Natures Menu

Natures Menu

Pošteno označevanje in uporaba naravnih in pravih, pristnih mesnih sestavin visoke kakovosti je vodilo proizvodnje Natures Menu izdelkov v zadnjih 30 letih. Natančno poznajo sestavine naših izdelkov in njihov izvor. To pomeni, da imajo popolno sledljivost sestavin in se trudijo, da vašim psom in mačkam zagotovijo le najboljšo hrano.

Natures Menu izdelki ne vsebujejo žitaric, polnil, kemikalij, sladkorja, mesne moke ali mesnih derivatov, umetnih ojačevalcev okusa in barvil.

Kot vodilni evropski strokovnjaki za surovo hrano z dvema nagradama v letu 2013 za naše proizvodne postopke lahko vsakomur, ki želi uporabljati surovo hrano, zagotovimo, da so vsi izdelki Natures Menu najvišje kakovosti in varni za uživanje. Natures Menu je registrirano pod okriljem DEFRA (Ministrstvo za okolje, hrano in podeželje Združenega kraljestva) in izpolnjuje stroge smernice, ki jih določa in nadzira AHVLA (Agencija veterinarskega laboratorija za zdravstveno varstvo živali).

Varnost živil je glavna prioriteta pri Natures Menu. Med sistemi, povezanimi s standardi proizvodnje živil za ljudi, je Natures Menu vodilni na trgu z metodami stalne kakovostne obdelave živil, uporabo dobrih higiensko-sanitarnih nadzorov HACCP-ja, mikrobiološkimi testiranji, sledljivostjo surovih sestavin in izjemnimi internimi praksami mikrobiološkega testiranja. Resnično jim je mar za vaše hišne ljubljenčke in ponosno lahko rečemo, da si prizadevajo, zagotavljati najvišje standarde in zadovoljiti najstrožjim varnostnim in bakteriološkim testiranjem v Združenem kraljestvu.

Meso za pasjo in mačjo hrano Natures Menu, ki ga dobavljajo angleški dobavitelji mesa, je strokovno izbrano in preverjenega porekla ter je primerno za prehrano ljudi. DEFRA (ministrstvo za okolje, hrano in podeželje združenega kraljestva) dovoljuje podjetju, da sprosti v obtok surovo hrano samo, če je preverjena odsotnost bakterij, kot je npr. salmonela.

Prikaži kot Mreža Seznam

14 elementov

na stran
Nastavi padajočo smer
Prikaži kot Mreža Seznam

14 elementov

na stran
Nastavi padajočo smer
Slava Yurthev Copyright