Velike akcijske cene in ODPRODAJA zalogKLIK ZA AKCIJE

Danes vam bom z največjim veseljem opisala svojo dobrovoljčico Bloom ?.

Kot veste je mucka pasme kratkodlaka Britanka, Blue Tabby Point barve. Bloom se je skotila 6. 5. 2019 mamici Keshu Bell Arden in očetu Bonbon von Wolpe v slovaškem mestu Trenčin. V tem leglu so bile še 3 samičke in en samček. Vse dokler se ni z mano odpravila v Slovenijo, je živela s števiiiiilnimi muckami.

Kakšna je Bloom?

Prvo Bloomino lastnost, ki bi jo izpostavila, je dobrovoljnost. Bloom je taak dobrovoljček, da se z besedami tega ne znam opisat. Če bi bila človek bi rekla, da je vedno nasmejana, igriva in pozitivna. V njej je toliko dobrega in lepega.

Primer: Biba je že 3 mesece ne sprejme, piha nanjo, dviguje tačkko nad njo, beži, jo zavrača ... na res grde načine. Ampak Bloom nikakor ne odneha, nikoli ni "užaljena", vedno znova teka za njo, jo opazuje, se ji poskuša približat. Vseeno pa upošteva Bibine meje, milo in prijazno mijavka, jo pozdravi vsakič, ko se srečata ... resnično se trudi za ta odnos.

Bloom ima vedno repek navzgor, je cartljivka in neizmerno igriva. Takoj, ko prideš domov, te pozdravi in se neprestano trudi pogovarjati z mano ?. Kadar je ob meni, preprosto ne morem biti slabe volje 🙂

Kaj rada počne?

Čez dan je vseskozi aktivna, razen, ko je sama doma. Takrat spi. Tisti dan, ko sem jaz prosta, se celoten dan igra, podtika pod moje noge, greva na sprehod, kam na obisk.

Sprehodi so super!

JA! Bloom gre na sprehod! Od prvega dne, ko sem nanjo dala oprsnico, ni niti pisnila. Sploh je ne moti, nič se ne pritožuje. Zdaj ko ve, da to pomeni sprehod, teka od veselja, ko jo zagleda ?. Zunaj vohlja rožice, grize travo, pogleduje za metuljčki in si brusi kremplje ob zid?! Haha, ja tega ne razumem. Čim pride do hišne stene, se povzdiguje po njej in kremplja. Na lesu ali praskalniku pa tega ne počne. ?‍♀️ Se pa zelo hitro ustraši nenadnih hrupnih zvokov in zbeži proti hiši.

Kako je z avtomobilom?

Vožnja z avtom ji ni ljuba. Verjetno zaradi prve 10 urne vožnje iz Slovaške. Prestrašeno in glasno mijavka. Medtem, ko se Biba zelo rada vozi v avtu.

Ponoči spi pod mojo pisalno mizo (nevem zakaj), na okenski polici ali postelji. Zjutraj okoli 6h se prismuka k meni in začne prest, milo mijavkat in me praskat s tačkoo po obrazu. Sicer nežno, ampak vedno da krempeljčke ven. Če jo ignoriram, se to stopnjuje. Ko ji dam jest in spustim Bibo ven, ponovno zaspiva za kakšno urco.

Tako kot Biba, se Bloom precej boji novih ljudi. Vedno se skrije in opazuje, čaka, da bodo odšli. Enako se obnaša Biba. Vendar se trudim, da bi se navadila. Kadar greva na obisk, se je dotikajo tudi drugi ljudje. Za to bo še očitno potreben čas.

Sta se Biba in Bloom že spoprijateljili?

Še vedno pa ostajam v opanju, da vas lahko kmalu razveselim z novico, da sta se moji mucici spoprijateljili ❤.

Do takrat pa pozdravčki! ??

Avtor LovingPaw

Deli:

Pravkar dodano na vaš seznam želja:
moj seznam želja
Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico:
Pojdi v košarico