Doog - Gumijasta palica Captain Fangastick

Gumijasta palica je varnejša kot prava palica in veliko bolj zabavna. Palica DOOG ne vsebuje trsk in narejena je iz reciklirane gume. Kar je najboljše - PLAVA NA VODI in oči se ji svetijo v temi :)

ZALOGA:
Na zalogi pri dobavitelju

SKU
4171264

LASTNOSTI:

  • Iz reciklirane gume
  • Oči se svetijo v temi
  • Palica je brez trsk
  • Plava na vodi
  • Ročaj, ki se prilega dlani

Zaradi recikliranega materiala, iz katerega so izdelane, palice ne bodo vzdržale žvečenja, zato uporabite le za igro (prinesi) in psa ne puščajte brez nadzora.

Doog

DOOG je avstralsko podjetje, ki je nastalo iz lastne potrebe po boljši in primernejši opremi za aktivne lastnike in njihove pse. Inspiracija za znamko je bil kdo drug kot kuža, kuža Wilbur. Glavno vodilo pri ustvarjanju novih izdelkov je spodbuditi ljudi, da se odpravijo v naravo in uživajo s svojim najboljšim prijateljem. Vsi izdelki DOOG so ponosno zasnovani in preizkušeni na severnih plažah v Sydneyju v Avstraliji. Avstralsko podjetje DOOG, ustanovljeno leta 2007, ima pri oblikovanju izdelkov vedno v mislih kosmatinčke in njihove lastnike. 

Kateri so način plačila?
Omogočamo naslednje načine plačila:

  • z nakazilom na račun upravitelja KAIT d.o.o. (po ponudbi / predračunu). Uporabnik lahko naroči nakup tudi preko telefona na št. 069 611 116. Po naročilu se mu na njegov elektronski naslov pošlje UPN nalog, ki ga kupec lahko plača na pošti ali banki. Po vplačilu naloga se kupcu pošlje izdelek in račun. S plačilom po načinu predračuna se kupec strinja s splošnimi pogoji. 
  • s kreditno kartico Eurocard / Mastercard, Visa, American Express, Discover (omogoča Braintree)
  • preko PayPal

Kdo dostavi naročilo?
Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je dostavna služba Pošta Slovenije. Paket vam pošljemo na naslov katerega ste navedli ob registraciji oz. nakupnem postopku, priporočamo vam, da navedete naslov na katerem se nahajate v dopoldanskem času.

Koliko znašajo stroški dostave?
Stroški dostave znašajo 3,5 €. Ob naročilu v skupni vrednosti nad 60€ je dostava brezplačna.

Kam vse dostavljamo naročeno blago?
Naročeno blago dostavljamo na področju Republike Slovenije.
Pakete odpošiljamo iz skladišča na naslovu podjetja.

Je mogoč osebni prevzem?
Osebni prevzem je mogoč na sedežu podjetja KAIT d.o.o., Žarova cesta 16, 3320 Velenje. Obvestimo vas po elektronski pošti ali telefonski številki, kdaj je paket pripravljen za osebni prevzem. Plačilo po povzetju v tem primeru ni mogoče.

Naši izdelki imajo dva različna statusa zaloge, in sicer:

1. NA ZALOGI
Izdelek je na zalogi pri nas v Loving Paw skladišču, ki se nahaja na naslovu podjetja. 

2. NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU
Izdelek je na zalogi pri dobavitelju. To pomeni, da moramo izdelek naročiti, ga prevzeti v naše skladišče in ga nato odposlati k vam. 

Kaj se zgodi, če je na istem naročilu en izdelek na zalogi in drugi na zalogi pri dobavitelju?
V kolikor naročite izdelek ki je NA ZALOGI, ga lahko odpošljemo še isti dan (če je naročilo oddano do 13h) ali takoj naslednji delovni dan. Če naročite več izdelkov, med katerimi so tudi izdelki NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU, je dobavni rok naročila do 5 delovnih dni (vikendi in prazniki se paketi ne dostavljajo).

TRUDIMO SE, DA PAKETEK ČIM PREJ PRISPE NA VAŠ NASLOV
Zadovoljna stranka in kosmatinček sta naš cilj. Zato se vedno maksimalno potrudimo, da naročilo kar se da hitro dostavimo na vaš naslov. 

Napišite vaše lastno mnenje
Mnenje o izdelku lahko oddajo samo prijavljeni uporabniki. Prosimo Prijavite se ali ustvarite račun
Slava Yurthev Copyright