Feedko - Lososovo olje 500 ml

Feedko lososovo olje je vir energije in omega 3 maščobnih kislin, ki so pomemben del uravnotežene prehrane psov in mačk. Dodatek lososovega olja vpliva na zdravje kože in dlake, okrepi imunski sistem, prispeva k normalnemu delovanju srca in ožilja, zavira vnetne procese in lajša simptome artritisa.

SKU
5551746

Feedko lososovo olje je vir energije in omega 3 maščobnih kislin, ki so pomemben del uravnotežene prehrane psov in mačk. Dodatek lososovega olja vpliva na zdravje kože in dlake, okrepi imunski sistem, prispeva k normalnemu delovanju srca in ožilja, zavira vnetne procese in lajša simptome artritisa.

Feedko lososovo olje je kakovostno surovo olje, vsebuje zmerno vsebnost EPA/DHA/DPA maščobnih kislin in je vir naravnega antioksidanta astaksantina.

Prednosti lososovega olja FEEDKO:

 • Le sveže surovine
 • Visoka vsebnost naravnih antioksidantov
 • Nevtralna okus in vonj
 • Trajnostno pridobivanje: odseki norveškega lososa
 • Dolg rok uporabe zaradi visoke čistosti in nežne obdelave
 • Primerno za pse in mačke

Sestava:
Sestavine: 100 % lososovo olje
Analitične sestavine: surova maščoba 99 %

Uporaba:
Priporočen odmerek na dan:

 • Mačke in psi do 10 kg: 5 ml
 • Psi od 10 kg do 30 kg: 5 - 10 ml
 • Psi od 30 kg do 50 kg: 10 -20 ml
 • Psi nad 50 kg: do 25 ml

Količina dodanega lososovega olja se lahko spreminja glede na različne dejavnike (vrsta hrane, starost, pasma, teža, zdravstveno stanje, aktivnost,...). Sveža voda naj bo psu in mački vedno na voljo.

Navodilo za uporabo: lososovo olje vmešajte v hrano psa ali mačke.

Shranjevanje: izdelek shranjujte na sobni temperaturi do +25 °C. Po uporabi vedno dobro zaprite.

Feedko

Predani zdravju živali: Feedko poslanstvo

Pravilno uravnotežena in prilagojena prehrana je osnova za zdravje in dobro počutje našega organizma. A vendar prevečkrat pozabljamo na to pravilo, ko gre za naše ljubljenčke. Na trgu pasje in mačje prehrane je občutno pomanjkanje zdravih in naravnih izdelkov, hrana je neživa in predelana, obenem pa lastnikom primanjkuje časa za domačo pripravo hrane.

"To želimo spremeniti."

Verjamemo namreč, da zdravje naših živalic ne bi smelo trpeti zaradi ponudbe na trgu ali našega hitrega načina življenja.

Tako je nastala Feedko zgodba.

Predani odgovornosti: S strokovnostjo do zdravja

Feedko je blagovna znamka, ki je predana zdravju naših in vaših psov in mačk. Uravnotežena in prilagojena prehrana je preventiva za ohranjanje zdravja. Ko pa zdravje popusti, primerna in zdrava hrana lahko omili ali celo odpravi simptome bolezenskih stanj. A le hrana ni dovolj. Pomembno je, da se lastniki zavedajo odgovornosti in načinov, kako lahko sami poskrbijo za svojega ljubljenčka še pred in po obisku veterinarja. Znanje in strokoven pristop je na prvem mestu, ko ozaveščamo in izobražujemo o pravilnem prehranjevanju psov in mačk. Feedko strokovna dejavnost svetovanja je zato nesponzorirana in deluje samostojno.


Predani znanju: Daša Korže, mag. inž. zoot.

