Farmina N&D

Farmina N&D

ZAKAJ FARMINA?
Farmina je povezava narave in znanosti. Naše poslanstvo je razviti najboljše naravne in znanstveno utemeljene prehranske sisteme.
Uporabljamo izključno sestavine najboljše kakovosti, ki jih v naši kuhinji med seboj skrbno kombiniramo in pripravimo po postopkih, strogo upoštevajoč smernice strokovnjakov s področja prehrane psov in mačk, ki premorejo številne izkušnje in poznajo prehranske potrebe mesojedov.
Izjemna skrbnost in predanost sta privedli do razvoja hrane, kot bi bila pripravljena v družinskem krogu, od koder izvira tudi naša prehranska filozofija.
Psi in mačke so naši štirinožni družinski člani, ki podoživljajo čustva, ki jih je moč najti le doma. Prehrana je osnova za njihovo dobro počutje, to pa je predpogoj za njihovo vsakodnevno srečo in veselje, zato je naš slogan in vodilo našega delovanja: Happy pet. Happy you.


NARAVA JE NAŠ NAVDIH

Narava je največji vir bogastva, in to je razlog, zakaj z uporabo sredstev in metod ohranjamo danosti, ki nam jih nudi Mati Narava.

IZKLJUČNO NARAVNI ANTIOKSIDANTI

S tokoferolom bogati izvlečki omogočajo naravno konzerviranje proizvodov. 

NE VSEBUJE GENSKO SPREMENJENIH ORGANIZMOV

EU dovoljuje uporabo GSO, vendar njihovo uporabo strogo omejuje z “načelom previdnosti“. Pri Farmini povečujemo previdnost z izločanjem sestavin z GSO iz svojih formul, ter uporabo prastarih žitaric, ki ne vsebujejo GSO (oves in pira).

KONZERVIRANO POD ZAŠČITNO ATMOSFERO

Med pakiranjem dovajamo v vreče dušik, ki izpodrine kisik, in omogoča naravno konzerviranje proizvoda. Ta tehnologija je širom uporabljena tudi v industriji humane prehrane, saj je dušik v naravi razpoložljiv plin, ki ga dihamo vsak dan.

ZNANOST JE NAŠA METODA

V našem delovanju nas vodi narava. Pri naših raziskavah sodelujemo z Oddelkom za prehrano živali Univerze Federico II v Napoliju. Klinična spoznanja, na katerih so zasnovane naše formule, so razvite s pomočjo prestižnih in renomiranih ustanov, kar zagotavlja znanstveno vrednost in resnično učinkovitost delovanja. To sodelovanje je tekom vrste let obrodilo oblikovanje različnih linij, o katerih so poročale številne nacionalne in mednarodne znanstvene publikacije z visokim biometričnim indeksom. Sodelovanje med Farmino in Univerzo je ustvarilo Farminin tim veterinarskih strokovnjakov (Farmina Vet Research), čigar namen je na podlagi najnovejših spoznanj raziskovati in formlirati nove hrane in diete. Tovrstne raziskave so na primer osvetlile pomen preprečevanja debelosti in diabetesa s hrano z nizkim glikemičnim indeksom.

FVR


FARMINA: NARAVA IN ZNANOST V POPOLNI HARMONIJI

Popolna povezava med naravo in znanostjo je vodila do nastanka prve, revolucionarne linije naravnih kliničnih veterinarskih diet - Farmina Vet Life Natural, ter k razvoju treh natančno preučenih sistemov prehrane za mesojede: Natural & Delicious Grain Free (brez žitaric), Natural & Delicious Pumpkin Grain Free (brez žitaric) in Natural & Delicious Low ancestral Grain (s prastarimi žitaricami - oves in pira).

SUROVINE

Izbor surovin je bistvenega pomena, da dobimo izdelek, katerega značilnosti omogočajo optimalni hranilni vnos in biološko vrednost za dobrobit hišnih ljubljenčkov. V Farmini uporabljamo le najboljše produkte naših partnerjev, da dobimo hrano, ki na najboljši način izpolnjuje prehranske potrebe psov in mačk. Zato v vseh naših hranah, zlasti v naši vrhunski Natural & Delicious in Vet Life Natural Diets, uporabljamo le najboljše surovine brez vsebnosti GSO in s surovinami živalskega izvora "[...] ki so primerni za prehrano ljudi iz komercialnih razlogov [...]" [UREDBA (ES) št. 1069/2009 - čl. 10: odstavek a) in odstavek b)].

IZBIRATE LAHKO MED LINIJAMI:

N&D Linije

 

Izdelkov, ki ustrezajo izbiri, ni mogoče najti.
Slava Yurthev Copyright