Earth's Goodies - goSALMON&CHICKEN, BIO losos in piščanec s superživili za mačke 85g

Vse sestavine so nežno pokuhane na pari v vrečki, da ohranijo koristne lastnosti in okus, ki ga mačke obožujejo. Mokra hrana Earth’s Goodies zagotavlja celosten in uravnotežen obrok za mačke in mačje mladičke.

Akcijska cena 0,95 € Redna cena 1,89 €
SKU
6379913

Vse sestavine so nežno pokuhane na pari v vrečki, da ohranijo koristne lastnosti in okus, ki ga mačke obožujejo. Mokra hrana Earth’s Goodies zagotavlja celosten in uravnotežen obrok za mačke in mačje mladičke.

Earth's Goodies v vrečkah uporabljam samo kakovostno, sveže meso, ki bi ga uživali tudi sami, brez kakršnihkoli stranskih mesnih proizvodov.

Njihova rana predstavlja pravo osnovo dobrega počutja za mačke, saj ponuja najboljšo možno kombinacijo vseh koristnih sestavin lokalnega izvora brez uporabe umetnih barvil in konzervansov.

 • POPOLNA IN URAVNOTEŽENA MOKRA HRANA ZA MAČKE

 • BIO PIŠČANEC IN LOSOS

 • 95% PIŠČANEC IN LOSOS IZ EKOLOŠKE REJE – IZ PRAVIH KOSOV MESA Z MAČJO METO

 • NARAVNE SESTAVINE, V CELOTI IZ KONTROLIRANE EKOLOŠKE PRIDELAVE

 • BREZ VSEBNOSTI ŽIT

 • “JUNK FREE” – BREZ UMETNIH BARVIL, KONZERVANSOV, OJAČEVALCEV OKUSA

 • POPOLN IN URAVNOTEŽEN OBROK

Sestava:

 • losos* (sveže pripravljen) 48%,
 • piščanec* (prsa, trup, srce, vrat, jetrca) 47%,
 • korenje* 1.5%,
 • kokosovi kosmiči* 1%,
 • pivski kvas 0.95%,
 • losososvo olje 0.5%,
 • spirulina* 0.5%,
 • minerali 0.5%.

*Iz kontrolirane ekološke pridelave.

Analitske sestavine:

 • surove beljakovine 12.51%,
 • surove maščobe 10.18%,
 • surov pepel 2.17%,
 • surove vlaknine 0.28%,
 • vlaga 73.05%,
 • 143 kcal/ 100g.

lastnosti Earths goodies

Uporaba:

Hranjenje Earths Goodies

Earths Goodies

Kaj se znajde v skledici naših kosmatincev še nikoli ni bilo bolj pomembno
Od kod izhaja hrana, na kakšen način je proizvedena in kakšen vpliv ima na naš planet, na vsa živa bitja.
Spoznajte novo linijo hrane za pse in mačke, ki je skrbno zasnovana v Sloveniji z mislijo, da napolni vsako skledico kosmatinca le z najboljšim. Pri tem je posebna pozornost posvečena proizvodnji hrane z minimalno obdelavo in stremljenju, da v procesu ne obremenjujemo našega dragocenega planeta.

ŽELIMO SI, DA SPOZNATE HRANO EARTH‘S GOODIES…
Kaj je v hrani vašega hišnega ljubljenčka, je danes pomembnejše kot kadarkoli. Pomembno je, od kod izvira, kako je pripravljena in kakšen je njen vpliv na Zemljo in vsa živa bitja na njej. Prepričani smo, da sveže in naravne sestavine predelane in pakirane v majhnih serijah, hišnim ljubljenčkom zagotavljajo najboljšo možno prehrano. Tako, kot bi kuhali za svoje kosmatince v domači kuhinji. Linija izdelkov hrane za hišne ljubljenčke Earth’s Goodies je prav taka, polna hranil z življenjsko energijo, ki nahrani vašega ljubljenčka tako, kot veleva narava.

EARTH‘S GOODIES ZAVEZA - ZA KOSMATINCE IN ZA PLANET
Vsako odločitev, ki jo sprejmemo in vsak korak, ki ga naredimo, je za skupno dobro vseh živih bitij. Vedno imamo v mislih dobrobit Zemlje in njenih naravnih zakladov; ko izbiramo in kupujemo naravne visokokakovostne sestavine na osnovi in podpori znanosti pa vse do uporabe okolju prijazne in trajnostne embalaže. Za vse neverjetne trenutke, ko hišni ljubljenčki prinašajo veselje v naše življenje, so naši neponovljivi izdelki najbolj zdrav način, da tudi mi poskrbimo zanje in utrnemo še svetlejšo iskrico v njihovih očeh.


