Riverwood

Riverwood

"Si to kar ješ" je vsesplošno znan rek, ki se ga pri Riverwood še kako držijo in zavedajo. Pravilna prehrana prispeva zdravju in vitalnosti. To velja tudi za živali, zato je podjetje Johnson Petfoods začelo z izvajanjem programa Riverwood. Nova linija prehranjevanja psov in mačk, pripravljena samo z najboljšimi sestavinami, ki so čiste, ročno izdelane in ustvarjene s strastjo.

»Če se odrasli ljudje zavestno ukvarjajo s prehrano, si želijo tudi najboljšo prehrano za svoje otroke in hišne ljubljenčke,« pojasnjuje John Sars, direktor Johnson Petfoods, »To je bila osnova za ustanovitev Riverwooda.« Preden je Johnson Petfoods začel razvijati novo, edinstveno linijo hrane za kužke in muce, je izvedel ogromno raziskav na podlagi potreb trga. »Pazljivo smo pogledali trg, da bi ugotovili, kdaj so potrošniki in strokovnjaki za prehrano navdušeni,« pravi John. “Vse vrhunske sestavine dobre hrane za pse in mačke smo skrbno uskladili z veterinarji, lastniki štirinožcev, strokovnjaki za prehrano in vedenjskimi strokovnjaki. Končno smo izbrali le najboljše sestavine, ki se nahajajo v hrani Riverwoodu. «

Zakaj RIVERWOOD hrana?
Dobro počutje in zdravje sta zelo pomembna za vašega kužka in muco. Visoka kakovost prehrane prispeva k dobremu zdravju in dobremu počutju. Riverwood vašemu psu in mački zagotavlja prehranske potrebe in podpira njegovo zdravje.
V formulah brez žit so izključene možnosti za netolerantnost na hrano ali različne alergije na živila, povezane z žiti. Vsaka prehrana vsebuje meso kot glavno sestavino, ki vašemu kužku in muco zagotavlja veliko živalskih beljakovin. Riverwood vsebuje tudi mešanico zelišč, ki podpirajo dobro zdravje in krepijo imunski sistem za dobrega počutja vašega štirinožca!

Riverwood ima v paleti prehrano za mladičke ter za kužke malih ter velikih pasem in seveda za odrasle pse. Ravno tako za mačje mladične, odrasle mačke in mačke večjih pasem ter starejše mačke.

Izdelkov, ki ustrezajo izbiri, ni mogoče najti.
Slava Yurthev Copyright