Velike akcijske cene in ODPRODAJA zalogKLIK ZA AKCIJE

Na 5. Kužkovem rojstnem dnevu sem spoznala dve krasni veterinarki Andrejo in Uršo. Mladi in perspektivni ljubiteljici živali delata na Kliniki na za male živali Trstenjak-Zajc v Ljubljani. Dogovorile smo se, da bosta odgovorili na prav vsako vaše vprašanje, ki ga boste zastavili v povezavi z zdravljem vašega ljubljenčka. Vprašanja lahko pošljete preko kontaktnega obrazca ali preko elektronskega naslova metka@loving-paw.com.

 

Klinika deluje že 20 let. Ustanovila sta jo mag. Izidor Trstenjak, dr. vet. med. in Radovan Zajc, dr. vet. med.. Za živali pri njih skrbi kar 6 doktorjev veterine in 5 veterinarskih asistentk. Ekipa se resnično trudi našim ljubljenčkom čim hitreje postaviti ustrezno diagnozo in jim predpisati ustrezno terapijo. Imajo vrhunsko medicinsko opremo, sodelujejo pa tudi z najboljšimi laboratoriji tako doma kot tudi v tujini, kar skrajša čas trpljenja živali in pomaga do hitro postavljenih diagnoz in terapij. Ekipa se neprestano izobražuje in obiskuje najrazličnejše seminarje s področja veterine in drugih povezanih področij, in tako razpolaga s širokim strokovnim znanjem. Tako naše ljubljenčke obravnavajo celostno, skrbno in predvsem učinkovito.

Veterinarstvo Trstenjak - Zajc najdete na Ulici padlih borcev 23 v Ljubljani. Lahko jih tudi pokličete na 01/565 51 20 ali jim pišete na info@klinika-vtz.si.

"Veterina za nas ni le poklic, ki ga opravljamo. Veterina je naše poslanstvo, ki mu sledimo z ljubeznijo in spoštovanjem do živali."

Andreja in Urša bosta odgovarjali 1x mesečno, vprašanja z odgovori pa bodo objavljena na našem pasjem blogu www.loving-paw.com.

Pridno pošiljajte vaša vprašanja in ne pozabite - ni neumnih vprašanj 😉

Pasji pozdrav! 😀

Avtor LovingPaw

Deli:

Pravkar dodano na vaš seznam želja:
moj seznam želja
Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico:
Pojdi v košarico