Daša je ustanoviteljica blagovne znamke Feedko in prehrambena svetovalka za pse in mačke. Strokovno znanje in bogate izkušnje so osnova njenega dela. Magistrirala je na Biotehniški fakultete Univerze v Ljubljani z magistrskim delom Ovrednotenje in izboljšanje prehranske vrednosti doma pripravljenih diet za pse z alergijo na hrano in odpovedjo ledvic, za katerega je prejela fakultetno Prešernovo nagrado. Na oddelku za prehrano veterinarske fakultete milanske univerze UNIMI, Department of Health, Animal Science and Food Safety VESPA, je opravila polletno prakso usposabljanja za pripravo uravnoteženih in kliničnih diet - specifično prilagojene prehrane ter pridobila izkušnje na področju proučevanja ustreznosti prehranskih izdelkov za hišne živali. Pridobljena znanja letno nadgrajuje z udeležbo na domačih in tujih strokovnih izobraževanjih.

Dasa Korze

Kateri so način plačila?
Omogočamo naslednje načine plačila:

 • z nakazilom na račun upravitelja KAIT d.o.o. (po ponudbi / predračunu). Uporabnik lahko naroči nakup tudi preko telefona na št. 069 611 116. Po naročilu se mu na njegov elektronski naslov pošlje UPN nalog, ki ga kupec lahko plača na pošti ali banki. Po vplačilu naloga se kupcu pošlje izdelek in račun. S plačilom po načinu predračuna se kupec strinja s splošnimi pogoji. 
 • s kreditno kartico Eurocard / Mastercard, Visa, American Express, Discover (omogoča Braintree)
 • preko PayPal
 • Plačilo po povzetju (OPOMBA: V primeru plačila po povzetju se vam dodatno zaračuna strošek v višini 1 € (ne glede na znesek naročila). 

Kdo dostavi naročilo?
Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je dostavna služba Pošta Slovenije. Paket vam pošljemo na naslov katerega ste navedli ob registraciji oz. nakupnem postopku, priporočamo vam, da navedete naslov na katerem se nahajate v dopoldanskem času.

Koliko znašajo stroški dostave?
Stroški dostave znašajo 3,5 €. 

Ob nakupu nad 45 € je poštnina BREZPLAČNA.

V primeru plačila po povzetju se vam dodatno zaračuna strošek v višini 1 € (ne glede na znesek naročila).


Kam vse dostavljamo naročeno blago?
Naročeno blago dostavljamo na področju Republike Slovenije.
Pakete odpošiljamo iz skladišča na naslovu podjetja.

Je mogoč osebni prevzem?
Osebni prevzem je mogoč na sedežu podjetja KAIT d.o.o., Žarova cesta 16, 3320 Velenje. Obvestimo vas po elektronski pošti ali telefonski številki, kdaj je paket pripravljen za osebni prevzem. 

Naši izdelki imajo dva različna statusa zaloge, in sicer:

1. NA ZALOGI
Izdelek je na zalogi pri nas v Loving Paw skladišču, ki se nahaja na naslovu podjetja. 

2. NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU
Izdelek je na zalogi pri dobavitelju. To pomeni, da moramo izdelek naročiti, ga prevzeti v naše skladišče in ga nato odposlati k vam. 

Kaj se zgodi, če je na istem naročilu en izdelek na zalogi in drugi na zalogi pri dobavitelju?
V kolikor naročite izdelek ki je NA ZALOGI, ga lahko odpošljemo še isti dan (če je naročilo oddano do 13h) ali takoj naslednji delovni dan. Če naročite več izdelkov, med katerimi so tudi izdelki NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU, je dobavni rok naročila do 5 delovnih dni (vikendi in prazniki se paketi ne dostavljajo).

TRUDIMO SE, DA PAKETEK ČIM PREJ PRISPE NA VAŠ NASLOV
Zadovoljna stranka in kosmatinček sta naš cilj. Zato se vedno maksimalno potrudimo, da naročilo kar se da hitro dostavimo na vaš naslov. 

Napišite vaše lastno mnenje
Mnenje o izdelku lahko oddajo samo prijavljeni uporabniki. Prosimo <a href="https://lovingpaw.si/customer/account/login/referer/aHR0cHM6Ly9sb3ZpbmdwYXcuc2kvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L3ZpZXcvaWQvMjA5Ni8jcmV2aWV3LWZvcm0%2C/">Prijavite se</a> ali <a href="https://lovingpaw.si/customer/account/create/">ustvarite račun</a>
Slava Yurthev Copyright