Mačka veseljačka sprej z mačjo meto

Mačka veseljačka je razpršilo iz 100% naravne in ekološke mačje mete ustvarjene v hidrolat in je eden od načinov, kako lahko mačjo meto priročno daste svoji mački. Sprejček vzpodbuja zanimanje mačke za določene predmete ali jo sprostiti in zmanjšati tesnobo.

SKU
7347721

Mačka veseljačka je razpršilo iz 100% naravne in ekološke mačje mete in je eden od načinov, kako lahko mačjo meto priročno daste svoji mački. Sprejček vzpodbuja zanimanje mačke za določene predmete ali jo sprostiti in zmanjšati tesnobo.

Zakaj uporabljati sprejček?

MAČKA VESELJAČKA sprej na osnovi hidrolata mačje mete, ki ga lahko uporabljamo na igračah, predmetih ali postelji muce. Za zagotavljanje ur zabave in aktivnosti za vašo mačko. Pogosto jo uporabljamo za igro in spodbujanje raziskovanja ter tudi učenje in pomirjanje. Ne povzroča odvisnosti. 

Sestavina v mačji meti, ki povzroči odziv pri nekaterih mačkah, je nepetalakton. Mlade mačke lahko prvič pokažejo občutljivost na to kemikalijo, ko so stare med tremi in šestimi meseci. Le približno polovica vseh mačk je občutljiva na mačjo meto. 

Mačke, ki so občutljive na mačjo meto, se lahko vedejo od igrivosti in navdušenja do nenavadno mirnega in sproščenega stanja. Vsaka mačka se bo na splošno drugače odzvala na pršilo iz mačje mete. Ista mačka ima lahko celo različne reakcije na mačjo meto ob različnih časih. Zdi se, da so nekatere mačke zadovoljne z vohanjem in drgnjenjem stvari, kjer se nanese mačja meta, medtem ko druge uživajo v žvečenju listov rastline. Kaže, da mačja meta nima negativnih stranskih učinkov, zato jo je na splošno mogoče varno uporabljati na vsakodnevni bazi.

Mačka Veseljačka

Razpršilo mačje mete omogoča lastnikom mačk, da hidrolat nanesejo na določena področja, ne da bi potrebovali dejansko rastlino. Ena velika prednost uporabe pršila namesto svežih ali posušenih listov mačje mete je daljši učinek. 

Mačja meta ni samo za mačje igrače … pomaga lahko tudi pri razdraženem želodcu vašega psa. Mačja meta ima pomirjujoč učinek na pse, zato lahko pomaga pomiriti živce in jih pomiriti. Če želite svojemu psu dati mačjo meto, kupite tinkturo in dodajte 12 kapljic tinkture psu v vodo. Če to ne pomaga, poskusite dodati še 6 kapljic naenkrat, dokler se vaš pes v avtu ne umiri. Hidrolat mačje mete lahko nasprejate tudi po njegovi posteljici v avtomobilu oziroma na podlogo, na kateri leži.

Loving Paw sprej Mačka veseljačka je narejen v Sloveniji. Mačja meta je pridelana v čistem, ekološkem okolju na 100% naraven način. Zato je najbolj naraven način uporabe.

Vsebina: 100 ml

Uporaba: Sprej pred uporabo DOBRO PRETRESITE in ga z razdalje 20 cm razpršite po celotni površini. Preprečite stik z očmi ali zaužitje.

Opozorilo: Hranite izven dosega otrok, na suhem

Sestavine: mačja meta hidrolat

INCI: nepeta cataria flower water

S srcem za vaše kosmatinčke izdelano v Sloveniji.


naravno-lokalno

Loving Paw

Loving Paw je slovenska blagovna znamka, ki želi kužkom in mucam ponuditi tisto najboljše.

Oprema: Pri opremi prisegamo na kvalitetne materiale, vzdržljivost, antialergične produkte in zagotavljamo maksimalno zadovoljstvo. Zakaj bi bila oprema za kužke in muce dolgočasna, če je lahko izstopajoča in hkrati izjemno kvalietna? No, z našimi produkti bodo vaši ljubljenčki nekaj posebnega :) Vsak produkt je narejen ročno v Sloveniji s posebno pozornostjo do detajlov. Vzorci so narejeni po trenutnem navdihu lastnice Loving Paw. Kaj je še posebnega? Vsako ime proizvoda Loving Paw ima svoj pomen. Zakaj? Celotno izkušnjo želimo čim bolj personalizirati in dodati svoj pomen prav vsakemu proizvodu. Ker želimo le najboljše za naše štirinožce. 

