Companion - Hladilno ležišče Cooling Mat

Hladilno ležišče Companion se uporablja za uravnavanje in hlajenje telesne temperature vašega ljubljenčka v vročem vremenu. Hladilno ležišče ima funkcijo hlajenja ob stiku s telesom. Nepogrešljiv del opreme za potovanja, taborjenje in povsod tam, kjer kuža potrebuje dodatno osvežitev in hlajenje. Hladilna blazina je popolna za hladen in osvežujoč počitek v vročih dneh.

SKU
2439

Hladilno ležišče Companion se uporablja za uravnavanje in hlajenje telesne temperature vašega ljubljenčka v vročem vremenu. Hladilno ležišče ima funkcijo hlajenja ob stiku s telesom. Nepogrešljiv del opreme za potovanja, taborjenje in povsod tam, kjer kuža potrebuje dodatno osvežitev in hlajenje. Hladilna blazina je popolna za hladen in osvežujoč počitek v vročih dneh.

Zakaj jo priporočamo?

 • ne potrebuje hlajenja z vodo ali dodatnega hlajenja (npr. v zamrzovalniku)
 • deluje na principu hladilne površine, ki ima v notranjosti hladilni gel in se aktivira s pritiskom
 • izdelana iz trpežnega materiala
 • izredno preprosto čiščenje in vzdrževanje
 • uporabna kot ležišče, v avtu, v transportnem boksu, na plaži in povsod kjer pes potrebuje dodatno osvežitev in hlajenje

Kako deluje? Deluje brez vode in dodatnega hlajenja, posledično ni vlažna in ne pušča vlage ali kondenza, ki bi močila dlako ljubljenčku ali na površino, kjer je nameščena. Hladi več ur skupaj in po krajši prekinitvi jo lahko ponovno uporabite.

Dimenzije:

 • 50 x 40 cm
 • 65 x 50 cm
 • 90 x 50 cm
 • 110 x 70 cm

Vzdrževanje: Enostavno za čiščenje - le obrišete z vlažno krpo, uporabite lahko tudi čistio za tkanino. Blazine ne perite v pralnem stroju.

Slika

Kateri so način plačila?
Omogočamo naslednje načine plačila:

 • z nakazilom na račun upravitelja KAIT d.o.o. (po ponudbi / predračunu). Uporabnik lahko naroči nakup tudi preko telefona na št. 069 611 116. Po naročilu se mu na njegov elektronski naslov pošlje UPN nalog, ki ga kupec lahko plača na pošti ali banki. Po vplačilu naloga se kupcu pošlje izdelek in račun. S plačilom po načinu predračuna se kupec strinja s splošnimi pogoji. 
 • s kreditno kartico Eurocard / Mastercard, Visa, American Express, Discover (omogoča Braintree)
 • preko PayPal
 • Plačilo po povzetju (OPOMBA: V primeru plačila po povzetju se vam dodatno zaračuna strošek v višini 1 € (ne glede na znesek naročila). 

Kdo dostavi naročilo?
Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je dostavna služba Pošta Slovenije. Paket vam pošljemo na naslov katerega ste navedli ob registraciji oz. nakupnem postopku, priporočamo vam, da navedete naslov na katerem se nahajate v dopoldanskem času.

Koliko znašajo stroški dostave?
Stroški dostave znašajo 3,5 €. 

Ob nakupu nad 45 € je poštnina BREZPLAČNA.

V primeru plačila po povzetju se vam dodatno zaračuna strošek v višini 1 € (ne glede na znesek naročila).


Kam vse dostavljamo naročeno blago?
Naročeno blago dostavljamo na področju Republike Slovenije.
Pakete odpošiljamo iz skladišča na naslovu podjetja.

Je mogoč osebni prevzem?
Osebni prevzem je mogoč na sedežu podjetja KAIT d.o.o., Žarova cesta 16, 3320 Velenje. Obvestimo vas po elektronski pošti ali telefonski številki, kdaj je paket pripravljen za osebni prevzem. 

Naši izdelki imajo dva različna statusa zaloge, in sicer:

1. NA ZALOGI
Izdelek je na zalogi pri nas v Loving Paw skladišču, ki se nahaja na naslovu podjetja. 

2. NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU
Izdelek je na zalogi pri dobavitelju. To pomeni, da moramo izdelek naročiti, ga prevzeti v naše skladišče in ga nato odposlati k vam. 

Kaj se zgodi, če je na istem naročilu en izdelek na zalogi in drugi na zalogi pri dobavitelju?
V kolikor naročite izdelek ki je NA ZALOGI, ga lahko odpošljemo še isti dan (če je naročilo oddano do 13h) ali takoj naslednji delovni dan. Če naročite več izdelkov, med katerimi so tudi izdelki NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU, je dobavni rok naročila do 5 delovnih dni (vikendi in prazniki se paketi ne dostavljajo).

TRUDIMO SE, DA PAKETEK ČIM PREJ PRISPE NA VAŠ NASLOV
Zadovoljna stranka in kosmatinček sta naš cilj. Zato se vedno maksimalno potrudimo, da naročilo kar se da hitro dostavimo na vaš naslov. 

Napišite vaše lastno mnenje
Mnenje o izdelku lahko oddajo samo prijavljeni uporabniki. Prosimo <a href="https://lovingpaw.si/customer/account/login/referer/aHR0cHM6Ly9sb3ZpbmdwYXcuc2kvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L3ZpZXcvaWQvMjQzOS8jcmV2aWV3LWZvcm0%2C/">Prijavite se</a> ali <a href="https://lovingpaw.si/customer/account/create/">ustvarite račun</a>
Slava Yurthev Copyright