Velike akcijske cene in ODPRODAJA zalogKLIK ZA AKCIJE

Zelo pomembno je, da hrano prilagodite aktivnosti vašega kužka, starosti, pasmi, velikosti in navadam. Seveda je ključnega pomena tudi njegov prebavni sistem - ali ima kakšne alergije itd. Danes vam bomo malce več zapisali o naših seniorčkih, ki razveseljujejo naš vsakdan ...

Kaj potrebujejo seniorji?

S staranjem naši kužki spremenijo prehranjevalne navade in seveda potrebe po hranilih. Vse je odvisno od velikosti psa in pasme. Na splošno gledano se za seniorje smatra: 7 let in več. Vendar pa moramo poudariti, da je zelo odvisno tudi od same velikosti kužka. Majhni psi živijo tudi do 20 let, medtem, ko večji nekje do 15 let.

Pomembno! Seniorji potrebujejo lahko prebavljivo hrano z nekoliko več vlakninami. Ponavadi so dodane tudi ostale funkcionalne (vendar naravne!!) sestavine za ohranjanje aktivnega in zdravega življenja. Ravno zaradi tega jim je potrebno prilagoditi tudi hrano. Tukaj pride v upoštev hrana, ki je narejena za seniorje.

Priporočamo hladno stiskano hrano

Za razliko od večine tradicionalne pasje hrane, ki je narejena pri ekstremnih temperaturah, ki uničujejo hranilne snovi, Tribal uporablja nežen postopek kuhanja, da ohrani hranilne snovi (beljakovine, vitamine in minerale) … skratka, vse kar je bistveno za zdravje vašega ljubljenčka! Osnovna filozofija temeljina sestavinah, ki jih ponuja. Le tako ima lahko vaš pes najboljšo prehrano, kakršno si zasluži!

Ena od težav tradicionalne ekstrudirane hrane za pse je, da absorbira tekočino v črevesju in nabrekne, kar lahko povzroči občutke nelagodja, napihnjenosti ali slabost. Tribal edinstvena sveža stisnjena hrana ne nabrekne, ampak se počasi razgradi, zaradi česar je nežnejša do želodca vašega psa in boljša za njihegovo prebav. Video lepo nazorno pokaže razliko:

Pomembno - brez žitaric!

Zakaj je to tako pomembno? Psi v svoji slini nimajo encima amilaze. Tega imamo ljudje, kjer se pojavi s spodnjem delu trakta. Ravno tukaj tiči razlog: hrana, ki vsebuje žitarice, povsem po nepotrebnem obremenjuje prebavila. Pri starejših kužkih se to pojavi praviloma kot debelost ali mehak iztrebek. Pomembno je, da so ogljikovi hidrati nekompleksni. Pomembno je, da ima njihova hrana nizek glikemični indeks, da ne obremenjuje njihovih sklepov zaradi premalo gibanja in preveč kalorij.

Kaj priporočam? Tribal hladno stiskane pelete SENIOR puran

Zakaj? Za hladno stiskano pasjo hrano, prigrizke in mokro hrano Tribal uporabljajo zgolj meso in ribe proste reje in prostoživeče reje ter embalažo, ki je popolnoma reciklirana. Skupaj stremijo k ekološkemu razvoju in najbolj čisti naravi, kar lahko. Sestavine so najbolj kvalitetne, kar se jih da dobiti.

Senior hrana vsebuje vse potrebne hranilne sestavine, ki jih seniorček potrebuje, brez da obemenjuje njegovo telo. Kaj točno vsebuje?

Hrana za seniorčke je vedno na voljo tukaj: TRIBAL SENIOR

Zato - vaš pasji 'starostnik' si zasluži le najboljše. Poskrbite, da tudi prejme najboljše <3

Avtor LovingPaw

Deli:

Pravkar dodano na vaš seznam želja:
moj seznam želja
Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico:
Pojdi v košarico