»Slice of Life za zdravje in dobro počutje naših kosmatincev.«

EARTH‘S GOODIES LINIJA MOKRE HRANE ZA PSE
Naša mokra hrana za pse vsebuje sveže kose pravega mesa in superživila, vključno z jagodičjem, spirulino in konopljinimi srčki iz Bele krajine – enkraten vir vlaknin, ki je hkrati izredno hranilen. Vse sestavine so nežno pokuhane na pari v pločevinki ali vrečki, da ohranijo koristne lastnosti in okus, ki ga psi tako obožujejo. Mokra hrana Earth’s Goodies zagotavlja celosten in hranilno uravnotežen obrok za pse. Za naše dobrote v pločevinkah in vrečkah uporabljamo samo kakovostno, sveže meso, ki bi ga uživali tudi sami, brez kakršnihkoli stranskih mesnih proizvodov. Naša hrana predstavlja pravo osnovo dobrega počutja za naše kosmatince, saj ponuja najboljšo možno kombinacijo vseh koristnih sestavin lokalnega izvora brez uporabe umetnih barvil ali konzervansov. Z mislijo na pravega mesojeda naša mokra hrana ne vsebuje žitaric, v recepturi ni prostora za „junk“, vsebuje pa visok odstotek pravega sočnega mesa. Earth’s Goodies mokra hrana velja za pravo mesno razvajanje za kosmatince, saj ima vabljivo aromo in teksturo, da okusa sploh ne omenjamo. Pošteno označevanje živil in sestavine z integriteto – kar izpustimo, je enako pomembno kot tisto, kar dodamo.

NAJVIŠJI ETIČNI STANDARDI IN STANDARDI ORGANSKE KAKOVOSTI
Naši dobavitelji izpolnjujejo visoke etične standarde za dobro počutje in dobrobit živali, kar redno preverjamo. Z vsemi živalmi, ki se jih uporabi za proizvodnjo hrane, se ravna spoštljivo in skladno z etiološkimi načeli: živalim prijazna in najbolj naravna prosta ali pašna reja, trajnostni lov divjadi v njihovem naravnem okolju, če naštejemo zgolj dva segmenta. Naša dejanja temeljijo na strogih etičnih smernicah, da bi se vsem živalim omogočili srečno in zdravo življenje.

KAKO JE MOKRA HRANA PRIPRAVLJENA?

Ustvarili smo res izvrstne in ješče recepte, na osnovi skrbno izbranih ekoloških sestavin. Vsaka od sestavin v naši hrani ima posebno mesto in je izbrana z razlogom zagotavljanja najvišje hranilne vrednosti tudi po zaužitju. Sveže sadje in zelenjava, uporabljena v naših obrokih je lokalnega porekla, pripravljena ročno, enako velja za meso. Posebno mesto v recepturi imajo oluščena konopljina semena oz. konopljini srčki iz že prej omenjene Bele krajine. Ko naš kuhar zmeša le najboljše sestavine, take, kot jih najdemo tudi na našem krožniku, hrano zapakiramo v pločevinke ali vrečke pripravljene pri 4°C, jih tesno zapremo in nato segrevamo pri nadzorovani temperaturi v sodobnih avtoklavih (parnih sterilizatorjih). Ta način preprečuje razvoj bakterij in omogoča rok trajanja hrane 18–24 mesecev, ne da bi ji morali dodati aditive ali podobne dodatke. Vabimo vas, da spoznate naše recepture mokre hrane za pse Earth‘s Goodies…

VABIMO VAS, DA VSTOPITE V NAŠ SVET. V EARTH‘S GOODIES SVET, KJER SMO VSI DEL NARAVE, NIKOLI NAD NJO.
Naša prizadevanja za ohranitev narave in vseh njenih danosti ne ostajajo zgolj pri besedah, pač pa jih udejanjamo. Živimo in udejanjamo našo vizijo in vrednote. Želimo se dotakniti vsakega posameznika; ljubitelja narave, lastnika hišnega ljubljenčka, ki želi biti sprememba tudi sam.

Earth‘s Goodies je član globalne mreže 1% FOR THE PLANET.
Kot člani smo zavezani, da dajemo 1% od vse prodaje nazaj h aktivnostim za ohranjanje našega planeta. 1% FOR THE PLANET predstavlja del našega prizadevanja za pozitivne spremembe v okolju, ki so nujno potrebne. Že zgolj z nakupom našega enkratnega izdelka pomagate skrbeti za naš čudovit planet. Vi kupite, mi vrnemo. Zato se zahvaljujemo vsem kupcem izdelkov Earth‘s Goodies – skupaj delamo nekaj res posebnega. Zakaj prav 1% FOR THE PLANET? Ker naš planet potrebuje našo pomoč. Obseg okoljskih izzivov, s katerimi se soočamo je ogromen, od podnebnih sprememb do onesnaževanja z mikro plastiko, če se dotaknemo le dveh. Potreba po planetarnem delovanju je resnična in pereča, a na svetovni ravni se namenja zgolj 3% doniranih sredstev v okolje. Neprofitni 1% FOR THE PLANET s svojo misijo združuje investitorje in izvajalce, da namenjajo del svojega zaslužka izključno nazaj v okolje. Le skupaj smo lahko močnejši vir pri reševanju okoljske problematike. Verjamemo da je Dan Zemlje vsak dan in ne le na Dan Zemlje. In Zemlja nas potrebuje bolj, kot kdajkoli prej!“

This is not philanthropy. This is a cost of doing business. It’s paying rent for our use of the planet.”