Seveda pa se naša zgodba ne konča pri opremi, saj prisegamo na zdravo in kvalitetno življenje naših kosmatinčkov. Iz tega izhajajo tudi najbolj kvalitetni proizvodi za zdravega ljubljenčka od zunaj in znotraj. Naši izdelki so preverjene kakovosti, naravnega porekla in vrhunske predelave ter tisto najboljše, kar lahko ponudi narava. Naš rek je preprost: Vrnimo se nazaj k naravi!

Hvala ker ste del naše zgodbe <3

Kateri so način plačila?
Omogočamo naslednje načine plačila:

  • z nakazilom na račun upravitelja KAIT d.o.o. (po ponudbi / predračunu). Uporabnik lahko naroči nakup tudi preko telefona na št. 069 611 116. Po naročilu se mu na njegov elektronski naslov pošlje UPN nalog, ki ga kupec lahko plača na pošti ali banki. Po vplačilu naloga se kupcu pošlje izdelek in račun. S plačilom po načinu predračuna se kupec strinja s splošnimi pogoji. 
  • s kreditno kartico Eurocard / Mastercard, Visa, American Express, Discover (omogoča Braintree)
  • preko PayPal
  • Plačilo po povzetju (OPOMBA: V primeru plačila po povzetju se vam dodatno zaračuna strošek v višini 1 € (ne glede na znesek naročila). 

Kdo dostavi naročilo?
Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je dostavna služba Pošta Slovenije. Paket vam pošljemo na naslov katerega ste navedli ob registraciji oz. nakupnem postopku, priporočamo vam, da navedete naslov na katerem se nahajate v dopoldanskem času.

Koliko znašajo stroški dostave?
Stroški dostave znašajo 3,5 €. 

Ob nakupu nad 45 € je poštnina BREZPLAČNA.

V primeru plačila po povzetju se vam dodatno zaračuna strošek v višini 1 € (ne glede na znesek naročila).


Kam vse dostavljamo naročeno blago?
Naročeno blago dostavljamo na področju Republike Slovenije.
Pakete odpošiljamo iz skladišča na naslovu podjetja.

Je mogoč osebni prevzem?
Osebni prevzem je mogoč na sedežu podjetja KAIT d.o.o., Žarova cesta 16, 3320 Velenje. Obvestimo vas po elektronski pošti ali telefonski številki, kdaj je paket pripravljen za osebni prevzem. 

Naši izdelki imajo dva različna statusa zaloge, in sicer:

1. NA ZALOGI
Izdelek je na zalogi pri nas v Loving Paw skladišču, ki se nahaja na naslovu podjetja. 

2. NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU
Izdelek je na zalogi pri dobavitelju. To pomeni, da moramo izdelek naročiti, ga prevzeti v naše skladišče in ga nato odposlati k vam. 

Kaj se zgodi, če je na istem naročilu en izdelek na zalogi in drugi na zalogi pri dobavitelju?
V kolikor naročite izdelek ki je NA ZALOGI, ga lahko odpošljemo še isti dan (če je naročilo oddano do 13h) ali takoj naslednji delovni dan. Če naročite več izdelkov, med katerimi so tudi izdelki NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU, je dobavni rok naročila do 5 delovnih dni (vikendi in prazniki se paketi ne dostavljajo).

TRUDIMO SE, DA PAKETEK ČIM PREJ PRISPE NA VAŠ NASLOV
Zadovoljna stranka in kosmatinček sta naš cilj. Zato se vedno maksimalno potrudimo, da naročilo kar se da hitro dostavimo na vaš naslov. 

Napišite vaše lastno mnenje
Mnenje o izdelku lahko oddajo samo prijavljeni uporabniki. Prosimo <a href="https://lovingpaw.si/customer/account/login/referer/aHR0cHM6Ly9sb3ZpbmdwYXcuc2kvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L3ZpZXcvaWQvMjUwNy8jcmV2aWV3LWZvcm0%2C/">Prijavite se</a> ali <a href="https://lovingpaw.si/customer/account/create/">ustvarite račun</a>
Slava Yurthev Copyright