Loving Paw - Turmeric (kurkuma) v prahu iz ekološke pridelave 100g

Kurkuma (Turmeric) imenujemo tudi indijski žafran ali rumeni ingver), ampak to ni samo odlična začimba ampak je zelo koristna tudi za tvojega kosmatinčka in tebe. Kurkuma se poleg ingverja uporablja v ajurvedski in kitajski medicini. 

Aktivna sestavina kurkume je zelo močan antioksidant, ki nevtralizira proste radikale, ki v telesu povzročajo boleča vnetja v sklepih. No pa, da ne boste mislili, da je kurkuma dobra samo za starejše kužke/muce, ki imajo probleme s sklepi. Kurkuma pomaga tudi pri delovanju jeter s tem, da odstranjuje škodljive snovi in pomaga pri predelovanju maščobe v telesu ter deluje protivnetno in proti rakavim obolenjem.

SKU
5491892

Kurkuma (Turmeric) imenujemo tudi indijski žafran ali rumeni ingver), ampak to ni samo odlična začimba ampak je zelo koristna tudi za tvojega kosmatinčka in tebe. Kurkuma se poleg ingverja uporablja v ajurvedski in kitajski medicini. 

Aktivna sestavina kurkume je zelo močan antioksidant, ki nevtralizira proste radikale, ki v telesu povzročajo boleča vnetja v sklepih. No pa, da ne boste mislili, da je kurkuma dobra samo za starejše kužke/muce, ki imajo probleme s sklepi. Kurkuma pomaga tudi pri delovanju jeter s tem, da odstranjuje škodljive snovi in pomaga pri predelovanju maščobe v telesu ter deluje protivnetno in proti rakavim obolenjem.

Loving Paw Kurkuma

Zanimivost?

Zanimivo pa je tudi to, da so pri psih z rakom ugotovili, da jim je pomagala tudi kurkuma. Kako? Kurkuma oziroma njene učinkovine naj bi preprečevale dovod krvi rakovim celicam in pomagale organizmu med kemoterapijo.

Zakaj jo uporabljati za kužke in muce? Ker ...

  • zdravo delovanje srčno-žilnega sistema,
  • poleg jeter čisti tudi kri,
  • pozitivno vpliva na težave s kožo,
  • deluje kot naravni antibiotik,
  • deluje tudi protibakterijsko ter protivirusno,
  • je naravni analgetik proti bolečinam v sklepih in pri osteoartritisu
  • naj bi preprečevala dovod krvi rakovim celicam 
Kako se uporablja?
Kurkuma v prahu in se enostavno vmeša v hrano ljubljenčka. Priporočena dnevna uporaba je 1/4 kavne žličke na 10kg trenutne telesne teže vašega ljubljenčka. Paziti moramo, da je ne predoziramo.
Kurkuma je odlična kot prehranski dodatek k BARF načinu prehranjevanja, kot tudi za vse ostale načine (mokra hrana, suha hrana, ...).

Sestavine: 100% ekološko pridelana kurkuma v prahu

Količina (neto): 100g

Poreklo: Indija (Izdelek je gojen v naravi odmaknjeni iz velikih onesnaženih mest pod pogoji, ki zagotavljajo pridobitev evropskega certifikata Evrolist.) Ima certifikat SI-EKO-001

Loving Paw

Loving Paw je slovenska blagovna znamka, ki želi kužkom in mucam ponuditi tisto najboljše.

Oprema: Pri opremi prisegamo na kvalitetne materiale, vzdržljivost, antialergične produkte in zagotavljamo maksimalno zadovoljstvo. Zakaj bi bila oprema za kužke in muce dolgočasna, če je lahko izstopajoča in hkrati izjemno kvalietna? No, z našimi produkti bodo vaši ljubljenčki nekaj posebnega :) Vsak produkt je narejen ročno v Sloveniji s posebno pozornostjo do detajlov. Vzorci so narejeni po trenutnem navdihu lastnice Loving Paw. Kaj je še posebnega? Vsako ime proizvoda Loving Paw ima svoj pomen. Zakaj? Celotno izkušnjo želimo čim bolj personalizirati in dodati svoj pomen prav vsakemu proizvodu. Ker želimo le najboljše za naše štirinožce. 