- YVON CHOUINARD, FOUNDER OF PATAGONIA AND 1% FOR THE PLANET
Več o globalni mreži 1% FOR THE PLANET: www.onepercentfortheplanet.org
Smo tudi člani neprofitnega združenja Pet Sustainability Coalition. Zavezani, da pri proizvodnji naših izdelkov iščemo načine za zmanjšanje okoljskega (ekološkega) odtisa. Kot že omenjeno v naši zaobljubi kupcem, sega aktivnost v prav vse segmente proizvodnje naše hrane: od zametkov formulacije hrane, izbire in nabave surovin, obdelave, do zemlji prijazne embalaže ter vseh aktivnosti povezanih z oglaševanjem. Ko kupite naš izdelek ste lahko zagotovi, da smo naredili vse kar je mogoče, da smo se izognili dodatnemu obremenjevanju našega planeta. Vselej iščemo trajnostne rešitve, ki so zemlji prijazne in hkrati le najboljše za naše kosmatince.

“Sem del narave, ki jo človek neusmiljeno uničuje in čutim, da je potrebno nekaj ukreniti. Tako, kot to počnem pri izbiri hrane zase, počnem enako pri izbiri hrane za svoje kosmatince. ”

Kateri so način plačila?
Omogočamo naslednje načine plačila:

 • z nakazilom na račun upravitelja KAIT d.o.o. (po ponudbi / predračunu). Uporabnik lahko naroči nakup tudi preko telefona na št. 069 611 116. Po naročilu se mu na njegov elektronski naslov pošlje UPN nalog, ki ga kupec lahko plača na pošti ali banki. Po vplačilu naloga se kupcu pošlje izdelek in račun. S plačilom po načinu predračuna se kupec strinja s splošnimi pogoji. 
 • s kreditno kartico Eurocard / Mastercard, Visa, American Express, Discover (omogoča Braintree)
 • preko PayPal
 • Plačilo po povzetju (OPOMBA: V primeru plačila po povzetju se vam dodatno zaračuna strošek v višini 1 € (ne glede na znesek naročila). 

Kdo dostavi naročilo?
Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je dostavna služba Pošta Slovenije. Paket vam pošljemo na naslov katerega ste navedli ob registraciji oz. nakupnem postopku, priporočamo vam, da navedete naslov na katerem se nahajate v dopoldanskem času.

Koliko znašajo stroški dostave?
Stroški dostave znašajo 3,5 €. 

Ob nakupu nad 45 € je poštnina BREZPLAČNA.

V primeru plačila po povzetju se vam dodatno zaračuna strošek v višini 1 € (ne glede na znesek naročila).


Kam vse dostavljamo naročeno blago?
Naročeno blago dostavljamo na področju Republike Slovenije.
Pakete odpošiljamo iz skladišča na naslovu podjetja.

Je mogoč osebni prevzem?
Osebni prevzem je mogoč na sedežu podjetja KAIT d.o.o., Žarova cesta 16, 3320 Velenje. Obvestimo vas po elektronski pošti ali telefonski številki, kdaj je paket pripravljen za osebni prevzem. 

Naši izdelki imajo dva različna statusa zaloge, in sicer:

1. NA ZALOGI
Izdelek je na zalogi pri nas v Loving Paw skladišču, ki se nahaja na naslovu podjetja. 

2. NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU
Izdelek je na zalogi pri dobavitelju. To pomeni, da moramo izdelek naročiti, ga prevzeti v naše skladišče in ga nato odposlati k vam. 

Kaj se zgodi, če je na istem naročilu en izdelek na zalogi in drugi na zalogi pri dobavitelju?
V kolikor naročite izdelek ki je NA ZALOGI, ga lahko odpošljemo še isti dan (če je naročilo oddano do 13h) ali takoj naslednji delovni dan. Če naročite več izdelkov, med katerimi so tudi izdelki NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU, je dobavni rok naročila do 5 delovnih dni (vikendi in prazniki se paketi ne dostavljajo).

TRUDIMO SE, DA PAKETEK ČIM PREJ PRISPE NA VAŠ NASLOV
Zadovoljna stranka in kosmatinček sta naš cilj. Zato se vedno maksimalno potrudimo, da naročilo kar se da hitro dostavimo na vaš naslov. 

Napišite vaše lastno mnenje
Mnenje o izdelku lahko oddajo samo prijavljeni uporabniki. Prosimo <a href="https://lovingpaw.si/customer/account/login/referer/aHR0cHM6Ly9sb3ZpbmdwYXcuc2kvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L3ZpZXcvaWQvMjI3My8jcmV2aWV3LWZvcm0%2C/">Prijavite se</a> ali <a href="https://lovingpaw.si/customer/account/create/">ustvarite račun</a>

Zgodovina cene

Slava Yurthev Copyright