Naši ljubki ambasadorji Loving Paw

Kdo so naši kosmati ambasadorji? Mi jih obožujemo .. Prepričana sem, da jih boš tudi ti, ko jih enkrat spoznaš. Kdo so, kaj počnejo, kje jih lahko spremljaš? Preberi ...
 

Mike&Bronny Mike&BronnyMIKE & BRONNY

Sva Mike in Bronny. Zabavna bratca s posebno energijo. Kuža Mike, ki obožuje travo, še posebaj sosedovo in mucek Bronny, kateri je zelo zavzet pri oponašanju in kopiranju svojega pasjega bratca. Predvsem rad bi se naučil lajat s pridihom mjavkanja oziroma obratno. Skupaj sva odličen trio, saj znava s skupno močjo dvignit atmosfero še za vsaj enega člana (kaj pa veš, mogoče pa ga kdaj dobiva). Obožujeva en drugega in najina “starša” sta res ljubezniva do naju. Drug drugemu pogosto suneva kakšno igračko in dirka po stanovanju se v trenutku začne, vendar pa sva še bolj spretna pri hrani. Rada bi jo zamenjala mačjo za pasjo, pasjo za mačjo, vendar nama ne pustijo. Ne razumeva zakaj, ampak dokler je zaloga priboljškov v desnem elementu spodaj, nama v bistvu ni pomembno nič drugega in tud vse trike znava naredit v enem mahu za kakšno super slastno nagradico.

Veseliva se druženja z vami in se vidimo na najinem instagram profilu @mike_and_bronny


 

  Boi&Lun zaraBOI, LUN & ZARA

Smo prikupni kužka pasme King Charles Cavalier in enostavno uživamo življenje. Najina lastnica Nastja nas razvaja na vse možne načine. Kar pa nam je najboljše - lahko jo spremljamo v službo, kjer smo ponavadi najbolj 'pridni' delavci in nadzorniki, da vse poteka gladko. V naših posteljicah :) Žal je narava dala Boiu in Lunu, da ne tolerirava glutena in laktoze, zato je Loving Paw pravi naslov za najine trebuščke. Enostavno obožujemo eden drugega, se igramo, lenarimo in seveda hodimo na sprehode. Všeč nam je narava in stiskanje z lastnico.

Veseli smo, da sva del zgodbe Loving Paw in veseli bomo, če naju boš spremljal/a tudi na Instagram profilu: @malincanastjaBSH Biba    BloomBIBA & BLOOM

Sva Biba in Bloom, mali kepici dlak, s sovjim pogledom in levjim srcem. Plašni in pogumni hkrati. Navihani, a hkrati taaki lenobi.. pa kaj, saj sva mački! Najina radovednost ne pozna meja in zato sva prisotni na vsakem koraku najinega človeka. Ja, čisto najinega, namreč navezani sva na eno osebo in drugim le redko dovoliva, da njihovi prsti polzijo skozi moj puh. Taki pač sva! Če nama kaj ni všeč, najin pogled pove vse. Ko sva zadovoljni pa milo mijavkava in se z glavo podrgneva v vse okoli naju. Namigneva pa ti, če se nama želiš prikupiti, nikar ne čakaj -ponudi nama tuno! Vsakodnevno počneva vragolije in kljub temu, da 10 ur v kosu odspiva. Z nama ti nikoli nebo dolgčas! 

Od zdaj naprej bova svoje dogodivščine delila s tabo, obljubiva ti veliko smeha, nasvetov in mačje ljubezni na Instagram profilu: @bsh.biba in @lovingpaw_muca

 

Royal Whippets  Royal WhippetsLORD & KING

Pozdravljeni! Sva Lord in King, whippetka iz Maribora! Sva zelo živahna fanta, in obuzujema dolge sprehode, tek ter igranje! Lahko naju najdete na najinem Instagram profilu @the_royal_whippets, kjer z veseljem pozirama pred kamero in preiskušama najrazličnejše izdelke! Zato se še posebej veselima da sma postala ambasadorja za to izvrstno znamko/trgovinico! Trenutno se že pripravljama za novo dogodivščino! Se vidimo?

