Henry Wag

HenryWag

Kot lastniki hišnih ljubljenčkov in oblikovalci izdelkov so pri Henry Wag prepoznali potrebo po bolje zasnovanih dodatkih, namenjenih izboljšanju zdravja in dobrega počutja hišnih ljubljenčkov. Premišljen dizajn v kombinaciji s kakovostnimi materiali poskrbi za elegantne izdelke, ki vašemu hišnemu ljubljenčku ne samo koristijo v vsakodnevnem življenju, ampak tudi izgledajo precej dobro okoli doma.

Spoznajte ekipo
Grantley Rogers
Prihajam iz kmetijske družine in kot diplomant produktnega dizajna 3P mi omogoča, da usmerim svojo strast do izdelkov in živali. Obožujem vadbo, predvsem tek s psom in preživljanje časa na prostem s svojimi 3 hčerkami. Strast imam do ragbija, muharjenja in južnega francoskega vina. Ambicije; razvijati Henryja Waga, potovati z družino in se na nek način vrniti v svoje kmečke korenine.


Beth Rogers
Žena, mama 3 hčera, 2 psov in mačka, diplomirana pravnica in navdušena podjetnica v Cambridgeu. Obožujem sonce, margarite in kvačkanje (v tem vrstnem redu). Ambicije; da navdihnem svoje hčerke, poiščem popolno skodelico čaja in treniram Lola, našega Jacka Russella, da ne lovi mačk. Srečnejši; uživam v pastéis de nata z mojo ljubko družino na terasi Boca Doce, Valle de Para.

Izdelkov, ki ustrezajo izbiri, ni mogoče najti.
Slava Yurthev Copyright