostale prijetno dišeče. Vrečke so izjemno močne in velike v primerjavi z nekaterimi, ki jih lahko dobite na tržišču.

ZALOGA:
Na zalogi pri dobavitelju

SKU
174

Vrečke se lahko reciklirajo, saj so 100% biorazgradljive. V roku 1 leta se popolnoma razgradijo. Niso toksične za okolje. Okolju je prijazen tako tulec, ki ga vrečke obdajajo, kot tudi sama vrečka.


Biorazgradljive vrečke z ročaji BecoBags so izjemno močne in se ne raztrgajo med uporabo. Se popolnoma prilegajo nosilcu BecoPocket in vsem ostalih standardnim nosilcem.
 

Na voljo so v štirih pakiranjih:
60 vrečk – 4 role
120 vrečk – 8 rol
270 vrečk – 18 rol
 

Zakaj so vrečke BecoBags tako posebne?
Vrečke BecoBags so proizvedene z aditivom za razgradljivost. Ta dodatek omogoča, da se vrečke reciklirajo, obenem pa so tudi ragradljive. Testitane so v skladu z različnimi mednarodnimi standardi, med drugim tudi ASTM D6954 in EN 13432 toksičnost. BecoBags vrečke se razgradijo v roku 1 leta, odvisno od mesta odlaganja. Če želimo vrečki omogočiti hitro razgradnjo, moramo zagotoviti primerne pogoje (temperatura, vlaga). Za to so najbolj primerni pogoji komposta.
 

Če vrečko odvržete med mešane odpadke (smetišče), bo potek razgradnje daljši.

Beco Pets so izdelki za kosmatince, ki so zabavni in hkrati tudi okolju prijazni. Odlikujejo jih inovativni materiali in sveže ideje za ekološke alternative vsakdanjim izdelkom. Sprijaznimo se, vsi moramo opraviti svoj delež pri ohranjanju narave!

EKO MATERIALI
Vsi Beco Pets izdelki so bili zasnovani tako, da so okolju kar najbolj prijazni. V ospredju ni le funkcionalnost, ampak tudi življenjski ciklus izdelkov. Veliko izdelkov, ki jih uporabljamo v vsakdanjem življenju pogosto pristane na smetiščih, zato je pomembno misliti vnaprej. Pri Beco Pets so si zadali za cilj ustvariti izdelke take oblike in iz takih materialov, da bodo imeli čim manjši vpliv na okolje tudi po koncu njihove uporabne življenjske dobe.

PREDNOSTI IZDELKOV BECO PETS

  • 100% varni in brez toksičnih snovi (ki se sicer pogosto nahajajo v plastičnih in gumijastih izdelkih)
  • 100% naravni (so iz mešanice rastlinskih vlaken in rastlinske smole)
  • 100% biorazgradljivi (če postavimo izdelek na toplo, vlažno mesto (npr. kompost) ali pa ga zakopljemo v zemljo, se začne rastlinska smola razgrajevati. To omogoča tudi razkroj vlaken in končno se celoten izdelek v roku 2-3 let biološko razgradi.)

Kadar zaradi narave in uporabe ni možen naraven in biorazgradljiv material, gre za recikliran material (npr. polifil) ali pa varen in za človeško uporabo primeren material (npr. silikon)

  • Privlačnih barv in oblik
  • Plod etične proizvodnje
  • Cenovno dostopni

V naši ponudbi lahko tako zasledite celo vrsto vsakdanjih predmetov za vaše ljubljenčke, ki so 100% okolju prijazni. Na voljo so posode, vrečke za kakce ter nosilci zanje, cela paleta igrač in zanimivih pripomočkov.

Kateri so način plačila?
Omogočamo naslednje načine plačila:

  • z nakazilom na račun upravitelja KAIT d.o.o. (po ponudbi / predračunu). Uporabnik lahko naroči nakup tudi preko telefona na št. 069 611 116. Po naročilu se mu na njegov elektronski naslov pošlje UPN nalog, ki ga kupec lahko plača na pošti ali banki. Po vplačilu naloga se kupcu pošlje izdelek in račun. S plačilom po načinu predračuna se kupec strinja s splošnimi pogoji. 
  • s kreditno kartico Eurocard / Mastercard, Visa, American Express, Discover (omogoča Braintree)
  • preko PayPal

Kdo dostavi naročilo?
Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je dostavna služba Pošta Slovenije. Paket vam pošljemo na naslov katerega ste navedli ob registraciji oz. nakupnem postopku, priporočamo vam, da navedete naslov na katerem se nahajate v dopoldanskem času.

Koliko znašajo stroški dostave?
Stroški dostave znašajo 3,5 €. Ob naročilu v skupni vrednosti nad 60€ je dostava brezplačna.

Kam vse dostavljamo naročeno blago?
Naročeno blago dostavljamo na področju Republike Slovenije.
Pakete odpošiljamo iz skladišča na naslovu podjetja.

Je mogoč osebni prevzem?
Osebni prevzem je mogoč na sedežu podjetja KAIT d.o.o., Žarova cesta 16, 3320 Velenje. Obvestimo vas po elektronski pošti ali telefonski številki, kdaj je paket pripravljen za osebni prevzem. Plačilo po povzetju v tem primeru ni mogoče.

Naši izdelki imajo dva različna statusa zaloge, in sicer:

1. NA ZALOGI
Izdelek je na zalogi pri nas v Loving Paw skladišču, ki se nahaja na naslovu podjetja. 

2. NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU
Izdelek je na zalogi pri dobavitelju. To pomeni, da moramo izdelek naročiti, ga prevzeti v naše skladišče in ga nato odposlati k vam. 

Kaj se zgodi, če je na istem naročilu en izdelek na zalogi in drugi na zalogi pri dobavitelju?
V kolikor naročite izdelek ki je NA ZALOGI, ga lahko odpošljemo še isti dan (če je naročilo oddano do 13h) ali takoj naslednji delovni dan. Če naročite več izdelkov, med katerimi so tudi izdelki NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU, je dobavni rok naročila do 5 delovnih dni (vikendi in prazniki se paketi ne dostavljajo).

TRUDIMO SE, DA PAKETEK ČIM PREJ PRISPE NA VAŠ NASLOV
Zadovoljna stranka in kosmatinček sta naš cilj. Zato se vedno maksimalno potrudimo, da naročilo kar se da hitro dostavimo na vaš naslov. 

Napišite vaše lastno mnenje
Mnenje o izdelku lahko oddajo samo prijavljeni uporabniki. Prosimo Prijavite se ali ustvarite račun
Slava Yurthev Copyright