Za naročila nad 10 € GRATIS DOSTAVA s kodo: DOSTAVAPesMuca * Omejen čas trajanja.

Verjetno se veliko lastnikov mačk sprašuje ali bi ponudili naravno oziroma surovo hrano svoji ljubljenki ali ne. Pri izbiri hrane moramo biti zelo zahtevni, saj bomo samo tako ponudili le tisto, kar njeno telo potrebuje in si zasluži.

Naravna hrana je naravna hrana

Kaj smo s tem želeli povedati? Da je mačji prebavni sistem narejen tako, da najlažje procesira naravno ali surovo hrano. Mačke so namreč ustvarjene za lovljenje hrane. To seveda pomeni, da je njihov prebavni sistem popolnoma prilagojen za surovo hrano. Prehranjevanje mačk torej mora biti v osnovi enako, kot jim je namenjeno.

Komercialna hrana

Žal je resnica precej drugačna. Na trgu je izjemno veliko suhe in konzervirane hrane. To pomeni, da je ta hrana popolnoma predelana in s tem izgubi hranilne vrednosti. Slednje so izjemno pomembne za samo zdravje vaše muce. Ključnega pomena je, da je hrana uravnotežena. Komercialna hrana v večini primerov žal izgubi prave hranilne vrednosti zaradi samega načina predelave, shrambe in pa nenazadnje samih sestavin, ki niso v sožitju.

Surova hrana za mačko

Naravna in surova hrana je tista prava

Naravna hrana je zelo pomembna za ohranjanje zdravja mačke. Še boljše pa je, da je hrana surova. Surovo meso namreč vsebuje vse potrebne encime, vitamine in ostale hranljive vrednosti, ki jo vaša muca potrebuje. Žal je vse več takšnih mačk, ki imajo različne zdravstvene težave, kar pomeni, da potrebujejo pazljivost pri tem, kaj se v njihovo telo vnaša.

Študije dokazujejo pomen surovega hranjenja

Študije dokazujejo, da so mačke, ki so hranjenje s surovo in naravno hrano, veliko bolj zdrave, energične in poleg vsega živijo veliko let.

 

 

Kaj vam svetujemo mi in na kaj prisegamo?

Zaradi preteklih izkušenj s komercialno in precej nekvalitetno hrano, vam vsekakor svetujemo, da izbere tisto najboljše – naravno. Pomembno se je zavedati, da so mačke v naravi ustvarjene za to, da so lovilke. Naravna in surova hrana je prava.

Country Hunter hrana

 

Naše muce z velikim užitkom pojedo hrano Natures Menu. Sicer bi jim z veseljem sama pripravljala in kuhala sveže pripravljeno, ampak zaradi vsakodnevnih obveznosti to enostavno ne zmorem. Ravno to težavo reši linija Country Hunter, ki jo samo odmerim, odtalim in muca že lahko uživa v slastnem obroku.

Zato vam polagamo na srce – bodite pozorni na sestavine mačje hrane in izberite zgolj in le naravno ter surovo. Vaša kosmatinka vam bo hvaležna.

Pa dober tek?

Avtor LovingPaw

Deli:

Pravkar dodano na vaš seznam želja:
moj seznam želja
Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico:
Pojdi v košarico