Velike akcijske cene in ODPRODAJA zalogKLIK ZA AKCIJE

Z zdravjem ustne votline ne povezano nešteto težav. Ne zgolj na samem zobovju in dlesni, ampak tudi s celotnim telesom. Pri vzdrževanju zdrave ustne votline morami biti pozorni na 3 ključna dejstva, s katerimi bomo prepoznali / odpravili težave.

Spoznajte opozorilne znake

Če veste, na kaj morate biti pozorni in kako zgodaj opaziti težave, vam lahko dolgoročno prihranite veliko težav. Zdrave dlesni bi morale biti roza barve. V kolikor opazite kakšno rdeče vnetje, ima vaš kosmatinček verjetno kanček vnetja dlesni. Bledo bele dlesni so lahko znak slabokrvnosti, zato je najbolje, da si rezervirate redne preglede - tudi če je vaš kuža ali muca videti srečen in zdrav.

Žvečenje igrač

Žvečenje igrač je zelo pomembno. S tem si kosmatinček čisti zobke in na ta način 'nitka' zobke. Kaj priporočamo? Da na igračko nasprejate malce Vet's Best dentalnega pršila. Sočasna uporaba igrače za žvečenje in pršila Vet's Best pomaga zmanjševati zobne obloge in kamen ter ohranja svež dah.

Imeti ustrezne izdelke za nego

Pri umivanju zob svojega psa je pomembno, da uporabite posebej narejeno "zobno pasto za hišne ljubljenčke", saj nimajo sposobnosti pljuvanja in potrebujejo zobno pasto, ki se ne bo penila. Seveda naravno! Priporočamo vam Loving Paw glineno zobno kremo, ki deluje protivnetno, čistilno in odstranjuje zobne obloge. Preventivno deluje tudi na dlesni in lajša že morebitne težave z njimi.

Pomembna je rutina

Pomembno je začeti dobro rutino s kužkom ali muco. Umivanje zobkov enkrat na dan je pričakovano, vendar ne vedno realno. Vsaj tri do štirikrat na teden si prizadevajte, da bodo dlesni in zobje očiščeni, s čimer boste poskrbeli, da vaš kosmatinček ne bo v stiski. Pri ščetkanju uporabljajte zobno ščetko ali enostavne naprstnike.

Pomembna je prehrana

S primerno prehrano lahko občutno zmanjšamo zobne obloge in težave s slabim zadahom.

Pomembna je rutina in sposobnost prepoznavanja težav. Zakaj? Marsikateri kuža ali muca zelo trpi zaradi težav z zobmi, vendar se to ne kaže direktno. Zato je pomembno, da poznate vašega kosmatinčka in postavite preventivo pred kurativo.

Avtor LovingPaw

Deli:

Pravkar dodano na vaš seznam želja:
moj seznam želja
Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico:
Pojdi v košarico