Naši ljubki ambasadorji Loving Paw

Kdo so naši kosmati ambasadorji? Mi jih obožujemo .. Prepričana sem, da jih boš tudi ti, ko jih enkrat spoznaš. Kdo so, kaj počnejo, kje jih lahko spremljaš? Preberi ...
 

Mike&Bronny Mike&BronnyMIKE & BRONNY

Sva Mike in Bronny. Zabavna bratca s posebno energijo. Kuža Mike, ki obožuje travo, še posebaj sosedovo in mucek Bronny, kateri je zelo zavzet pri oponašanju in kopiranju svojega pasjega bratca. Predvsem rad bi se naučil lajat s pridihom mjavkanja oziroma obratno. Skupaj sva odličen trio, saj znava s skupno močjo dvignit atmosfero še za vsaj enega člana (kaj pa veš, mogoče pa ga kdaj dobiva). Obožujeva en drugega in najina “starša” sta res ljubezniva do naju. Drug drugemu pogosto suneva kakšno igračko in dirka po stanovanju se v trenutku začne, vendar pa sva še bolj spretna pri hrani. Rada bi jo zamenjala mačjo za pasjo, pasjo za mačjo, vendar nama ne pustijo. Ne razumeva zakaj, ampak dokler je zaloga priboljškov v desnem elementu spodaj, nama v bistvu ni pomembno nič drugega in tud vse trike znava naredit v enem mahu za kakšno super slastno nagradico.

Veseliva se druženja z vami in se vidimo na najinem instagram profilu @mike_and_bronny


 BSH Biba    BloomBIBA & BLOOM

Sva Biba in Bloom, mali kepici dlak, s sovjim pogledom in levjim srcem. Plašni in pogumni hkrati. Navihani, a hkrati taaki lenobi.. pa kaj, saj sva mački! Najina radovednost ne pozna meja in zato sva prisotni na vsakem koraku najinega človeka. Ja, čisto najinega, namreč navezani sva na eno osebo in drugim le redko dovoliva, da njihovi prsti polzijo skozi moj puh. Taki pač sva! Če nama kaj ni všeč, najin pogled pove vse. Ko sva zadovoljni pa milo mijavkava in se z glavo podrgneva v vse okoli naju. Namigneva pa ti, če se nama želiš prikupiti, nikar ne čakaj -ponudi nama tuno! Vsakodnevno počneva vragolije in kljub temu, da 10 ur v kosu odspiva. Z nama ti nikoli nebo dolgčas! 

Od zdaj naprej bova svoje dogodivščine delila s tabo, obljubiva ti veliko smeha, nasvetov in mačje ljubezni na Instagram profilu: @bsh.biba  

Jelly Bean    Gummy Bear

JELLY BEAN & GUMMY BEAR

Živjo, sva Jelly Bean in Gummy Bear rešenki z nežnim karakterjem, ki obožujeva pasjo družbo. Najbolj uživava med lovljenjem palice na travniku. Spiva v postelji kot se spodobi za pravi pasji šefici. Sva pravi gurmanki, ko govorimo o hrani. Najina "starša" pravita, da obvladava poziranje in poslušava samo dobro glasbo. Skupni čas najraje porabimo za izlete v hribe in na morje. Hitro skoči na instagram vtipkaj @jellybeanthedog2 in spremljaj najine zgodbe. Obljubiva, da ti polepšava vsak dan ;)

 Freya   Freya

FREYA & ZOYA


Sem mala, mehaka in puhasta Freya.  Stara sem 3 mesece. Rada dirkam po travnkih, kopljem luknje in vohljam. Trenutno večino časa paradiram po mestnem jedru Ljubljane, kjer me vsi občudujejo in me žeiljo fotografirati. Pozorost mi paše, zato veselo poziram. Moji ljudje pravijo, da bom kmalu velika in pol bom hribovka. Kot se za huskya spodobi bom prava avantursika. Komaj čakam, da me peljejo  v hribe, sploh ko bo sneg. Do zime bo pa tudi supanje, plavanje in hlajenje v morju v redu.

Moje dogodivščine lahko spremljaš na  instgram profilu @freya.the.huski


Finn   Finn

FINN

Živjo! Moje ime je Finn in sem razigran 3 mesečni labradorec in sem svoj dom našel na veliki kmetiji. Obožujem tekanje po travnikih, sprehode in seveda HRANO! Ko pa se dan zaključi, se vsak večer veselim crkljanja na kavču z mojima lastnikoma.


Ker rad poziram pred fotografskim objektivom, vabljeni na moj instagram profil @finn.labrador

 

Slava Yurthev Copyright