Velike akcijske cene in ODPRODAJA zalogKLIK ZA AKCIJE

Danes si bova pogledali zakaj je dobro, da uporabljaš povodec pri svojem kosmatinčku. Povodec ni le ''modni'' dodatek temveč tudi eden najbolj uporabnih pripomočkov, ki bo zaščitil tako tebe kot tvojega kužka.

Si pomislila kdaj, da mu povodec lahko celo reši življenje? Naj ti s primerom razložim kako: Hodiš ob cesti, tvoj kuža pridno hodi ob tebi, v trenutku pa čez cesto steče mačka... No, raje ne bom nadaljevala, saj veš kaj lahko sledi.

Naj ti naštejem nekaj razlogov zakaj uporabljati povodec:

  • Povodec prepreči, da bi tvoj kuža lahko skočil na mimo vozečega kolesarja ali celo avto.
  • Nekateri ljudje se bojijo psov, zato jim boš z uporabo povodca ta strah vsaj malo zmanjšala.
  • Ob poku ali celo grmenju se lahko tvoj kuža prestraši in pobegne, če ni na povodcu.
  • Večina psov ima lovski nagon in v primeru, da vidi žival, ki beži jo bo začel loviti, če ne bo na povodcu in imel zanesljiv odpoklic.
  • Ob pravilni uporabi povodca, le ta kužata nikakor ne moti.
  • Povodec lahko reši življenje tvojemu kužku.

Nekaj varnostnih nasvetov pri izbiri povodca

  • Vedno uporabljal povodec, ki je dovolj močen za tvojega psa. Majhni kužki potrebujejo tanjši in nekoliko manj močen povodec kot večji.
  • Povodec izbiraj glede na uporabnost, ne le glede na izgled.
  • Izberi povodec, ki bo odgovarjal tudi tebi. Torej, da ga boš z veseljem uporabljala.

Loving Paw povodec

Ker je udobje vodnika med samim sprehodom izjemno pomembno, smo se odločili, da izdelamo povodec, primeren za velike in male kužke ter vso opremo.

Loving Paw povodec Sport je z dolžino 140 cm idealen za zunanje aktivnosti. Namenjen je za vsakodnevno sprehajanje psa, hkrati pa je izjemno udoben za vodnika, saj je podložen in oblečen v zračno 3D blago. Slednje omogoča dihanje in izjemno mehak oprijem za roko. S tem oblaži morebitne nenadne sunke, ki se lahko zgodijo tekom zunanjih aktivnosti.

Zaradi črno-sive barve pristaja prav vsaki opremi, ki jo imate morebiti doma. Več informacij o samem povodcu najdete tukaj: Povodec Loving Paw Sport

Še zakon ...

Naj ti zaupam še to kaj o uporabi povodca pravi zakon:
”Skrbnik živali mora z ustrezno vzgojo in šolanjem oziroma z drugimi ukrepi zagotoviti, da žival ni nevarna okolici. Skrbnik psa mora na javnem mestu zagotoviti fizično varstvo psa tako, da je pes na povodcu.”

Javno mesto je v Zakonu o varstvu javnega reda in miru opredeljen kot vsak prostor, ki je brezpogojno ali pod določenimi pogoji dostopen vsakomur. Kazen za ravnanje v nasprotju z 11. členom Zakona o zaščiti živali znaša za fizično osebo od 200 do 400 evrov.

Torej bodi ''faca'' in uporabljaj povodec, da bosta zaščitena tako ti kot tvoj kosmatinček.

Avtor LovingPaw

Deli:

Pravkar dodano na vaš seznam želja:
moj seznam želja
Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico:
Pojdi v košarico