Simple Solution - Extra Large plenične podloge 71x76cm 10kos

Simple Solution Original Training Pads so idealen način za učenje sobne čistoče. Plenične podloge so neverjetno vpojne in vpijejo do desetkrat več tekočine kot standardne podloge. Sredina podloge je še posebej vpojna – na ta način tekočina steče stran od roba in je tako preprečeno, da bi ušla mimo roba. Super vpojne, higienične plenične podloge za pasje mladičke. Zadržijo 2L tekočine. Nevtralizirajo neprijeten vonj urina, ne puščajo sledi na šapah, indicirajo mokroto, zagotavljajo nepremočljivost.

ZALOGA:
Na zalogi pri dobavitelju

SKU
3920826

INSTASHIELD tehnologija zagotavlja najvišji nivo vpojnosti, nevtraliziranje vonja in nepremočljivost. V treh korakih stimulirajo instiktivno uriniranje mladička na podlogah; pritegnejo pozornost, vključijo sodelovanje in spodbudijo uriniranje mladička na podlogo.

NAVODILA ZA UPORABO: namestite podlogo s plastično stranjo na površino tal. Seznanite vašega mladička s podlogo in ga pustite, da prevoha poseben atraktant s katerim je podloga prepojena. Pohvalite psa ob opravljeni potrebi na podlogi.

Pokrijte več prostora z Simple Solution X-Large Training Pads.

PREPROSTO - Simple Solution Extra Large Dog Training Pads so 100x bolj vpojne kot naše economy podloge. Predstavljajte si, kako preprosto bo učiti vašega ljubljenčka na sobno čistoči s tako vpojno podlogo!

VEČJE JE BOLJŠE – te plenične podloge merijo 71 x 76cm in so 60% večje kot standardne podloge. To pomeni, da jih majhni psi lahko uporabijo večkrat, večji psi pa bodo imeli več prostora za opravljanje potrebe.

IMAMO TEHNOLOGIJO - Simple Solution training pads imajo InstaShield tehnologijo. To pomeni, da lahko zadržijo več tekočine (kar 9 skodelic), poleg tega pa še nevtralizirajo neprijetne vonjave.

WORKING SMARTER - Naši 3-v-1 atraktanti privabijo in spodbujajo vašega psa, da potrebo opravi na podlogi in ne na tleh.

ČAS ZA MENJAVO? – Ali ne bi bilo odlično, če bi lahko samo na pogled vedeli, kdaj je čas za menjavo podloge? Obstaja način! Indikator mokrote spremeni barvo in na ta način veste, da je vaš pes uspešno uporabil podlogo.

training pads

Simple Solution

Najbolj izkušeni na področju odstranjevanja madežev in vonja. So strokovnjaki na področju odstranjevanja madežev in vonja z kar 35 letnimi izkušnjami inovativnih rešitev in učinkovitega čiščenja. Prvi Pro-BacteriaTM odstranjevalec madežev in vonja na tržišču Formule za različne potrebe. Z uporabo mešanic različnih elementov, kot so Pro-BacteriaTM in Oxy kot gradnike formul razvijamo različne izdelke za določene potrebe. Nudijo optimizirane izdelke za čiščenje različnih nesnag. Vsi produkti so varni za uporabo tudi v gospodinjstvih, kjer so prisotnosti otroci in živali.

Kateri so način plačila?
Omogočamo naslednje načine plačila:

  • z nakazilom na račun upravitelja KAIT d.o.o. (po ponudbi / predračunu). Uporabnik lahko naroči nakup tudi preko telefona na št. 069 611 116. Po naročilu se mu na njegov elektronski naslov pošlje UPN nalog, ki ga kupec lahko plača na pošti ali banki. Po vplačilu naloga se kupcu pošlje izdelek in račun. S plačilom po načinu predračuna se kupec strinja s splošnimi pogoji. 
  • s kreditno kartico Eurocard / Mastercard, Visa, American Express, Discover (omogoča Braintree)
  • preko PayPal

Kdo dostavi naročilo?
Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je dostavna služba Pošta Slovenije. Paket vam pošljemo na naslov katerega ste navedli ob registraciji oz. nakupnem postopku, priporočamo vam, da navedete naslov na katerem se nahajate v dopoldanskem času.

Koliko znašajo stroški dostave?
Stroški dostave znašajo 3,5 €. Ob naročilu v skupni vrednosti nad 60€ je dostava brezplačna.

Kam vse dostavljamo naročeno blago?
Naročeno blago dostavljamo na področju Republike Slovenije.
Pakete odpošiljamo iz skladišča na naslovu podjetja.

Je mogoč osebni prevzem?
Osebni prevzem je mogoč na sedežu podjetja KAIT d.o.o., Žarova cesta 16, 3320 Velenje. Obvestimo vas po elektronski pošti ali telefonski številki, kdaj je paket pripravljen za osebni prevzem. Plačilo po povzetju v tem primeru ni mogoče.

Naši izdelki imajo dva različna statusa zaloge, in sicer:

1. NA ZALOGI
Izdelek je na zalogi pri nas v Loving Paw skladišču, ki se nahaja na naslovu podjetja. 

2. NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU
Izdelek je na zalogi pri dobavitelju. To pomeni, da moramo izdelek naročiti, ga prevzeti v naše skladišče in ga nato odposlati k vam. 

Kaj se zgodi, če je na istem naročilu en izdelek na zalogi in drugi na zalogi pri dobavitelju?
V kolikor naročite izdelek ki je NA ZALOGI, ga lahko odpošljemo še isti dan (če je naročilo oddano do 13h) ali takoj naslednji delovni dan. Če naročite več izdelkov, med katerimi so tudi izdelki NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU, je dobavni rok naročila do 5 delovnih dni (vikendi in prazniki se paketi ne dostavljajo).

TRUDIMO SE, DA PAKETEK ČIM PREJ PRISPE NA VAŠ NASLOV
Zadovoljna stranka in kosmatinček sta naš cilj. Zato se vedno maksimalno potrudimo, da naročilo kar se da hitro dostavimo na vaš naslov. 

Napišite vaše lastno mnenje
Mnenje o izdelku lahko oddajo samo prijavljeni uporabniki. Prosimo Prijavite se ali ustvarite račun
Slava Yurthev Copyright