Pet Querks – Flavorit BarkBone Mint najlonska kost

Naslednja generacija Flavorita! Najlonska kost obogatena z vonjem, drobnimi luknjicami vdelanih v obe strani kosti. Te luknjice lahko napolnete s arašidovim maslom, mazljivim sirom ali katerimkoli drugim namazom, ki ga vaš pes obožuje.

Ni na zalogi
SKU
1490

Zamišljeno za agresivne žvečilce. Drobne celice z okusom se oblikujejo na obeh straneh kosti Flavorit ™in lahko jih napolnite z arašidovim maslom, sirom, kremnim sirom ali katero koli drugo razmazljivo pripravo vašega psa. Drobne celice z okusom imajo ravno dovolj vonjav, da vabijo psa za žvečenje, vendar ne toliko, da dobi kalorije :) Lahko dodate celo drugačno poslastico na vsaki strani, da povečate mamljivost.

Žvečilno kost lahko preprosto operete tudi v pomivalnem stroju. Lahko pa uporabite krtačo za čiščenje ostankov hrane.

Čeprav se odlično obnese pri vseh vrstah namazov, jo psi radi žvečijo tudi samo! Kost Flavorit ™ je napojena z okusom. Dobroto okusov lahko dobesedno vonjate celo znotraj embalaže! Rezultat je dvakratna kost in vredna "droga", ki jo bo imel vaš pes rad grizel.

Če psu dajete najlonske kosti, masirate tudi dlesni in omogoča strganje umazanije na zobeh (podobno kot zobni pripomočki, ki odstranjuje obloge s človeških zob).

Na voljo velikosti:

  • SMALL = 9cm
  • MEDIUM = 12,5cm
  • LARGE = 16cm
  • X-LARGE = 18,5cm

Pet Querks

Pet Qwerks je začel z eno samo interaktivno igračo za hišne ljubljenčke, Babble Ball. To je bil naš prvi izdelek in še danes ostaja vodilna. Poudarek je bil vedno inovativnost in obogatitev življenja hišnih ljubljenčkov. Medtem, ko srce Pet Qwerks ostaja v interaktivni kategoriji, tudi v proizvodnji pliša, gume in zdaj izjemna linija Made of USA, pasje žvečilke. Kot pri vseh izdelkih, so tudi tukaj drugačni od ostalih. Linija žvečenja ni enaka nobeni.

Bolj kot karkoli drugega, je podjetje v lasti in vodenju zaposlenih, ki uspeva vse bolj zadovoljnim in zadovoljnim strankam. Zelo so ponosni na izdelavo igrač in žvečilnih izdelkov. Samo jedro podjetja je cenjene stranke in njihovih hišnih ljubljenčkov.

Kateri so način plačila?
Omogočamo naslednje načine plačila:

  • z nakazilom na račun upravitelja KAIT d.o.o. (po ponudbi / predračunu). Uporabnik lahko naroči nakup tudi preko telefona na št. 069 611 116. Po naročilu se mu na njegov elektronski naslov pošlje UPN nalog, ki ga kupec lahko plača na pošti ali banki. Po vplačilu naloga se kupcu pošlje izdelek in račun. S plačilom po načinu predračuna se kupec strinja s splošnimi pogoji. 
  • s kreditno kartico Eurocard / Mastercard, Visa, American Express, Discover (omogoča Braintree)
  • preko PayPal

Kdo dostavi naročilo?
Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je dostavna služba Pošta Slovenije. Paket vam pošljemo na naslov katerega ste navedli ob registraciji oz. nakupnem postopku, priporočamo vam, da navedete naslov na katerem se nahajate v dopoldanskem času.

Koliko znašajo stroški dostave?
Stroški dostave znašajo 3,5 €. Ob naročilu v skupni vrednosti nad 60€ je dostava brezplačna.

Kam vse dostavljamo naročeno blago?
Naročeno blago dostavljamo na področju Republike Slovenije.
Pakete odpošiljamo iz skladišča na naslovu podjetja.

Je mogoč osebni prevzem?
Osebni prevzem je mogoč na sedežu podjetja KAIT d.o.o., Žarova cesta 16, 3320 Velenje. Obvestimo vas po elektronski pošti ali telefonski številki, kdaj je paket pripravljen za osebni prevzem. Plačilo po povzetju v tem primeru ni mogoče.

Naši izdelki imajo dva različna statusa zaloge, in sicer:

1. NA ZALOGI
Izdelek je na zalogi pri nas v Loving Paw skladišču, ki se nahaja na naslovu podjetja. 

2. NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU
Izdelek je na zalogi pri dobavitelju. To pomeni, da moramo izdelek naročiti, ga prevzeti v naše skladišče in ga nato odposlati k vam. 

Kaj se zgodi, če je na istem naročilu en izdelek na zalogi in drugi na zalogi pri dobavitelju?
V kolikor naročite izdelek ki je NA ZALOGI, ga lahko odpošljemo še isti dan (če je naročilo oddano do 13h) ali takoj naslednji delovni dan. Če naročite več izdelkov, med katerimi so tudi izdelki NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU, je dobavni rok naročila do 5 delovnih dni (vikendi in prazniki se paketi ne dostavljajo).

TRUDIMO SE, DA PAKETEK ČIM PREJ PRISPE NA VAŠ NASLOV
Zadovoljna stranka in kosmatinček sta naš cilj. Zato se vedno maksimalno potrudimo, da naročilo kar se da hitro dostavimo na vaš naslov. 

Napišite vaše lastno mnenje
Mnenje o izdelku lahko oddajo samo prijavljeni uporabniki. Prosimo Prijavite se ali ustvarite račun
Slava Yurthev Copyright