Naši ljubki ambasadorji Loving Paw

Kdo so naši kosmati ambasadorji? Mi jih obožujemo .. Prepričana sem, da jih boš tudi ti, ko jih enkrat spoznaš. Kdo so, kaj počnejo, kje jih lahko spremljaš? Preberi ...
 

Mike&Bronny Mike&BronnyMIKE & BRONNY

Sva Mike in Bronny. Zabavna bratca s posebno energijo. Kuža Mike, ki obožuje travo, še posebaj sosedovo in mucek Bronny, kateri je zelo zavzet pri oponašanju in kopiranju svojega pasjega bratca. Predvsem rad bi se naučil lajat s pridihom mjavkanja oziroma obratno. Skupaj sva odličen trio, saj znava s skupno močjo dvignit atmosfero še za vsaj enega člana (kaj pa veš, mogoče pa ga kdaj dobiva). Obožujeva en drugega in najina “starša” sta res ljubezniva do naju. Drug drugemu pogosto suneva kakšno igračko in dirka po stanovanju se v trenutku začne, vendar pa sva še bolj spretna pri hrani. Rada bi jo zamenjala mačjo za pasjo, pasjo za mačjo, vendar nama ne pustijo. Ne razumeva zakaj, ampak dokler je zaloga priboljškov v desnem elementu spodaj, nama v bistvu ni pomembno nič drugega in tud vse trike znava naredit v enem mahu za kakšno super slastno nagradico.

Veseliva se druženja z vami in se vidimo na najinem instagram profilu @mike_and_bronny


 

Boi&Lun  Boi&LunBOI & LUN

Sva prikupna kužka pasme King Charles Cavalier in enostavno uživama življenje. Najina lastnica Nastja naju razvaja na vse možne načine. Kar pa nama je najboljše - lahko jo spremljava v službo, kjer sva ponavadi najbolj 'pridna' delavca in nadzornika, da vse poteka gladko. V najinih posteljicah :) Žal je narava dala, da ne tolerirava glutena in laktoze, zato je Loving Paw pravi naslov za najine trebuščke. Enostavno obožujeva eden drugega, se igrava, lenariva in seveda hodiva na sprehode. Všeč nama je narava in stiskanje z lastnico.

Vesela sva, da sva del zgodbe Loving Paw in vesela bova, če naju boš spremljal/a tudi na Instagram profilu: @malincanastjaBSH Biba  BSH BibaBIBA

Sem Biba, mala kepica dlak, s sovjim pogledom in levjim srcem. Plašna in pogumna. Navihana, a hkrati taaka lenoba.. pa kaj, saj sem mačka! Moja radovednost ne pozna meja in zato sem prisotna na vsakem koraku mojega človeka. Ja, čisto mojega, namreč navezana sem na eno osebo in drugim le redko dovolim, da njihovi prsti polzijo skozi moj puh. Taka pač sem! Če mi kaj ni všeč ti moj pogled pove vse, ko sem zadovoljna pa milo mijavkam in se z glavo podrgnem vate. Namignem pa ti, če se mi želiš prikupiti, nikar ne čakaj, ponudi mi tuno! Kljub temu, da imam šele 3 leta, sem veliko doživela, saj sem prava mala neroda in mi obisk veterinarja vsako toliko ne uide. Vsakodnevno počnem vragolije in kljub temu, da 10 ur v kosu odspim, ti z mano nikoli nebo dolgčas!

Od zdaj naprej bom svoje dogodivščine delila s tabo, obljubim ti veliko smeha, nasvetov in mačje ljubezni na Instagram profilu: @bsh.biba in @lovingpaw_muca

 

Royal Whippets  Royal WhippetsLORD & KING

Pozdravljeni! Sva Lord in King, whippetka iz Maribora! Sva zelo živahna fanta, in obuzujema dolge sprehode, tek ter igranje! Lahko naju najdete na najinem Instagram profilu @the_royal_whippets, kjer z veseljem pozirama pred kamero in preiskušama najrazličnejše izdelke! Zato se še posebej veselima da sma postala ambasadorja za to izvrstno znamko/trgovinico! Trenutno se že pripravljama za novo dogodivščino! Se vidimo?

 

Jelly Bean  Jelly Bean

JELLY BEAN

Živjo, sem Jelly Bean rešenka z nežnim karakterjem, ki obožujem pasjo družbo. Najbolj uživam med lovljenjem palice na travniku. Spim v postelji kot se spodobi za pasjo šefico. Sem pravi mali gurman, ko govorimo o hrani. Moja "starša" pravita, da obvladam poziranje in poslušam samo dobro glasbo. Skupni čas najraje porabimo za izlete v hribe in na morje. Hitro skoči na instagram vtipkaj @jellybeanthedog2 in spremljaj moje zgodbe. Obljubim, da ti polepšam vsak dan ;)

 

Lou  LouLOU


Sem Lou, puhasta kepica dlak. Igriva, radovedna, a plašljiva ragdollka. Zelo sem navezana na svoje lastnike, zato jih vsak dan pričakam pred vrati in jih pozdravim z nežnim mijavkom. Veljam za veliko nerodo, saj ob vsakdanjem divjanju po stanovanju, skoraj vedno končam z buško na nosu. Ker sem prava gospodarica, mi noben korak v hiši ne uide, no, razen v času, ko prespim polovico dneva. Vse pa nadoknadim z jutranjim bujenjem lastnikov ob rani uri. Pa kaj, če je zgodaj, princeska je budna, zato je čas za igro in prvo skodelico slastne tune.

Moje vsakodnevne dogodivščine pa lahko spremljaš na mojem instagram profilu @lou_ragdoll 

Slava Yurthev Copyright