Seveda pa se naša zgodba ne konča pri opremi, saj prisegamo na zdravo in kvalitetno življenje naših kosmatinčkov. Iz tega izhajajo tudi najbolj kvalitetni proizvodi za zdravega ljubljenčka od zunaj in znotraj. Naši izdelki so preverjene kakovosti, naravnega porekla in vrhunske predelave ter tisto najboljše, kar lahko ponudi narava. Naš rek je preprost: Vrnimo se nazaj k naravi!

Hvala ker ste del naše zgodbe <3

Kateri so način plačila?
Omogočamo naslednje načine plačila:

  • z nakazilom na račun upravitelja KAIT d.o.o. (po ponudbi / predračunu). Uporabnik lahko naroči nakup tudi preko telefona na št. 069 611 116. Po naročilu se mu na njegov elektronski naslov pošlje UPN nalog, ki ga kupec lahko plača na pošti ali banki. Po vplačilu naloga se kupcu pošlje izdelek in račun. S plačilom po načinu predračuna se kupec strinja s splošnimi pogoji. 
  • s kreditno kartico Eurocard / Mastercard, Visa, American Express, Discover (omogoča Braintree)
  • preko PayPal

Kdo dostavi naročilo?
Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je dostavna služba Pošta Slovenije. Paket vam pošljemo na naslov katerega ste navedli ob registraciji oz. nakupnem postopku, priporočamo vam, da navedete naslov na katerem se nahajate v dopoldanskem času.

Koliko znašajo stroški dostave?
Stroški dostave znašajo 3,5 €. 

Kam vse dostavljamo naročeno blago?
Naročeno blago dostavljamo na področju Republike Slovenije.
Pakete odpošiljamo iz skladišča na naslovu podjetja.

Je mogoč osebni prevzem?
Osebni prevzem je mogoč na sedežu podjetja KAIT d.o.o., Žarova cesta 16, 3320 Velenje. Obvestimo vas po elektronski pošti ali telefonski številki, kdaj je paket pripravljen za osebni prevzem. Plačilo po povzetju v tem primeru ni mogoče.

Naši izdelki imajo dva različna statusa zaloge, in sicer:

1. NA ZALOGI
Izdelek je na zalogi pri nas v Loving Paw skladišču, ki se nahaja na naslovu podjetja. 

2. NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU
Izdelek je na zalogi pri dobavitelju. To pomeni, da moramo izdelek naročiti, ga prevzeti v naše skladišče in ga nato odposlati k vam. 

Kaj se zgodi, če je na istem naročilu en izdelek na zalogi in drugi na zalogi pri dobavitelju?
V kolikor naročite izdelek ki je NA ZALOGI, ga lahko odpošljemo še isti dan (če je naročilo oddano do 13h) ali takoj naslednji delovni dan. Če naročite več izdelkov, med katerimi so tudi izdelki NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU, je dobavni rok naročila do 5 delovnih dni (vikendi in prazniki se paketi ne dostavljajo).

TRUDIMO SE, DA PAKETEK ČIM PREJ PRISPE NA VAŠ NASLOV
Zadovoljna stranka in kosmatinček sta naš cilj. Zato se vedno maksimalno potrudimo, da naročilo kar se da hitro dostavimo na vaš naslov. 

Napišite vaše lastno mnenje
Mnenje o izdelku lahko oddajo samo prijavljeni uporabniki. Prosimo <a href="https://lovingpaw.si/customer/account/login/referer/aHR0cHM6Ly9sb3ZpbmdwYXcuc2kvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L3ZpZXcvaWQvMjA4OS8jcmV2aWV3LWZvcm0%2C/">Prijavite se</a> ali <a href="https://lovingpaw.si/customer/account/create/">ustvarite račun</a>
Slava Yurthev Copyright