Scruffy Chops

Scruffy Chops

ScruffyChops so naravni mineralni šamponi in balzam za kosmatince iz Velike Britanije!
Impresivna kombinacija sestavin, med njimi cela vrsta s certificiranim organskim poreklom. Minerali mrtvega morja, proteini ovsenih kosmičev, aloe vera, provitamin B5 in vitamin E so le nekatere izmed sestavin, ki blagodejno vplivajo na kožo in dlako psa. Šamponi so na voljo v treh omamnih vonjih, ki puščajo svoj odtis na dlaki še dolgo po kopanju.

“the pouch” OKOLJU PRIJAZNA EMBALAŽA
Privlačna – trendovska embalaža izdelkov ScruffyChops ni zgolj zaradi “cool” izgleda, pač pa se pri tovrstnem embaliranju/ pakiranju uporabi 50% manj plastike, kot sicer velja to za običajne 250 ml plastične steklenice. Vsa embalaža je tudi 100% reciklirna. Naravni mineralni šampon za pse po načelu ScruffyChops filozofije so več, kot odlični... Poglejmo zakaj --> Minerali mrtvega morja so namenjeni za: vlaženje, čiščenje, sproščanje in zdravljenje

Mrtvo morje in njegovi minerali so že tisočletja cenjeni zaradi svojih naravnih, terapevtskih, zdravilnih in kozmetične lastnosti. Ugotovili so, da zdravilne lastnosti mineralov mrtvega morja ponujajo rešitev za prenekatero kožno obolenje, pri čemer krepijo kožno tkivo, ohranjanjo kemično ravnovesje kože, stimulirajo krvni obtok in odpravljajo strupe iz kože. Blato mrtvega morja in minerali iz njega pri uporabi pri psih zamanjšujejo izpadanje dlake in prispevajo k regeneraciji kože. Terapevtska vrednost teh mineralov prispeva k vzdrževanju zdrave kože in dlake. Poleg tega pomirjujoč učinek bromida in dopolnjujočih se mineralov neprecenljivo izboljša vsakodnevne tegobe pri psih s težavno kožo (alergijami, srbečico, ipd.).


BOLJ NARAVNO NE GRE!
Izdelkov, ki ustrezajo izbiri, ni mogoče najti.
Slava Yurthev Copyright