Lačen kot pes - ŽUPCA zdrave pasje testenine 500g

Lačen kot pes pasje testenine ŽUPCA so 100% naravne testenine, prilagojene pasjemu prebavnemu traku, saj ne vsebujejo glutena. Izdelane so iz riževe in krompirjeve moke ter svežih slovenskih jajc pašne reje. V testo je vmešan timijan, ki lajša prebavo, razkužuje črevesje ter deluje preventivno proti črevesnim zajedavcem. Testenine služijo kot zdrava alternativa pasjim briketom, lahko so dietna hrana za bolne pse, pse z različnimi alergijskimi obolenji ali pse s prebavnimi težavami.

Niso termično obdelane, sušijo se le na naraven način.

SKU
5511080

Lačen kot pes ŽUPCA pasje testenine so 100% naravne testenine, prilagojene pasjemu prebavnemu traktu.  V testo je vmešan timijan, ki lajša prebavo, razkužuje črevesje ter deluje preventivno proti črevesnim zajedavcem. Testenine služijo kot zdrava alternativa pasjim briketom, lahko so dietna hrana za bolne pse, pse z različnimi alergijskimi obolenji ali pse s prebavnimi težavami.

Niso termično obdelane, sušijo se do 48h po naravnem postopku, zaradi česar se ohrani intenzivnost vonja in okusa.

Brez glutena Potrjuje veterina Zamba  Dietna prehrana Narejeno v Sloveniji

Lastnosti:

  • 100% naravne testenine s timijanom
  • Dopolnilna hrana brez glutena
  • Čas kuhanja: 1 min
  • Kombiniraj z briketi, zelenjavo, kuhanim ali surovim mesom

Neto količina: 500 g

Vsebina vrečke zadostuje za :
10 in več obrokov ( manjše do srednje velike pasme )
5 in več obrokov ( večje pasme )


SESTAVA: Riževa moka, krompirjevi kosmiči, jajca pašne reje, jušna zelenjava (peteršilj 2%, korenček 8%, zelena 2%)

UPORABA: Svojemu psu jih lahko ponudite kot dopolnilno hrano v kombinaciji z različnimi vrstami mesa in zelenjave ali pa kot samostojen dietni obrok.

NAVODILA ZA HRANJENJE:
V loncu vrele vode kuhajte testenine 1 min. Po minuti vretja jih dobro odcedite, malenkost ohladite in ponudite svojemu psu.
Dodajte izbrane dodatke (priporočamo hranjenje skupaj z mesom ali zelenjavo) ali pa za dietni učinek psu ponudite testenine brez dodatkov.
Dnevna potreba se razlikuje glede na pasmo, aktivnosti in starost vašega psa. Za lažjo predstavo si pomagajte s spodnjo tabelo.

Lačen kot pes tabela hranjenja

Napišite vaše lastno mnenje
Mnenje o izdelku lahko oddajo samo prijavljeni uporabniki. Prosimo <a href="https://lovingpaw.si/customer/account/login/referer/aHR0cHM6Ly9sb3ZpbmdwYXcuc2kvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L3ZpZXcvaWQvMjA5My8jcmV2aWV3LWZvcm0%2C/">Prijavite se</a> ali <a href="https://lovingpaw.si/customer/account/create/">ustvarite račun</a>
Slava Yurthev Copyright