Velike akcijske cene in ODPRODAJA zalogKLIK ZA AKCIJE

Planet Pet Society je finska znamka, ustanovljena leta 2009. Njihovo poslanstvo je ponuditi najboljše kakovosti v vseh kategorijah proizvodov. Ponujajo široko paleto izdelkov za pse in mačke. Vključujejo popolne obroke, mokro hrano in priboljške.

planet-pet-society-logo

Skrbijo za dobro počutje živali po vsem svetu. To pa je tudi razlog zakaj so se odločili donirati 1% dobička za živali vsako leto. Vsako leto izberejo dobrodelne organizacije za katere lahko glasujete na njihovi spletni strani www.planetpet.eu. Vsak glas šteje!

sharing-the-good

Glavna sestavina njihovih izdelkov je meso. Izdelki so brez pšenice in žitaric, brez umetnih arom, barvil in gensko spremenjenih organizmov.

V trgovini Doget so nama naložili tele čudovite priboljše znamke Planet Pet Society. Planet Pet priboljški so okusen in zdrav način kako nagraditi svojega hišnega ljubljenčka. Izdelani so iz 100% naravnh sestavin, kot so sveže meso in ribe, sadje in zelenjava. Imajo nizko vsebnost maščov, so brez barvil in konzervansov, in kar je najpomembneje: zelo so okusni! Doo jih naravnost obožuje!

IMG_5585

Katere pa ima Doo najraje? 😉

 

Pasji pozdrav! <3

 

vir: www.planetpet.eu, www.doget.si

Avtor LovingPaw

Deli:

Pravkar dodano na vaš seznam želja:
moj seznam želja
Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico:
Pojdi v košarico