Velike akcijske cene in ODPRODAJA zalogKLIK ZA AKCIJE

Sem Lou, puhasta kepica dlak. Igriva, radovedna, a plašljiva ragdollka. Zelo sem navezana na svoje lastnike, zato jih vsak dan pričakam pred vrati in jih pozdravim z nežnim mijavkom.

Veljam za veliko nerodo, saj ob vsakdanjem divjanju po stanovanju, skoraj vedno končam z buško na nosu. Ker sem prava gospodarica, mi noben korak v hiši ne uide, no, razen v času, ko prespim polovico dneva.

Vse pa nadoknadim z jutranjim bujenjem lastnikov ob rani uri. Pa kaj, če je zgodaj, princeska je budna, zato je čas za igro in prvo skodelico slastne tune.

Obožujem spanje, zato mora biti vse popolno

Naročila sem posteljico nove slovenske blagovne znamke Loving Paw 🙂 Vrhunska izbira. Poglej zakaj ...

Super Loving Paw posteljica ima kar tri prednosti:
  1. Je izjemno mehka, udobna in zelo kvalitetna. Na posteljici še ni niti ene zankice. Lou je najbolj všeč njena oblika, ker se lahko zaradi oblazinjenega dela zvije v klopčič, ali pa se raztegne in nanj nasloni glavo.
  2. Izbiraš lahko med tremi velikostmi (S, M, L) zato je primerna tako za kužke kot tudi za mucke.
  3. Posteljica Adoro je pralna, kar pomeni, da ima Lou vsak teden svežo posteljico, ob enem pa se tako tudi z lahkoto znebim njenih dlak na njej.

Nad Loving Paw postejico Adoro sem res navdušena. Poleg vseh teh prednosti pa je še v celoti narejena ročno v Sloveniji in ima unikaten dizajn.

Je lahko še kaj boljšega? Več o posteljici in kje jo lahko dobiš, preberi tukaj: http://bit.ly/2xkityw

Do prihodnjič uživaj in lep mačji pozdravček *

Avtor LovingPaw

Deli:

Pravkar dodano na vaš seznam želja:
moj seznam želja
Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico:
Pojdi v košarico