Cvetka - Zeliščno pršilo proti klopom CAY

Pršilo proti klopom je ročno narejeno iz naravnih izvlečkov zelišč, ki odganjajo klope in zavirajo njihov razvoj. Pršilo odganja klope in je povsem brez dodatkov kemičnih snovi, kar pomeni, da je za tvojega kužka povsem neškodljiv.

ZALOGA:
Na zalogi pri dobavitelju

SKU
4059824

Ko svojega kužka božaš in neguješ, si v tesnem stiku z njegovim kožuhom. Posledično pa tudi s sredstvi, ki jih uporabljaš za njegovo nego. Poskrbi, da niti ti, tvoja družina in tvoj kuža ne boste v stiku s škodljivimi kemikalijami, ki se konstantno kopičijo v prostoru, kjer se kuža nahaja.

Izbrana zelišča v pršilu odganjajo klope in drug mrčes ter preprečujejo njihov razvoj. Blagodejno vpliva tudi na kožuh. Preverjena kombinacija zelišč poskrbi za močne in sijoče dlake, spodbuja njihovo pravilno izraščanje in kožuhu povrne naravno ravnovesje.

Kožuh je največji organ tvojega kužka, skozi katerega snovi prehajajo v njegovo telo. Privošči mu najboljšo zaščito s certificiranim ekološkim pršilom proti klopom.

Pršilo proti klopom za pse Cay ima uspešno opravljene teste učinkovitosti in preverjeno ščiti pred klopi – poskrbi le, da ga popršiš po vsem kožuhu in nanos redno obnavljaš.

Cvetka

VRHUNSKA KAKOVOST, KONTROLIRANA PROIZVODNJA IN STROKOVNO ZNANJE - to so besede, ki najbolje opišejo blagovno znamko Cvetka. Zakaj?

Vsa zelišča so pridelana na ekološki način, ročno sejana, presajena, večkrat okopana, požeta in pravilno sušena. Redno dopolnjujejo svoje znanje in se izobražujejo. Razvoj izdelkov je plod našega znanja, vse izdelke pa pred pošiljanjem na trg dobro preizkusijo in ustrezno registrirajo. Za proizvodnjo kozmetičnih izdelkov skrbi Katarina Kovačič, dipl. biotehnologinja. Kozmetika je 100% naravna in v večini primerov tudi 100% ekološka. Brez konzervansov in kemičnih snovi, ki tvoji koži veliko bolj škodijo, kot pa koristijo.

Imajo priglašeno na Uradu za kemikalije RS, ekološko kontrolo izvaja Inštitut Kon-cert. Tudi embalaža je ekološka in vrhunske kakovosti. Trudijo se čimbolj združevati praktičnost in trajnostni vpliv naše embalaže na okolje. To pomeni nenehno iskanje kompromisov in boljših rešitev, ki kot uporabniku, omogočijo čimboljšo izkušnjo ob uporabi izdelka, obenem pa se ustvari čim manj odpadkov.

Šampone za kužke so začeli proizvajati zaradi njihovega Timija. Ker si zasluži le najboljše, so ga vedno kopali s svojimi ekološkimi mili, ki so jih sčasoma razvili v popoln šampon za njegov kožuh. Tako so nastali prvi slovenski bio šamponi za kužke. Z gotovostjo in brez slabe vesti ti povedo, da tako kakovostnega šampona na naših prodajnih policah ni.

Zelišč ne uvažajo ali dokupujejo. Če zaloga poide, jasno povedo, da izdelka ni na zalogi. Verjemite, da jim je tisočkrat bolj žal za nastalo situacijo, kot vam. Njihov pridelek je odvisen od letine. V letu 2014 zaradi stalnega dežja melisa ni imela svoje značilne arome in je tudi niso prodajali, podobno je bilo z žajbljem.

Kakorkoli, pri Cvetki se vedno lahko zanesete na le najboljše.

Kateri so način plačila?
Omogočamo naslednje načine plačila:

  • z nakazilom na račun upravitelja KAIT d.o.o. (po ponudbi / predračunu). Uporabnik lahko naroči nakup tudi preko telefona na št. 069 611 116. Po naročilu se mu na njegov elektronski naslov pošlje UPN nalog, ki ga kupec lahko plača na pošti ali banki. Po vplačilu naloga se kupcu pošlje izdelek in račun. S plačilom po načinu predračuna se kupec strinja s splošnimi pogoji. 
  • s kreditno kartico Eurocard / Mastercard, Visa, American Express, Discover (omogoča Braintree)
  • preko PayPal

Kdo dostavi naročilo?
Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je dostavna služba Pošta Slovenije. Paket vam pošljemo na naslov katerega ste navedli ob registraciji oz. nakupnem postopku, priporočamo vam, da navedete naslov na katerem se nahajate v dopoldanskem času.

Koliko znašajo stroški dostave?
Stroški dostave znašajo 3,5 €. Ob naročilu v skupni vrednosti nad 60€ je dostava brezplačna.

Kam vse dostavljamo naročeno blago?
Naročeno blago dostavljamo na področju Republike Slovenije.
Pakete odpošiljamo iz skladišča na naslovu podjetja.

Je mogoč osebni prevzem?
Osebni prevzem je mogoč na sedežu podjetja KAIT d.o.o., Žarova cesta 16, 3320 Velenje. Obvestimo vas po elektronski pošti ali telefonski številki, kdaj je paket pripravljen za osebni prevzem. Plačilo po povzetju v tem primeru ni mogoče.

Naši izdelki imajo dva različna statusa zaloge, in sicer:

1. NA ZALOGI
Izdelek je na zalogi pri nas v Loving Paw skladišču, ki se nahaja na naslovu podjetja. 

2. NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU
Izdelek je na zalogi pri dobavitelju. To pomeni, da moramo izdelek naročiti, ga prevzeti v naše skladišče in ga nato odposlati k vam. 

Kaj se zgodi, če je na istem naročilu en izdelek na zalogi in drugi na zalogi pri dobavitelju?
V kolikor naročite izdelek ki je NA ZALOGI, ga lahko odpošljemo še isti dan (če je naročilo oddano do 13h) ali takoj naslednji delovni dan. Če naročite več izdelkov, med katerimi so tudi izdelki NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU, je dobavni rok naročila do 5 delovnih dni (vikendi in prazniki se paketi ne dostavljajo).

TRUDIMO SE, DA PAKETEK ČIM PREJ PRISPE NA VAŠ NASLOV
Zadovoljna stranka in kosmatinček sta naš cilj. Zato se vedno maksimalno potrudimo, da naročilo kar se da hitro dostavimo na vaš naslov. 

Napišite vaše lastno mnenje
Mnenje o izdelku lahko oddajo samo prijavljeni uporabniki. Prosimo Prijavite se ali ustvarite račun
Slava Yurthev Copyright