Loving Paw - Hladilni plašček za pse Active (Grey)

Kužki se morajo ohlajati z dihanjem in pri tem moramo paziti, da se ne pregrejejo. Visoke temperature okolice mu otežujejo hlajenje. Ravno tako prevelika aktivnost lahko zelo oteži proces hlajenja. Zaradi tega jim moramo pomagati pri učinkovitemu hlajenju. Poleg standardnih ukrepov, so poleti priporožljivi in super rešitev hladilni plaščki oziroma oprsnice za psa. Loving Paw Active hladilni plašček je izjemno lahek in učinkovit pri 'boju' z visokimi temperaturami.

SKU
2463

Kužki se morajo ohlajati z dihanjem in pri tem moramo paziti, da se ne pregrejejo. Visoke temperature okolice mu otežujejo hlajenje. Ravno tako prevelika aktivnost lahko zelo oteži proces hlajenja. Zaradi tega jim moramo pomagati pri učinkovitemu hlajenju. Poleg standardnih ukrepov, so poleti priporožljivi in super rešitev hladilni plaščki oziroma oprsnice za psa. Loving Paw Active hladilni plašček je izjemno lahek in učinkovit pri 'boju' z visokimi temperaturami.

Kako deluje hladilni plašček?

Hladilni plašček Active posnema naravno hlajenje s pomočjo izparevanja vode. Tako pomaga psu zniževati telesno temperaturo. To izhlapevanje ustvarja hladilni učinek predvsem na prsnem košu in v okolici vitalnih notranjih organov. Tako preprečuje, da se kuža ne pregreje ali dobi vročinski udar. Pljuča in velike krvne žile najbolj vplivajo na termično regulacijo našega kosmatinca, hkrati pa na prijazen in nežen način plašček ohlaja tudi notranje organe.

Kako se plašček uporablja?

Preprosto ga namočite v hladno svežo vodo in ga ožemite. Nadanite ga na kužka in v trenutku bo ga plašček pričel hladiti. Zelo pomembno je, da plašček vzdržujete ves čas moker in ga polivate z vodo medtem, ko je na kužku. S tem plašček nudi ohlajanje in tudi zaščito pred sončnimi žarki 

Plašček ima ob straneh varnostne odsevnike, ki zagotavljajo dobro vidljivost tudi v temi. 

Opozorilo: V kolikor nimate možnosti dodatno močiti plaščka in ga vzdrževati mokrega, ga NE pustite na psu suhega. 

Velikost:

 • S obseg trebuha: od 35 - 50cm
 • M obseg trebuha: od 48 - 65cm
 • L obseg trebuha: od 62 - 85cm

*Obseg se meri na najširšem delu prsnega koša.

Lastnosti?

 • Naravno hlajenje s pomočjo izparevanja vode
 • UV zaščita
 • Dodani odsevniki za boljšo vidljivost
 • Omejena količina do razprodaje zalog

Loving Paw

Loving Paw je slovenska blagovna znamka, ki želi kužkom in mucam ponuditi tisto najboljše.

Oprema: Pri opremi prisegamo na kvalitetne materiale, vzdržljivost, antialergične produkte in zagotavljamo maksimalno zadovoljstvo. Zakaj bi bila oprema za kužke in muce dolgočasna, če je lahko izstopajoča in hkrati izjemno kvalietna? No, z našimi produkti bodo vaši ljubljenčki nekaj posebnega :) Vsak produkt je narejen ročno v Sloveniji s posebno pozornostjo do detajlov. Vzorci so narejeni po trenutnem navdihu lastnice Loving Paw. Kaj je še posebnega? Vsako ime proizvoda Loving Paw ima svoj pomen. Zakaj? Celotno izkušnjo želimo čim bolj personalizirati in dodati svoj pomen prav vsakemu proizvodu. Ker želimo le najboljše za naše štirinožce. 

