Velike akcijske cene in ODPRODAJA zalogKLIK ZA AKCIJE

Jutro. Kaotično kot vsak delovni dan. Brin v šolo, Maj v vrtec, midva v službo. In še preden odide vsak v svojo smer, je potrebno peljati našega kosmatinca na sprehod. Kdo je danes na vrsti? Bo kar mami... 😉

Lulat. Kakat. Še malo lulat. Malo pomarkirat tukaj, pa še malo tam. No, pa smo. Hitro domov, da ne bom spet pozna. Doo pa čaka pri omari in se ne premakne. »Doo, kaj čakaš?« Le kaj čaka?! Stoji pri omari, kjer je samo njegov predal. Notri pa vse njegove krtače, povodci, igrače in priboljški. Doo čaka na priboljšek, ki ga vsako jutro pospremi v boks, kjer nas počaka, kadar nas ni doma.

Zjutraj sva poskusila priboljške Planet Pet z okusom piščanca in špinače. Nora kombinacija. Hrustljava špinačna palčka ovita s piščančjim filejem izgleda tako fantastično, da se cedijo sline še človeku 😀 Naš Doo se prav nič ni obotavljal in jo je na mah pohrustal. Tudi ti priboljški so zelo lepega in nežnega vonja. Resnično se opazi razlika med 100% naravnimi produkti in produkti, ki vsebujejo aditive, umetna barvila in konzervanse.

DSCN5061

Ker se mi malo mudi, bova za popoldan prihranila pokušino še zadnjih priboljškov. To so Planet Pet z okusom piščanca in polenovke.

 

Pasji pozdrav! :p

Avtor LovingPaw

Deli:

Pravkar dodano na vaš seznam želja:
moj seznam želja
Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico:
Pojdi v košarico