Velike akcijske cene in ODPRODAJA zalogKLIK ZA AKCIJE

Dejstvo je, da kužki dajo izjemno veliko, zahtevajo pa tako malo ... Iz tega izhaja dejstvo, da si kužki zaslužijo le najboljše. To pomeni tudi pri prehrani.

Velikokrat je napačno razmišljanje v smislu - če je riba, zagotovo mora biti zdravo. Ni nujno! Zakaj? Ribe lahko vsebujejo težke kovine, ki so v prevelikih količinah vse prej kot zdrave.

Vedno poglejte katere vrste riba je in iz kod izhaja

Vsi vemo, da dandanes še vedno steče v morje izjemno veliko radioaktivnih snovi. V njem se nahaja zelo veliko umazanije, ki smo jo povzročili ljudje. Zaradi tega ribe, ki plavajo na določenih območjih, niso ravno zdrave.

Pazimo na izvor rib

Dandanes je na trgu veliko pasje hrane in priboljškov na osnovi rib. Zelo pomembno je, da so ribe lokalne in produkt ne vsebuje popolnoma nič barvil, konzervansov in ostalih primesi. Paziti je potrebno na sam izvor rib.

Kako pa je s priboljški?

Ravno zaradi tega, ker so priboljški iz rib vse bolj razširjeni, moramo biti pri samem izvoru zelo previdni.

Ker se tega zavedamo tudi mi, smo v našo ponudbo izbrali le najboljše. Izbrali smo družinsko podjetje Goodchap's iz Velike Britanije, ki vse izdeluje ročno, zdravo, trajnostno naravnano in z veliko veliko ljubezni.

Kdo so Goodchap's?

Goodchap's sta leta 2018 ustanovila oče in sin, Mark in Liam Goodwin. Paleta luksuznih pasjih priboljškov ponuja je popoln način, da se zahvalite svojemu psu. Celotna blagovna znamka pa prisega na boljši svet, brez plastike in primesi.

Brez plastike!

Zaradi tega med drugim trajnostno pridobivajo svoje ribe od zaupanja vrednih britanskih trgovcev z ribami in uporabljamo izključno lokalne dobavitelje. Njihova največja strast je zmanjšati uporabo plastike. Zato je Goodchap's embalaža popolnoma brez plastike.

Vsa pasja poslastica je pakirana v kompostirne, biorazgradljive in reciklirane vrečke, ki so narejene iz rastlin, ki niso plastične! Vse priboljške pakirajo v biorazgradljive vrečke. Prozorne vrečke so narejene iz koruznega škroba; zaradi česa so popolnoma biorazgradljive in kompostabilne.

Z nakupom pomagamo kosmatinčkom, ki so potrebni pomoči!

Mi smo navdušeni nad dejstvom, da Goodchamp's pomaga tudi vsem živalim, ki so pomoči potrebni. S tem posledično pomagate tudi vi in mi.

Kako? Vedno, ko svojemu kosmatinčku privoščite priboljški iz linije z ribjimi kožicami gospoda Fishera, ribjimi pogačami gospe Cook ali ribjih grižljajev Lil's Scamp, pomagate poslati enake kakovostne dobrote psom, ki potrebujejo pomoč po vseh reševalnih centrih.

Naravno in zdravo!

Goodchap's priboljški so 100-odstotno naravni in hkrati polni omega 3, beljakovin, malo maščob, hipoalergeni ter brez pšenice in glutena. Ko govorimo o zdravju kosmatinčka, je riba resnično prava izbira.

Vse dobrote z ribami se trajnostno pridobivajo od uveljavljenih in zaupanja vrednih trgovcev z ribami v Veliki Britaniji. Paleta priboljškov je izjemno bogata. Dobili boste tako za majhne, velike kužke, kot tudi mladičke in seniorčke. Primerne so tudi za najbolj občutljive pasje želodčke, saj so hipoalergene.

Pomembno je, da se jim zahvalimo in jim ponudimo le najboljše!

Kje lahko vidite ponudbo ribjih priboljškov?

Celotna paleta ribjih priboljškov je na voljo na LovingPaw.si tukaj: http://bit.ly/goodchaps


Avtor LovingPaw

Deli:

Pravkar dodano na vaš seznam želja:
moj seznam želja
Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico:
Pojdi v košarico