Loving Paw - Spirulina v prahu iz ekološke pridelave 100g

Spirulina je modro-zelena alga klorofilna alga, ki je izjemno bogata z beljakovinami, vitamini, minerali, klorofilom, gama linolenske kislininami ter drugimi fitonutritivi. Pomaga pri urejanju prebave in razstrupljanju telesa. Spirulina v prahu je ekološko pridelana, kar pomeni, da je najvišje kakovosti. Pridelana je na popolnoma naraven način, v sozvočju z naravo in človekom. 

SKU
5366968

Spirulina je modro-zelena alga klorofilna alga, ki je izjemno bogata z beljakovinami (67,8%), vitamini, minerali, klorofilom, gama linolenske kislininami ter drugimi fitonutritivi. Pomaga pri urejanju prebave in razstrupljanju telesa. Spirulina v prahu je ekološko pridelana, kar pomeni, da je najvišje kakovosti. Pridelana je na popolnoma naraven način, v sozvočju z naravo in človekom. 

Spirulina velja za enega najstarejših organizmov na Zemlji. Najdemo jo tako v slanih kot tudi alkalni vodi z visokim pH vrednostjo. To jim omogoča zdravo rast. Je ena izmed najstarejših oblik življenja na zemlji, saj so naš planet pričele oskrbovati s kisiom kar 3,6 bilijonov let nazaj. Zanimivost? Zaradi njene prehranske vrednosti je NASA vključila spirulino v prehrano svojih astronavtov.

Loving Paw Spirulina

Alga spirulina izjemno dobro deluje na vse žive organizme - tudi na naše hišne ljubljenčke. 

Zakaj jo uporabljati za kužke in muce? Ker ...

 • ima zelo pomembno za normalno delovanje celotnega organizma
 • vsebuje veliko vitaminov  skupine B, skupine E in vitamin A
 • zaradi vsebnosti mineralov, kot so kalij, kalcij, železo, cink, baker, mangan in selen, pa prispeva k ohranjanju zdravih kosti.
 • lahko preprečite nastajanje ledvičnih kamnov pri psih (kristali v urinu pri psih)
 • pomaga pri različnih alergijah
 • pomaga razstrupljati telo
 • zaradi visoke vsebnosti klorofila in drugih fotosintetskih pigmentov (fikocianin) deluje kot pomoč proti zakisanosti telesa
 • pomaga pri težavah z rakavimi obolenji
Kako se uporablja?
Spirulina je v prahu in se enostavno vmeša v hrano ljubljenčka. Priporočena dnevna uporaba je 1 noževa konica (cca 3g)  na 10kg trenutne telesne teže vašega ljubljenčka.
Spirulina je odlična kot prehranski dodatek k BARF načinu prehranjevanja, kot tudi za vse ostale načine (mokra hrana, suha hrana, ...).

Sestavine: 100% ekološko pridelana spirulina v prahu

Količina (neto): 100g

Poreklo: Kitajska (Izdelek je gojen v naravi odmaknjeni iz velikih onesnaženih mest pod pogoji, ki zagotavljajo pridobitev evropskega certifikata Evrolist.) Ima certifikat SI-EKO-001

Loving Paw

Loving Paw je slovenska blagovna znamka, ki želi kužkom in mucam ponuditi tisto najboljše.

Oprema: Pri opremi prisegamo na kvalitetne materiale, vzdržljivost, antialergične produkte in zagotavljamo maksimalno zadovoljstvo. Zakaj bi bila oprema za kužke in muce dolgočasna, če je lahko izstopajoča in hkrati izjemno kvalietna? No, z našimi produkti bodo vaši ljubljenčki nekaj posebnega :) Vsak produkt je narejen ročno v Sloveniji s posebno pozornostjo do detajlov. Vzorci so narejeni po trenutnem navdihu lastnice Loving Paw. Kaj je še posebnega? Vsako ime proizvoda Loving Paw ima svoj pomen. Zakaj? Celotno izkušnjo želimo čim bolj personalizirati in dodati svoj pomen prav vsakemu proizvodu. Ker želimo le najboljše za naše štirinožce. 

