Loving Paw - Posteljica Adoro

Loving Paw posteljica Adoro je izjemno mehka, udobna in predvsem namenjena maksimalnemu udobju kužkov in muc. Narejena je iz izjemno kvalitetnih in vzdržljivih materialov. Celotna izdelava posteljice je narejena ročno v Sloveniji.

ZALOGA:
Na zalogi pri dobavitelju

SKU
1300

Loving Paw posteljica Adoro je narejena s posebno pozornostjo na detajle. Gre za slovensko blagovno znamko, ki je zavezana k kvaliteti in unikatnimi vzorci, ki jih ne boste dobili nikjer drugje na svetu. Loving Paw posteljice so nastale na podlagi večletnih testiranj dotične oblike in ter seveda ostalih oblik. Naši kužki in muce so potrdili, da je oblika Loving Paw posteljice najbolj udobna za ležanje in počitek. 

Lastnosti Loving Paw posteljic:

  • izjemno udobje
  • vodoodbojnost
  • vzdržljivost
  • vrhunski in unikatni dizajn
  • enostavno vzdrževanje

Zagotavljamo vam maksimalno kakovost, saj je posteljica narejena iz izjemno vzdržljivega in vodoodbojnega poliestra. Polnilo je narejeno iz udobne pene, ki se pred pranjem v pralnem stroju enostavno odstrani. 

Loving Paw posteljica

Navodila za pranje:
Posteljico perite na maksimalno 30 stopinjami Celzija. Pred pranjem odprite zadrgo in odstranite polnilo. Po pranju polnilo enostavno vstavite nazaj in posteljica je ponovno sveža. Poliester zagotavlja izjemno vzdržljivost in kvaliteto tudi pri neprestanemu praskanju s krempeljčki.

Loving Paw posteljica

Posteljice so namenjene tako za kužke, kot tudi za muce. Ljubljenčki se v njih zelo dobro počutijo, saj lahko glavo enostavno naslonijo na bolj oblazinjen del - blazinico ob strani. 

Material:

  • 100% poliester 
  • polnilo: pena
Loving Paw posteljica

Posteljice so na voljo v treh različnih velikostih:

Velikost S:
Notranje mere: 39 x 25 cm 
Zunanje mere: 65 x 50 cm (13 cm obrobe)

Velikost M:
Notranje mere: 60 x 40 cm
Zunanje mere: 90 x 70 cm (15 cm obrobe)

Velikost L:
Notranje mere: 65 x 43 cm
Zunanje mere:  110 x 90 cm (22,5 cm obrobe)

Posteljice so narejene za vse velikosti kužkov - od najmanjšega (velikost S), srednjih pasem (velikost M) in največjih pasem (velikost L).

VSAKO IME V BLAGOVNI ZNAMKI LOVING PAW IMA SVOJ POMEN. Zakaj Adoro?
Adoro gre za poseben projekt v prihodnosti in še eno našo blagovno znamko. Sidra imajo poseben pomen pri lastnici, saj zagotavljajo stabilnost in varno zavetje. Zaradi tega je poimenovanje Adoro s sidri prvo v znamki Loving Paw - stabilnost, varnost in posebno mesto, kamor se vedno vračamo. 

Loving Paw

Loving Paw je slovenska blagovna znamka, ki želi kužkom in mucam ponuditi tisto najboljše.

Oprema: Pri opremi prisegamo na kvalitetne materiale, vzdržljivost, antialergične produkte in zagotavljamo maksimalno zadovoljstvo. Zakaj bi bila oprema za kužke in muce dolgočasna, če je lahko izstopajoča in hkrati izjemno kvalietna? No, z našimi produkti bodo vaši ljubljenčki nekaj posebnega :) Vsak produkt je narejen ročno v Sloveniji s posebno pozornostjo do detajlov. Vzorci so narejeni po trenutnem navdihu lastnice Loving Paw. Kaj je še posebnega? Vsako ime proizvoda Loving Paw ima svoj pomen. Zakaj? Celotno izkušnjo želimo čim bolj personalizirati in dodati svoj pomen prav vsakemu proizvodu. Ker želimo le najboljše za naše štirinožce. 

Seveda pa se naša zgodba ne konča pri opremi, saj prisegamo na zdravo in kvalitetno življenje naših kosmatinčkov. Iz tega izhajajo tudi najbolj kvalitetni proizvodi za zdravega ljubljenčka od zunaj in znotraj. Naši izdelki so preverjene kakovosti, naravnega porekla in vrhunske predelave ter tisto najboljše, kar lahko ponudi narava. Naš rek je preprost: Vrnimo se nazaj k naravi!

Hvala ker ste del naše zgodbe <3

Kateri so način plačila, ki jih omogočamo za naročilo Loving Paw posteljic?
Omogočamo naslednje načine plačila:

  • z nakazilom na račun upravitelja KAIT d.o.o. (po ponudbi / predračunu). Uporabnik lahko naroči nakup tudi preko telefona na št. 069 611 116. Po naročilu se mu na njegov elektronski naslov pošlje UPN nalog, ki ga kupec lahko plača na pošti ali banki. Po vplačilu naloga se kupcu pošlje izdelek in račun. S plačilom po načinu predračuna se kupec strinja s splošnimi pogoji. 
  • s kreditno kartico Eurocard / Mastercard, Visa, American Express, Discover (omogoča Braintree)
  • preko PayPal
OPOMBA: Plačilo po povzetju v primeru naročila Loving Paw posteljic ni možno.
 

Kdo dostavi naročilo?
Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je dostavna služba Pošta Slovenije. Paket vam pošljemo na naslov katerega ste navedli ob registraciji oz. nakupnem postopku, priporočamo vam, da navedete naslov na katerem se nahajate v dopoldanskem času.

Koliko znašajo stroški dostave? 
Stroški dostave znašajo 3,5 €. Ob naročilu v skupni vrednosti nad 60€ je dostava brezplačna.

Kam vse dostavljamo naročeno blago?
Naročeno blago dostavljamo na področju Republike Slovenije.
Pakete odpošiljamo iz skladišča na naslovu podjetja.

Je mogoč osebni prevzem?
Osebni prevzem je mogoč na sedežu podjetja KAIT d.o.o., Žarova cesta 16, 3320 Velenje. Obvestimo vas po elektronski pošti ali telefonski številki, kdaj je paket pripravljen za osebni prevzem. Plačilo po povzetju v tem primeru ni mogoče.

Loving Paw posteljice so NAREJENE PO NAROČILU:
Kar seveda pomeni, da je rok same dobave in izdelave temu primerno podaljšan. Ker prisegamo na kvalitetno izdelavo in maksimalno zadovoljstvo naročnika ter seveda kosmatinčka, želimo popoln izdelek.

Rok izdelave Loving Paw ležišča je od 7 do 14 dni od vašega PLAČANEGA NAROČILA. Več si preberite v plačilnih pogojih izdelkov po naročilu. 

TRUDIMO SE, DA PAKETEK ČIM PREJ PRISPE NA VAŠ NASLOV
Zadovoljna stranka in kosmatinček sta naš cilj. Zato se vedno maksimalno potrudimo, da naročilo kar se da hitro dostavimo na vaš naslov. 

Napišite vaše lastno mnenje
Mnenje o izdelku lahko oddajo samo prijavljeni uporabniki. Prosimo Prijavite se ali ustvarite račun
Slava Yurthev Copyright