Za naročila nad 10 € GRATIS DOSTAVA s kodo: DOSTAVAPesMuca * Omejen čas trajanja.

S ponosom in veseljem tokrat predstavljamo Loving Paw kuža meseca maja, in sicer je to postala čudovita in edinstvena Zoe. Zakaj je tako edinstvena - ker je barve, ki sicer po FCI ni priznana - merla barva. Preberi, kaj je o njen zapisala njena lastnica Anja ...

Prava lepotička prišla v prave roke

Zoe je 6-mesečna francoska buldoginja, redke (in po FCI nepriznane) merle barve. K Anji in Anžetu je prišla, ko je imela že 3 mesece, bila pa je podhranjena in polna zajedavcev. Večino jih je uspešno premagala, vztraja pa samo še nadležna giardia.

Obožuje igro in sprehode

Kljub temu je Zoe polna energije in vedno pripravljena na igro. Obožuje tudi izzive, celo toliko, da raje kot iz svoje posodice, poje brikete iz svoje interaktivne igrače.

Po jutranjem crkljanju ob pitju kave običajno še malo zaspi v naročju, potem pa gre v službo z Anžetom, kjer se ji pridruži še čivava Ginny. Popoldan pa je obvezen daljši sprehod, kjer se uči tudi hoje ob nogi, odpoklica in drugih pomembnih lekcij za vzgojenega kuža, hkrati pa spoznava nove ljudi in kužke.

Ker Anja in Anže rada potujeta, nameravata Zoe vsak vikend predstaviti skrite kotičke Slovenije, kasneje pa tudi tujine!

En lep pasji pozdravček od Zoe in njene človeške družinice <3

Avtor LovingPaw

Deli:

Pravkar dodano na vaš seznam želja:
moj seznam želja
Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico:
Pojdi v košarico