Velike akcijske cene in ODPRODAJA zalogKLIK ZA AKCIJE

Lou je čudovita muca pasme Ragdoll, ki je nadvse navdušena nad življenjem, nagajivka in seveda kot prava muca, tudi crkljivka <3

Pred kratkim nam je zaupala, brez katerih stvareh si mačjega življenja enostavno ne zna več predstavljati? Preberi, kaj

Mačji posip Garfield

Bio mačji posip Garfield (drobne granule) je okolju zelo prijazen in 100% naraven. ?Narejen je iz rastlinskih vlaken manioke in koruze.

Posip se ne praši in je svetle barve, kar pomaga odkriti spremembe v barvi mačjega urina. Grudice so izjemno kompaktne in ne razpadejo kot pri nekaterih mačjih posip, zato je odstranjevanje grud zelo enostavno. Velika prednost tega posipa pa je, da ga lahko odvržeš kar v straniščno školjko, saj je biorazgradljiv. 

V stanovanju sedaj ni nobenih neprijetnih vonjav, saj ta posip neverjetno dobro absorbira vonjave.

V prihodnje bo Lou preizkusila tudi posip z večjimi granulami, saj se mogoče zaradi večjih granul manj raznaša kot ta z drobnimi. 

Nad posipom Garfield sva z Lou navdušeni in bo od sedaj naprej redno v nakupovalni košarici. ?

True Hemp priboljški

True Hemp priboljški Calming -  namenjeni mačkam pod stresom, kar je idealno za Lou, saj je na splošno zelo plašljiva in boječa mačka. 

Priboljški vsebujejo liste konoplje, zelenega čaja, kamilice in melise, kar prispeva k umirjenosti kosmatinčkov.

Sprva sem dvomila, ali jih bo jedla, glede na to, da je zeloo zbirčna glede hrane in je le tuno ? Ampak ko sem jih odprla, ni ostala le pri enem...? Tako bo od sedaj naprej jedla priboljške, ki so poleg tega, da so okusni, tudi zelo kvalitetni in jo pomirjajo.


Igračka miška Millie

Seveda brez igračk ne gre? Beco Pets miška Millie je prekrita s trpežnimi prevlekami in zašita z dvojnim šivom - upam trditi, da bo miška najdlje ostala kos Loujini igri, za razliko od ostalih, ki so razpadle po dveh dneh ??

In res je, po dveh tednih je miška enaka kot na začetku, Lou pa jo obožuje, ker jo lahko nosi po stanovanju v gobčku ?

Avtor LovingPaw

Deli:

Pravkar dodano na vaš seznam želja:
moj seznam želja
Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico:
Pojdi v košarico