Velike akcijske cene in ODPRODAJA zalogKLIK ZA AKCIJE

Mnogo pasem ima različne obrazne gube ali gube po telesu. Seveda je potrebno te gube dobro negovati in čistiti, da se ne vnamejo. Mednje se nabira umazanija, hrana, mrtva koža in drugi ostanki, ki lahko povzročajo različne težave.

Kdaj jih čistiti?

Obrazne gube imajo različne pasme različno velike in razporejene po telesu. Kdaj točno jih čistiti je seveda vse popolnoma odvisno od same pasme. Pomembno pa je, da je to na vsakodnevni ravni ali vsaj vsak drug dan. V kolikor se seveda kuža valja po umazaniji, je potrebno čiščenje takoj, ko pridete domov. Poskusite pa izbrati čas, ko je kuža pomirjen.

Kako jih dobro očistiti?

Na trgu obstaja ogromno različnih produktov za čiščenje gubic - od robčkov do različnin mil. Zelo pomembno je, da pri čiščenju uporabljate naravne proizvode ter kar se da blage. Namreč ne želimo še dodatno razdražiti kožo in jo poškodovati.

Po čiščenju dobro posušite

Ravno tako je zelo zelo pomembno, da kožo dobro posušite. Namreč mokra koža je pravi dom za razvoj bakterij in povzroča draženje. Po čiščenju lahko brez težav uporabite tudi kakšno pomirjevalno (naravno!) kremo, s katero boste pomirili kožo in jo nahranili.

Čas je za priboljšek!

Seveda takoj po čiščenju kužka nagradite. Tako bo njegova in vaša izkušnja s čiščenjem prijetna in zabavna.


Kaj priporočamo za čiščenje gub?

Za kužke imamo 100% naravne izdelke, s katerimi lahko naravno in brez slabe vesti očistite gubice.

Glineno milo za nego kože

Ročno izdelano rastlinsko glineno milo z dodatkom gline. Glineno milo zavira rast in razmnoževanje mikrobov, deluje blago na kožo in dlako.  Deluje kot magnet za nečistoče in strupene snovi, ki se kopičijo v koži. Milo čisti in umirja razdraženo kožo ter dlako vašega ljubljenčka. Priporočamo tudi za uporabo pri psih in mačkah z občutljivo kožo.

Konopljino mazilo za tačke, smrček in zdravo kožo

Loving Paw konopljin balzam z dodatkom gline za zdrave smrčke, kožo in ohranja zdravje in naravno ravnovesje. Uspešno pomaga pri sezonskih alergijah. Glina bo delovala antibakterijsko, kar je še posebej pomembno za zdravje vašega kužka ali muce. Uporabljamo ga lahko za vrsto težav kot so suha, razdražena in občutljiva koža na tačkah, smrčkih, gubah ali na sami koži.

Avtor LovingPaw

Deli:

Pravkar dodano na vaš seznam želja:
moj seznam želja
Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico:
Pojdi v košarico