Velike akcijske cene in ODPRODAJA zalogKLIK ZA AKCIJE

Vsi vemo, da so mačke skrivnostna bitja, vendar se lahko tudi izkaže, da o svoji mački obstaja še več stvari, kot ste sprva mislili! Tu je pet stvari, ki jih morda še ne veste o svoji mačji mački.

Znojijo se skozi tace

Vaša mačka ima na telesu razmeroma malo znojnic, ker so seveda prekrite z dlako. Namesto tega jih večino najdemo na blazinicah tačk, kar pojasnjuje, zakaj boste v poletnih mesecih na ploščicah morda videli odtise tačk!

Vaša mačka nima sladkega zoba

Zaradi genetske okvare vaša mačka ne more okusiti ničesar sladkega. Ista genska napaka je bila odkrita tudi pri tigrih in gepardih.

Vaša mačka nima ključnice

To jim omogoča, da se prilegajo skozi vrzeli velikosti glave, pri čemer so njihovi brki primarna uporaba pri določanju velikosti reže.

Lahko sanjajo

Običajno mačke raje dremejo. Vendar, ko globlje zaspijo, ustvarijo enake vzorce možganskih valov, kot jih imamo mi, ko sanjamo.

Vaša mačka mijavka samo na ljudi

Odrasle mačke ne mijavkajo drug na drugega, ampak samo na ljudji. Mačje mijavkanje je način komunikacije z vami. Vseeno pa mladički mijavkajo na svojo mamo in ji s tem sporočajo, če so lačni ali jih zebe.

En lep mijavski pozdravček 🙂

Avtor LovingPaw

Deli:

Pravkar dodano na vaš seznam želja:
moj seznam želja
Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico:
Pojdi v košarico