 

Jelly Bean    Gummy Bear

JELLY BEAN & GUMMY BEAR

Živjo, sva Jelly Bean in Gummy Bear rešenki z nežnim karakterjem, ki obožujeva pasjo družbo. Najbolj uživava med lovljenjem palice na travniku. Spiva v postelji kot se spodobi za pravi pasji šefici. Sva pravi gurmanki, ko govorimo o hrani. Najina "starša" pravita, da obvladava poziranje in poslušava samo dobro glasbo. Skupni čas najraje porabimo za izlete v hribe in na morje. Hitro skoči na instagram vtipkaj @jellybeanthedog2 in spremljaj najine zgodbe. Obljubiva, da ti polepšava vsak dan ;)

 

Lou  LouLOU


Sem Lou, puhasta kepica dlak. Igriva, radovedna, a plašljiva ragdollka. Zelo sem navezana na svoje lastnike, zato jih vsak dan pričakam pred vrati in jih pozdravim z nežnim mijavkom. Veljam za veliko nerodo, saj ob vsakdanjem divjanju po stanovanju, skoraj vedno končam z buško na nosu. Ker sem prava gospodarica, mi noben korak v hiši ne uide, no, razen v času, ko prespim polovico dneva. Vse pa nadoknadim z jutranjim bujenjem lastnikov ob rani uri. Pa kaj, če je zgodaj, princeska je budna, zato je čas za igro in prvo skodelico slastne tune.

Moje vsakodnevne dogodivščine pa lahko spremljaš na mojem instagram profilu @lou_ragdoll


Freya   Freya

FREYA


Sem mala, mehaka in puhasta Freya.  Stara sem 3 mesece. Rada dirkam po travnkih, kopljem luknje in vohljam. Trenutno večino časa paradiram po mestnem jedru Ljubljane, kjer me vsi občudujejo in me žeiljo fotografirati. Pozorost mi paše, zato veselo poziram. Moji ljudje pravijo, da bom kmalu velika in pol bom hribovka. Kot se za huskya spodobi bom prava avantursika. Komaj čakam, da me peljejo  v hribe, sploh ko bo sneg. Do zime bo pa tudi supanje, plavanje in hlajenje v morju v redu.

Moje dogodivščine lahko spremljaš na  instgram profilu @freya.the.huski


Finn   Finn

FINN

Živjo! Moje ime je Finn in sem razigran 3 mesečni labradorec in sem svoj dom našel na veliki kmetiji. Obožujem tekanje po travnikih, sprehode in seveda HRANO! Ko pa se dan zaključi, se vsak večer veselim crkljanja na kavču z mojima lastnikoma.


Ker rad poziram pred fotografskim objektivom, vabljeni na moj instagram profil @finn.labrador


Orso & Zoe

ORSO & ZOE

Dinamični duo, ki je že od prvega trenutka vedel, kako s skupnimi močmi dodobra ušpičiti svojim lastnikom. Orsi je posvojen mešanček iz Knina, Hrvaške, ki je na žalost svoje življenje začel kot zavržena majhna kepica dlak. To pa se je kmalu spremenilo, saj je s slabimi tremi mesci prispel v Slovenijo, ter zaživel kot največji princ. Kljub temu, da je zrastel v velikana, za katerega večina ljudi misli da je dejanski volk, je Orso eden izmed najbolj nežnih, ljubeznivih in scrkljanih kužkov EVER! In to nam je ponovno dokazal, ko smo se nedavno odločili posvojiti zavrženo mucko Zoe. Zoe je siva, puhasta mucka, stara slaba dva meseca, vendar kljub temu, da je manjša od Orsijeve glave, uspešno vlada našemu gospodinjstvu. Najraje se skupaj stisneta v Orsijevi posteljici ter tako prespita večino popoldneva, vsako jutro pa je obvezno tudi ravsanje in grizenje, saj sta oba velika norca


Najine dogodivščine lahko spremljaš na  instgram profilu @pack_of_pets

Minnie     Minnie 2

MINNIE - NAJ POČIVA V MIRU <3 Za vedno v naših srčkih ...

Vesela, igriva, požrešna in razvajena (najraje sem v naročju in bi se lahko reklo, da sem kar poklicna razvajenka!)Povdarek na ZELO razvajena! Obožujem hrano, pojem vse kar vidim, sem kot sesalec ki posesa vse! Znam biti tudi plašna vendar se to po enem priboljšku v trenutku spremeni in že sem najbolj pogumna punca! Najraje na svetu lovim žogico, obožujem pa tudi vse ostale igrače vendar imam problem, ker vsaka nova igrača po minuti eksplodira.. saj veste, kar tako, sama od sebe.. Če pa igrače obožujem pa je za sprehode ravno obratno! Nisem pretirana ljubiteljica sprehodov ampak, ko vidim, da se obračamo nazaj proti domu dobim turbo pogon! No.. ponavadi večino dneva tako ali tako prespim, ponoči pa si svoj plac priborim med mojima lastnikoma v postelji, ker halo? Jaz sem glavna in moram biti v sredini!


Moje dogodivščine lahko spremljaš na  instgram profilu @minnie_happyfrenchie

 

Slava Yurthev Copyright