Seveda pa se naša zgodba ne konča pri opremi, saj prisegamo na zdravo in kvalitetno življenje naših kosmatinčkov. Iz tega izhajajo tudi najbolj kvalitetni proizvodi za zdravega ljubljenčka od zunaj in znotraj. Naši izdelki so preverjene kakovosti, naravnega porekla in vrhunske predelave ter tisto najboljše, kar lahko ponudi narava. Naš rek je preprost: Vrnimo se nazaj k naravi!

Hvala ker ste del naše zgodbe <3

Kateri so način plačila?
Omogočamo naslednje načine plačila:

 • z nakazilom na račun upravitelja KAIT d.o.o. (po ponudbi / predračunu). Uporabnik lahko naroči nakup tudi preko telefona na št. 069 611 116. Po naročilu se mu na njegov elektronski naslov pošlje UPN nalog, ki ga kupec lahko plača na pošti ali banki. Po vplačilu naloga se kupcu pošlje izdelek in račun. S plačilom po načinu predračuna se kupec strinja s splošnimi pogoji. 
 • s kreditno kartico Eurocard / Mastercard, Visa, American Express, Discover (omogoča Braintree)
 • preko PayPal
 • Plačilo po povzetju (OPOMBA: V primeru plačila po povzetju se vam dodatno zaračuna strošek v višini 1 € (ne glede na znesek naročila). 

Kdo dostavi naročilo?
Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je dostavna služba Pošta Slovenije. Paket vam pošljemo na naslov katerega ste navedli ob registraciji oz. nakupnem postopku, priporočamo vam, da navedete naslov na katerem se nahajate v dopoldanskem času.

Koliko znašajo stroški dostave?
Stroški dostave znašajo 3,5 €. 

Ob nakupu nad 45 € je poštnina BREZPLAČNA.

V primeru plačila po povzetju se vam dodatno zaračuna strošek v višini 1 € (ne glede na znesek naročila).


Kam vse dostavljamo naročeno blago?
Naročeno blago dostavljamo na področju Republike Slovenije.
Pakete odpošiljamo iz skladišča na naslovu podjetja.

Je mogoč osebni prevzem?
Osebni prevzem je mogoč na sedežu podjetja KAIT d.o.o., Žarova cesta 16, 3320 Velenje. Obvestimo vas po elektronski pošti ali telefonski številki, kdaj je paket pripravljen za osebni prevzem. 

Naši izdelki imajo dva različna statusa zaloge, in sicer:

1. NA ZALOGI
Izdelek je na zalogi pri nas v Loving Paw skladišču, ki se nahaja na naslovu podjetja. 

2. NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU
Izdelek je na zalogi pri dobavitelju. To pomeni, da moramo izdelek naročiti, ga prevzeti v naše skladišče in ga nato odposlati k vam. 

Kaj se zgodi, če je na istem naročilu en izdelek na zalogi in drugi na zalogi pri dobavitelju?
V kolikor naročite izdelek ki je NA ZALOGI, ga lahko odpošljemo še isti dan (če je naročilo oddano do 13h) ali takoj naslednji delovni dan. Če naročite več izdelkov, med katerimi so tudi izdelki NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU, je dobavni rok naročila do 5 delovnih dni (vikendi in prazniki se paketi ne dostavljajo).

TRUDIMO SE, DA PAKETEK ČIM PREJ PRISPE NA VAŠ NASLOV
Zadovoljna stranka in kosmatinček sta naš cilj. Zato se vedno maksimalno potrudimo, da naročilo kar se da hitro dostavimo na vaš naslov. 

Napišite vaše lastno mnenje
Mnenje o izdelku lahko oddajo samo prijavljeni uporabniki. Prosimo <a href="https://lovingpaw.si/customer/account/login/referer/aHR0cHM6Ly9sb3ZpbmdwYXcuc2kvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L3ZpZXcvaWQvMjA3OS8jcmV2aWV3LWZvcm0%2C/">Prijavite se</a> ali <a href="https://lovingpaw.si/customer/account/create/">ustvarite račun</a>
Slava Yurthev Copyright