Velike akcijske cene in ODPRODAJA zalogKLIK ZA AKCIJE

Loving Paw muca meseca aprila je postal resnično očarljiv sivi lepotec z oranžnimi očmi - Jax. Te zanima, kaj je o njem povedala njegova lastnica? Preberi si ultra zanimiv zapis in resnično ljubezen, ki je med njima ...

Jax, #butlmoj ❤

13.5. bo star dve leti, jaz mam pa rd 5.5. ; torej 2 bikeca. Oba težka karakterja, vendar se imava najraje na svetu.

Pol Slovenije sem prevozila da sem ga »našla«. Prvič, sem ga šla pogledat še k mamici in drugič 27. 7. 2018, ko sem ga šla iskat. Pikec je imel slabe pol kilce, sedaj jih ma dobrih 7 ?.

On je moj princ!

Je moj sostanovalec, s to razliko, da jaz položnice plačujem, on pa je princ na svojem. V bistvu je moj otrok: vsega ima preveč, razvajen "v nulo" …Skupaj praznujeva vse praznike, rojstne dneve, vedno so najprej darila namenjena njemu. Šele nato jaz 🙂 Vsi mi vsi govorijo: "daj umiri se malo." Ampak, ko pridem domov iz službe in preden grem, Jaxi je tisti, ki me poljubčka in vem da je ljubezen vzajemna ?.

Igrivec mali

Najraje na svetu se igra skrivalnice, to pomeni da se skrijem in on me najde. Takšno igro bi se šel tudi ob 2 uri zjutraj. OMG in seveda sem za ?

Ni šans, da si zaspim v službo, saj je on ob 6.00 budnica. Njegove kretnje povedo: "mama igraj se z mano, lačen sem"

Izbirčen je pri hrani, da boli, ampak kdo je kriv ?

2 velika praskalnika, ampak ne ... usnjen kavč je zakon za brušenje nohtkov … Nekje je že čisto uničen, ampak bova pač kupila novega. Njegov najljubši prostor za dremaje je najvišja omara.

Ima kar nekaj oboževalk oziorma prijateljev - moja nečaka … saj ne vem h komu pridejo malčki na obisk - meni ali mojemu salonskemu muckotu ?.

Jax je najboljši prijatelj na svetu, moj pikec srebrni. Ne dam ga za nič na svetu ❤
… samo poglejte te očki jantarja…

p.s…. še tatoo je zanj in za nečaka ( moje 3 ljubezni, Tine&Trine&Jax )

Alex&Jax ❤

Avtor LovingPaw

Deli:

Pravkar dodano na vaš seznam želja:
moj seznam želja
Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico:
Pojdi v košarico