Goodchap's

Goodchap's

Goodchap's prisega na dejstvo, da psi dajejo izjemno veliko, prosijo pa za tako malo. Zaradi tega je nastala znamka, ki želi nagraditi kužke po vsem svetu. Paleta luksuznih pasjih priboljškov ponuja je popoln način, da se zahvalite svojemu psu. Goodchap's sta leta 2018 ustanovila oče in sin, Mark in Liam Goodwin. S pomočjo ilustratorke Beth in degustatorja izdelkov, posvojenčka iz Bolgarije, Ralpha, so razvili paleto daril. Tako lahko svojemu najboljšemu prijatelju sporočite, kako ga cenite. Celotna blagovna znamka pa prisega na boljši svet, brez plastike in primesi.

BREZ PLASTIKE
Prizadevajo si, da bi bili čim bolj prijazni do okolja. Zaradi tega med drugim trajnostno pridobivajo svoje ribe od zaupanja vrednih britanskih trgovcev z ribami in uporabljamo izključno lokalne dobavitelje. Njihova največja strast je zmanjšati uporabo plastike. Zato je Goodchap's embalaža popolnoma brez plastike.

Vsa naša pasja poslastica je pakirana v kompostirne, biorazgradljive in reciklirane vrečke, ki so narejene iz rastlin, ki niso plastične! Vse priboljške pakirajo v biorazgradljive vrečke. Prozorne vrečke so narejene iz koruznega škroba; zaradi česa so popolnoma biorazgradljive in kompostabilne.

Z NAKUPOM POMAGAMO KOSMATINČKOM, KI SO POTREBNI POMOČI!
Navdušeni smo nad dejstvom, da Goodchamp's pomaga tudi vsem živalim, ki so pomoči potrebni. S tem posledično pomagate tudi vi in mi. Vedno, ko svojemu kosmatinčku privoščite priboljški iz linije z ribjimi kožicami gospoda Fishera, ribjimi pogačami gospe Cook ali ribjih grižljajev Lil's Scamp,  pomagate poslati enake kakovostne dobrote psom, ki potrebujejo pomoč po vseh reševalnih centrih.
 

NARAVNO IN ZDRAVO
Goodchap's priboljški so 100-odstotno naravni in hkrati polni omega 3, beljakovin, malo maščob, hipoalergeni ter brez pšenice in glutena. Ko govorimo o zdravju kosmatinčka, je riba resnično prava izbira. Vse dobrote z ribami se trajnostno pridobivajo od uveljavljenih in zaupanja vrednih trgovcev z ribami v Veliki Britaniji. Paleta priboljškov je izjemno bogata. Dobili boste tako za majhne, velike kužke, kot tudi mladičke in seniorčke. Pomembno je, da se jim zahvalimo in jim ponudimo le najboljše!

Izdelkov, ki ustrezajo izbiri, ni mogoče najti.
Slava Yurthev Copyright