Za naročila nad 10 € GRATIS DOSTAVA s kodo: DOSTAVAPesMuca * Omejen čas trajanja.

Bil je en zelo lep dan, ko sem se odpravljala v Ljubljano na sestanek z Barbaro iz trgovine za domače živali Aro. Potem pa dobim njen mail, da najin sestanek odpade. Ooooo... 🙁 Ampak bila sem vesela! Ker mi je Barbara sporočila, da ne utegne, ker gre rodit, potem pa se slišiva 😀 In tako se je rodila Iris <3

Nekaj tednov kasneje pa smo se dobile kar tri ženske na kupu; Barbara, mala Iris in jaz. Barbara mi je zaupala, da je Iris tako pridna punčka, lepo je, pridno spi... Da lahko mamica kljub porodniški še malo pokuka kaj se dogaja pri Arotu.
logo.png

Podjetje Aro je družinsko podjetje, ki posluje že od leta 1992 in je eno izmed prvih podjetij, ki je imelo trgovino za male živali v Sloveniji. Poleg 4 trgovin imajo tudi proizvodnjo akvarijev, s katerimi zalagajo večji del slovenskega trga.

Z Barbaro sva ugotovili, da sva obe veliki zagovornici naravnega in bio življenja. Povedala mi je za super naravni preparat proti pasjemu zobnemu kamnu. Podarila mi je škatlico in z Doojem že preizkušava kako deluje.

IMG_5961

Anibio Zahnstein Frei je dodatek za pse in mačke, ki zaščiti njihove zobe pred oblogami in zobnim kamnom, hkrati pa zobe ter dlesni čisti in ohranja zdrave ter se bori proti zadahu.

Prah Anibio Zahnstein Frei je učinkovita mešanica povsem naravnih sestavin (energizirane), ki poveča proizvodnjo encimov med hranjenjem, kar nežno odstranjuje obarvanost in zobne obloge ter preprečuje, da se te težave vrnejo. Poleg zdravih zob bo vaš ljubljenček prejel dragocene animokisline, minerale in mikroelemente.

V plastični škatlici je temno zelen prah (morske alge in jabolčna kaša) in merilna žlička. Psi do 15kg dobijo 1 perilno žličko dnevno, večji pa 2-3 merilne žličke. Prah preprosto posujemo o hrani, pomešamo in obrok je pripravljen.

Po nekajdnevni uporabi se je izkazal za zelo dober dodatek. Doo hrano poje brez problema (torej nekega izrazitega okusa najverjetneje nima), prebava poteka dobro, blato je normalno in brez posebnosti, zadaha po hrani ni.

Zadah in higiena zob je pomembna! V naslednjem blogu razkrijem čudovit recept za pasje piškote proti zadahu 😉

 

Pasji pozdrav! 😀

Avtor LovingPaw

Deli:

Pravkar dodano na vaš seznam želja:
moj seznam želja
Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico:
Pojdi v košarico