Licki Mat®

Licki Mat®

Podstavki LickiMat® so izjemno preprosti, hkrati pa presenetljivo učinkoviti in pametni pripomočki za pse in mačke. Podloge pomagajo pri stresu, pomirijo, sprostijo in hkrati skrbijo za ustno higieno živali. Pojavijo se v več vzorcih za različne namembnosti. Velika značilnost LickiMat® je njegova vsestranskost. Prvotno razvit kot produkt za krajšanje dolgčasa in igrača za priboljške se je kasneje razvoj v vrhunske produkte. LickiMat® je zasnovan kot enostaven pripomoček za boj proti tesnobi in stresu pri živalih.

Podloga LickiMat® je odlična možnost za boj proti dolgočasju pri psu ali mački. Majhna količina hrane lahko dlje časa nudi velik odmerek užitka. Ta rešitev je tako preprosta in poceni, da je odlično delovala v zavetiščih za živali, kjer večina živali trpi za kroničnim stresom. Podstavki LickiMat® se bodo odlično obnesli tudi v navadnem domu, kjer lahko učinkovito zavirajo uničevalno delovanje psa, ko je sam doma. S tem lahko rešijo vaše čevlje pred ugrizi :)

Vendar to še ni konec: vsestranska uporaba LickiMat® po mnenju veterinarjevin drugih pristojnih strokovnjakov deluje dobro med postopki, ki se izvajajo v njihovih ambulantah, saj deluje sproščujoče na hišnega ljubljenčka in preusmeri pozornost od ne vedno prijetnih dejanj. Trenerji psov uporabljajo preproge LickiMat® kot pripomoček pri treningu poslušnosti psov. Delujejo kot motivacija za dobro opravljeno delo in potencirajo zabavajo. Presenetljivo ni niti dejstvo, da LickiMat® lahko uporabimo tudi za odvračanje našega psa v motečih trenutkih, kot je obisk poštarja :)

LickiMat® ustvarja možnost, da našemu kostmatinčku postrežemo zdrave prigrizke in dejansko naredimo pravo pojedino :) Lahko uporabimo tudi takrat, ko je kosmatinček boln in ga želimo tako ali drugače okrepiti. LickiMat® lahko pomaga pri dajanju vitaminov ali zdravil. Hišni ljubljenček jih sploh ne bo opazil med dobrotami na preprogi in bo vse lepo pojedel. Podloga lahko odlično opravi izpit kot stimulator apetita.

In ali ste vedeli, da so preproge LickiMat® primerne za zamrzovanje? V vročem vremenu ne boste našli nič boljšega kot "sladoled" iz podloge :) LickiMat® ponuja tudi veliko posodo za počasno hranjenje. Imate gurmana doma? Dajte mu LickiMat® in videli boste, kako fantastično deluje.

LickiMat® je inovativen izdelek, ki ga je izumilo avstralsko podjetje Innovative Pet Products. Glavni cilj tega podjetja je zagotoviti izdelke, ki skrbijo za zdravje in dobro počutje živali. Izdelki so narejeni iz najkakovostnejših materialov - netoksičnih in varnih ter z uporabo najnovejših proizvodnih tehnik.

Prikaži kot Mreža Seznam

11 elementov

na stran
Nastavi padajočo smer
 1. LickiMat® - WOBBLE
  LickiMat® - WOBBLE
  14,95 €
 2. LickiMat® - Tuff Buddy™
  LickiMat® - Tuff Buddy™
  11,95 €
 3. LickiMat® - Tuff Playdate™
  LickiMat® - Tuff Playdate™
  15,90 €
 4. LickiMat® - BUDY Large
  LickiMat® - BUDY Large
  12,95 €
 5. LickiMat® - BUDY
  LickiMat® - BUDY
  6,99 €
 6. LickiMat® - SOOTHER
  LickiMat® - SOOTHER
  6,99 €
Prikaži kot Mreža Seznam

11 elementov

na stran
Nastavi padajočo smer
Slava Yurthev Copyright