PetDreamHouse - 2v1 SPIN frizbi in podloga za počasno hranjenje (orange)

2v1 SPIN Flying Disc je večnamenski pripomoček za hišne ljubljenčke, ki ga lahko uporabljate kot frizbi igračo za psa ali kot podlogo za lizanje, počasno hranjenje in zaposlitev. Izdelan je iz lahkih, fleksibilnih in trpežnih materialov in je kot nalašč za igro prinesi in za učenje psov nadzorovanega prehranjevanja.

SKU
6382371

2v1 SPIN Flying Disc je večnamenski pripomoček za hišne ljubljenčke, ki ga lahko uporabljate kot frizbi igračo za psa ali kot podlogo za lizanje, počasno hranjenje in zaposlitev. Izdelan je iz lahkih, fleksibilnih in trpežnih materialov in je kot nalašč za igro prinesi in za učenje psov nadzorovanega prehranjevanja.


INTERAKTIVNO: Za razliko od stacionarnih podlog za počasno hranjenje, hišni ljubljenčki aktivno sodelujejo s premikajočimi se in zamenljivimi komponentami posode, kar zagotavlja drugačno izkušnjo hranjenja ob vsakem obroku. 

RAZNOLIKOST: Podloga ima na vsaki strani drugačne zareze, ki omogočajo počasno hranjenje in zmanjšanje stresa. Nanjo lahko nanesete različne vrste hrane - od surove, mehke, suhe hrane, do jogurtov in vsega, kar vaš ljubljenček obožuje.

FRIZBI IGRAČKA: Izdelana iz lahkih, trpežnih materialov je SPIN frizbi kot nalašč za prinašanje in učenje psov novih trikov.

ZDRAVO IN ZABAVNO: SPIN frizbi omogoča, da se mokra in suha hrana za hišne živali razmaže po silikonski površini in spodbudi aktivno lizanje. Lizanje spodbuja proizvodnjo sline in pomaga izboljšati splošno prebavno pri psih.
Lastnosti:

 • Zabavna igra s podlogo, narejena za hranjenje tako mokre kot suhe hrane
 • Lahko se uporablja kot frizbi
 • Spodbuja vohanje in lizanje
 • Lahko prepreči zadušitev ali druge potencialne nevarnosti hitrega prehranjevanja
 • Izdelana iz lahkega, trpežnega material
 • Material za živila, BREZ BPA
 • Primerno za pranje v pomivalnem stroju
Velikost: 23 cm x 2,5 cm
Teža: 140g

Dodatne informacije: Vsi izdelki PetDreamHouse so izdelani izključno v družinski tovarni po standardu ISO 9001:2015. TPE guma, materiali, ki so primerni za prehrano ljudi in odobreni s FDA, brez BPA, brez PVC, primerno za pranje v pomivalnem stroju (zgornji regal).

PetDreamHouse

Kateri so način plačila?
Omogočamo naslednje načine plačila:

 • z nakazilom na račun upravitelja KAIT d.o.o. (po ponudbi / predračunu). Uporabnik lahko naroči nakup tudi preko telefona na št. 069 611 116. Po naročilu se mu na njegov elektronski naslov pošlje UPN nalog, ki ga kupec lahko plača na pošti ali banki. Po vplačilu naloga se kupcu pošlje izdelek in račun. S plačilom po načinu predračuna se kupec strinja s splošnimi pogoji. 
 • s kreditno kartico Eurocard / Mastercard, Visa, American Express, Discover (omogoča Braintree)
 • preko PayPal
 • Plačilo po povzetju (OPOMBA: V primeru plačila po povzetju se vam dodatno zaračuna strošek v višini 1 € (ne glede na znesek naročila). 

Kdo dostavi naročilo?
Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je dostavna služba Pošta Slovenije. Paket vam pošljemo na naslov katerega ste navedli ob registraciji oz. nakupnem postopku, priporočamo vam, da navedete naslov na katerem se nahajate v dopoldanskem času.

Koliko znašajo stroški dostave?
Stroški dostave znašajo 3,5 €. 

Ob nakupu nad 45 € je poštnina BREZPLAČNA.

V primeru plačila po povzetju se vam dodatno zaračuna strošek v višini 1 € (ne glede na znesek naročila).


Kam vse dostavljamo naročeno blago?
Naročeno blago dostavljamo na področju Republike Slovenije.
Pakete odpošiljamo iz skladišča na naslovu podjetja.

Je mogoč osebni prevzem?
Osebni prevzem je mogoč na sedežu podjetja KAIT d.o.o., Žarova cesta 16, 3320 Velenje. Obvestimo vas po elektronski pošti ali telefonski številki, kdaj je paket pripravljen za osebni prevzem. 

Naši izdelki imajo dva različna statusa zaloge, in sicer:

1. NA ZALOGI
Izdelek je na zalogi pri nas v Loving Paw skladišču, ki se nahaja na naslovu podjetja. 

2. NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU
Izdelek je na zalogi pri dobavitelju. To pomeni, da moramo izdelek naročiti, ga prevzeti v naše skladišče in ga nato odposlati k vam. 

Kaj se zgodi, če je na istem naročilu en izdelek na zalogi in drugi na zalogi pri dobavitelju?
V kolikor naročite izdelek ki je NA ZALOGI, ga lahko odpošljemo še isti dan (če je naročilo oddano do 13h) ali takoj naslednji delovni dan. Če naročite več izdelkov, med katerimi so tudi izdelki NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU, je dobavni rok naročila do 5 delovnih dni (vikendi in prazniki se paketi ne dostavljajo).

TRUDIMO SE, DA PAKETEK ČIM PREJ PRISPE NA VAŠ NASLOV
Zadovoljna stranka in kosmatinček sta naš cilj. Zato se vedno maksimalno potrudimo, da naročilo kar se da hitro dostavimo na vaš naslov. 

Napišite vaše lastno mnenje
Mnenje o izdelku lahko oddajo samo prijavljeni uporabniki. Prosimo <a href="https://lovingpaw.si/customer/account/login/referer/aHR0cHM6Ly9sb3ZpbmdwYXcuc2kvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L3ZpZXcvaWQvMjI3Ni8jcmV2aWV3LWZvcm0%2C/">Prijavite se</a> ali <a href="https://lovingpaw.si/customer/account/create/">ustvarite račun</a>
Slava Yurthev Copyright