Seveda pa se naša zgodba ne konča pri opremi, saj prisegamo na zdravo in kvalitetno življenje naših kosmatinčkov. Iz tega izhajajo tudi najbolj kvalitetni proizvodi za zdravega ljubljenčka od zunaj in znotraj. Naši izdelki so preverjene kakovosti, naravnega porekla in vrhunske predelave ter tisto najboljše, kar lahko ponudi narava. Naš rek je preprost: Vrnimo se nazaj k naravi!

Hvala ker ste del naše zgodbe <3

Kateri so način plačila?
Omogočamo naslednje načine plačila:

 • z nakazilom na račun upravitelja KAIT d.o.o. (po ponudbi / predračunu). Uporabnik lahko naroči nakup tudi preko telefona na št. 069 611 116. Po naročilu se mu na njegov elektronski naslov pošlje UPN nalog, ki ga kupec lahko plača na pošti ali banki. Po vplačilu naloga se kupcu pošlje izdelek in račun. S plačilom po načinu predračuna se kupec strinja s splošnimi pogoji. 
 • s kreditno kartico Eurocard / Mastercard, Visa, American Express, Discover (omogoča Braintree)
 • preko PayPal
 • Plačilo po povzetju (OPOMBA: V primeru plačila po povzetju se vam dodatno zaračuna strošek v višini 1 € (ne glede na znesek naročila). 

Kdo dostavi naročilo?
Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je dostavna služba Pošta Slovenije. Paket vam pošljemo na naslov katerega ste navedli ob registraciji oz. nakupnem postopku, priporočamo vam, da navedete naslov na katerem se nahajate v dopoldanskem času.

Koliko znašajo stroški dostave?
Stroški dostave znašajo 3,5 €. 

Ob nakupu nad 45 € je poštnina BREZPLAČNA.

V primeru plačila po povzetju se vam dodatno zaračuna strošek v višini 1 € (ne glede na znesek naročila).


Kam vse dostavljamo naročeno blago?
Naročeno blago dostavljamo na področju Republike Slovenije.
Pakete odpošiljamo iz skladišča na naslovu podjetja.

Je mogoč osebni prevzem?
Osebni prevzem je mogoč na sedežu podjetja KAIT d.o.o., Žarova cesta 16, 3320 Velenje. Obvestimo vas po elektronski pošti ali telefonski številki, kdaj je paket pripravljen za osebni prevzem. 

Naši izdelki imajo dva različna statusa zaloge, in sicer:

1. NA ZALOGI
Izdelek je na zalogi pri nas v Loving Paw skladišču, ki se nahaja na naslovu podjetja. 

2. NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU
Izdelek je na zalogi pri dobavitelju. To pomeni, da moramo izdelek naročiti, ga prevzeti v naše skladišče in ga nato odposlati k vam. 

Kaj se zgodi, če je na istem naročilu en izdelek na zalogi in drugi na zalogi pri dobavitelju?
V kolikor naročite izdelek ki je NA ZALOGI, ga lahko odpošljemo še isti dan (če je naročilo oddano do 13h) ali takoj naslednji delovni dan. Če naročite več izdelkov, med katerimi so tudi izdelki NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU, je dobavni rok naročila do 5 delovnih dni (vikendi in prazniki se paketi ne dostavljajo).

TRUDIMO SE, DA PAKETEK ČIM PREJ PRISPE NA VAŠ NASLOV
Zadovoljna stranka in kosmatinček sta naš cilj. Zato se vedno maksimalno potrudimo, da naročilo kar se da hitro dostavimo na vaš naslov. 

Napišite vaše lastno mnenje
Mnenje o izdelku lahko oddajo samo prijavljeni uporabniki. Prosimo <a href="https://lovingpaw.si/customer/account/login/referer/aHR0cHM6Ly9sb3ZpbmdwYXcuc2kvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L3ZpZXcvaWQvMjQ2My8jcmV2aWV3LWZvcm0%2C/">Prijavite se</a> ali <a href="https://lovingpaw.si/customer/account/create/">ustvarite račun</a>
Slava Yurthev Copyright