PREHRANSKO SVETOVANJE

PREHRANSKO SVETOVANJE

Loving Paw izhaja iz težke izkušnje, ko je imel moj Shih-Tzu z imenom Kai hude zdravstvene težave. Zaradi tega je moral imeti posebej prilagojeno hrano. Joj, kako si želim, da bi imela v tistem času podporo na eni sami spletni strani. Loving Paw želi vašim kosmatinčkom (TAKO KUŽKOM KOT MUCAM) ponuditi ravno to. Kvalitetno hrano konzervansov, barvil in nezdravih ojačevalcev okusa. Prehransko svetovanje v povezavi z vrhunsko DAŠO KORŽE, MAG.INŽ.ZOOT., ki je pomagala že mnogim kosmatinčkom širom Slovenije in tudi sveta.

Zato sva se z Dašo povezali in vam želiva ponuditi res to, kar si vaši kosmatinčki zaslužijo - ZDRAVJE in KVALITETO. 

Kaj se zgodi po nakupu paketa? Vas 100% prevzame pod 'svoje okrilje' Daša, s katero se boste posvetovali, skupaj ustvarili prehrano ali klinično dieto, ki bo odgovarjala tvojemu kužku ali muci.


ZAKAJ SMO IZBRALI RAVNO DAŠO IN NJEN FEEDKO?

Predani zdravju živali: Feedko poslanstvo
Pravilno uravnotežena in prilagojena prehrana je osnova za zdravje in dobro počutje našega organizma. A vendar prevečkrat pozabljamo na to pravilo, ko gre za naše ljubljenčke. Na trgu pasje in mačje prehrane je občutno pomanjkanje zdravih in naravnih izdelkov, hrana je neživa in predelana, obenem pa lastnikom primanjkuje časa za domačo pripravo hrane.

"To želimo spremeniti."

Verjamemo namreč, da zdravje naših živalic ne bi smelo trpeti zaradi ponudbe na trgu ali našega hitrega načina življenja. Tako je nastala Feedko zgodba.


Predani odgovornosti: S strokovnostjo do zdravja
Feedko je blagovna znamka, ki je predana zdravju naših in vaših psov in mačk. Uravnotežena in prilagojena prehrana je preventiva za ohranjanje zdravja. Ko pa zdravje popusti, primerna in zdrava hrana lahko omili ali celo odpravi simptome bolezenskih stanj. A le hrana ni dovolj. Pomembno je, da se lastniki zavedajo odgovornosti in načinov, kako lahko sami poskrbijo za svojega ljubljenčka še pred in po obisku veterinarja. Znanje in strokoven pristop je na prvem mestu, ko ozaveščamo in izobražujemo o pravilnem prehranjevanju psov in mačk. Feedko strokovna dejavnost svetovanja je zato nesponzorirana in deluje samostojno.


Predani znanju: Daša Korže, mag. inž. zoot.
Daša je ustanoviteljica blagovne znamke Feedko in prehrambena svetovalka za pse in mačke. Strokovno znanje in bogate izkušnje so osnova njenega dela. Magistrirala je na Biotehniški fakultete Univerze v Ljubljani z magistrskim delom Ovrednotenje in izboljšanje prehranske vrednosti doma pripravljenih diet za pse z alergijo na hrano in odpovedjo ledvic, za katerega je prejela fakultetno Prešernovo nagrado. Na oddelku za prehrano veterinarske fakultete milanske univerze UNIMI, Department of Health, Animal Science and Food Safety VESPA, je opravila polletno prakso usposabljanja za pripravo uravnoteženih in kliničnih diet - specifično prilagojene prehrane ter pridobila izkušnje na področju proučevanja ustreznosti prehranskih izdelkov za hišne živali. Pridobljena znanja letno nadgrajuje z udeležbo na domačih in tujih strokovnih izobraževanjih.Dasa Korze
Izdelkov, ki ustrezajo izbiri, ni mogoče najti.
Slava Yurthev Copyright