FuzzYard

FuzzYard

FuzzYard se preprosto opiše z naslednjimi besedami: Ustvarjamo premium izdelke za hišne živali z najvišjo estetsko privlačnostjo in ob tem ohranjamo najvišji človeški standard

Nikakor ne računajte na to, da boste v naši blagovni znamki zagledali izdelke, ki veljajo za klasične … no way José… (iskreno opravičilo vsem katerih ljubljenčku je ime José). Pri FuzzYard že od leta 2003 premikamo meje dizajna, prebijamo dolgčas klasike in tako proizvajamo najbolj izjemne izdelke za naše štirinožne prijatelje (včasih 3…. in bolj poredko in ob posebnih priložnostih tudi za 2 – nožne). In to počnemo s stilom!! Pri FuzzYard ne maramo dolgočasnega stila … če ste privrženec dolgočasnih barv in vzorcev potem kliknite stran od te strani in se posvetite oddaji dohodnine za lansko leto ali kaj podobnega…

Ok, še dobro! Znebili smo se tistih dolgočasnežev, ki ne vedo, kaj sta dober dizajn in kvaliteta – in ju ne bi prepoznali, tudi če bi jih ugriznil v nos! V letu 2003 je svet kričal in lajal o izdelkih, ki bi bili drugačni…dovolj je bilo dolgočasne rjave in rožnate … svet je potreboval živahnejše barve, materiale boljše kakovosti in nekaj več kot samo vzorce kosti ali tac….zeeeeh .. in potem BAM, prišel je FuzzYard.

Pri FuzzYard se nenehno razvijamo in ohranjamo korak z modnimi trendi, saj le zakaj bi moral biti vaš ljubljenček videti, kot da je še vedno v letu 1995 … (enako velja tudi za lastnika … čas je, da se znebite “Rachel” frizure) … Pomembno nam je, da ohranimo svežino in se neprestano igramo z novimi slogi na skoraj mesečni ravni.

Prihajamo iz mesta Melbourne v Avstraliji, našli pa nas boste po celem svetu. Od Severne Amerike, preko Evrope, Kitajske do Japonske in nazaj ….in nismo samo blagovna znamka, smo način življenja za vašega ljubljenčka. Pri vsem tem pa pri FuzzYard obljubljamo, da bomo še naprej premikal meje dizajna in vam prinašali izdelke, ki pritegnejo pozornost!

Vuf in mijaaav! Pomagajte nam širiti FuzzYard ljubezeeen. Verjamemo v moč izkušenj. Verjamemo v kvaliteto. Verjamemo, da zdravje prinaša srečo. Verjamemo v dodano vrednost, ki jo ustvarjamo. Izpopolnjujemo svoje znanje in verjamemo v njegovo vrednost. Verjamemo, da se dobro z dobrim vrača.

Prikaži kot Mreža Seznam

Izdelki 1-30 od 91

na stran
Nastavi padajočo smer
Prikaži kot Mreža Seznam

Izdelki 1-30 od 91

na stran
Nastavi padajočo smer
Slava Yurthev Copyright