Velike akcijske cene in ODPRODAJA zalogKLIK ZA AKCIJE

Posladkajte svoje kosmatinčke in jim privoščite sladico, ki bo zanj tako slastna, da je ne bo mogel nehati jesti. Yuumy!

Zate smo izbrskali in ustvarili super recept za pasje piškotke iz arašidovega masla. Kako jih pripraviš in kaj vse potrebuješ? Preprosto je 😉

Kaj potrebuješ?

  • 2/3 bučnega pireja (zmiksana jedilna buča)
  • 1/4 kozarčka arašidovega maska (priporočamo tega: Arašidovo maslo Peanut Butter Nut for dogs, ki ga dobiš tukaj: http://bit.ly/30zBB8q
  • 2 veliki jajci
  • 3 kozarčke polnozrnate moke (!) ... po potrebi lahko tudi več

Postopek priprave:

Pečico predhodno segrejte na 180 stopinj Celzija. Pekač obložite s peki papirjem ali silikonsko podlogo za peko.

V skledi električnega mešalnika, opremljenega z nastavkom za lopatico, približno 1–2 minute stepite bučo v pire, vmešajte arašidovo maslo in jajca. Postopoma dodajte 2 1/2 skodelice moke pri nizki hitrosti. Ves čas mešajte.. Naenkrat dodajte še 1/4 skodelice moke, dokler testo ne bo več lepljivo.

Na rahlo pomokani površini gnetite testo 3-4 krat, dokler se ne združi v lepo zmes. S pomočjo valjarja testo razvaljajte na debelino 1/4 palca. S pomočjo rezalnikov za piškote izrežite želene oblike in jih položite na pripravljen pekač.

Postavimo v pečico in pečemo, dokler robovi ne postanejo zlato rjavi, približno 20-25 minut. *Pustite, da se popolnoma ohladi.

Dober tek kuža!

Avtor LovingPaw

Deli:

Pravkar dodano na vaš seznam želja:
moj seznam želja
Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico:
Pojdi v košarico