Velike akcijske cene in ODPRODAJA zalogKLIK ZA AKCIJE

Saj veste, vsak pozna svojega člana do potankosti in njihovo zadovoljstvo takoj opazimo ☺️

Ker smo do pred kratkim živeli še v Franciji sta naša člana Mike in Bronny jedla hrano, ki smo jo lahko kupili v njihovih prodajalnah. Žal izbira hrane in znanje prodajalcev v specializiranih trgovinah za male živali ni bilo primerljivo s tem, ki ga imamo v Sloveniji, ampak sva se vseeno potrudila in naredila veliko km da sva prišla do najkakovstnejše izbire za njiju...

Bronny (mucek) in Mike (kuža) obožujeta N&D ter Forthglade in Natures Menu

Odkar smo se vrnili in preizkusili vso to ponudbo pri LovingPaw.si so brbončice naših malih članov zaigrale na tisto pravo struno. Res sta pokazala svoje zadovoljstvo ob vseh briketih, konzervah, priboljških, ki sta jih do sedaj dobila.

Kaj smo spremenili?

Iz prejšnih briketov smo preklopili na brikete N&D. Iz prejšnih konzervic in pripravljene mokre hrane smo preklopili na odlično hrano Forthglade in N&D. S priboljški Natures Menu pa pri obeh dobimo tisti fokus, ki bi ga lastniki naših kosmatincev vedno želeli, kadar kaj zahtevamo od njih.  

Glede na na njun odziv na vse ponujene testerčke, vam priporočata da si priskrbite svoje in boste takoj videli ter vedeli o čem ste trenutno brali.

Verjamem da bo to dovolj trden dokaz, da je hrana res odlična za njih. Za nameček pa še preberite deklaracijo in kvaliteta bo več kot potrjena. 

Lep mjav in hov vam želita kuža Mike in mucek Bronny ♥️

Avtor LovingPaw

Deli:

Pravkar dodano na vaš seznam želja:
moj seznam želja
Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico:
Pojdi v košarico