Velike akcijske cene in ODPRODAJA zalogKLIK ZA AKCIJE

Tako, 6 tednov dietne prehrane je naokoli in sporočam vam, da se je stanje bistveno izboljšalo. V tem času je Biba jedla UltraHypo VetLife brikete in vsak tretji dan tuno iz konzerve (ker jo ima najraje na svetu). Pred tem je jedla surovo meso, od tega 80% piščanca in navadne brikete z okusom piščanca.

Praskala se je v predelu vratu - vsakih 10 minut. Zdaj to počne 1 do 2 krat dnevno. Razlog za zdajšnje praskanje je zaenkrat neznanka, saj se muce skozi kje popraskajo in čistijo. Ampak trenutno je zame bistvenega pomena izboljšava njenega obnašanja in počutja. Tudi dlaka pod vratom se razrašča in ni več veliko površine brez nje.

Zdaj naju čaka obdobje testiranja posameznega vira beljakovin (vrste mesa in morske hrane), da vidimo kaj lahko jè. Priznam, da sem v dilemi kaj najprej izbrati - puranje ali zajčje meso. Tako, da bom spodaj z vami delila svoje "pluse" in "minuse".

PURANJE MESO

  • Prednosti: všeč ji je + ugodna cena + lahka dostopnost
  • Slabosti: spada med perutnino + ima večjo možnost za alergijo

ZAJČJE MESO:

  • Prednosti: redko oziroma nikoli ne povzroča alergijskih reakcij
  • Slabosti: Nevem, če ji bo všeč + visoka cena + težje dosegljiva sestavina

Poleg tega imam namen počasi preiti iz UltraHypo na normalne brikete. Izbrala bom take, ki ne vsebujejo mesnih sestavin, saj morska hrana redko povzroča alergije. Prav tako se bom izognila žitaricam, ki znajo biti problem.

Moja želja je seveda popolna odstranitev alergena in reakcij, a hkrati Bibi ponuditi pestro prehrano. Glede na alergijo in njeno izbirčnost bo to velik problem, a vas bom sproti obveščala, da morda pomagam komu, ki je na začetku (ali še bo) take poti.

Zelo bom vesela tudi kakšne vaše povratne informacije in izkušnje. Saj veste "več glav, več ve". Seveda pa je vsak kosmatinec zgodba zase in je na prvem mestu potrebno prisluhniti njim.

Lep pozdrav do prihodnjič,
Biba & Deborah

Avtor LovingPaw

Deli:

Pravkar dodano na vaš seznam želja:
moj seznam želja
Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico:
Pojdi v košarico