Simple Solution - Rainforest odstranjevalec madežev in vonja z vonjem 750ml

Simple Solution Rainforest odstranjevalec madežev in vonja vsebuje unikatno formulo z Pro-Bacterio, ki proizvaja encime in organsko odstranjuje madeže urina, iztrebkov in izbljuvkov. Hitro nevtralizira vonjave, namesto da bi jih samo prekril. Primeren je za uporabo na preprogah, oblazinjenem pohištvu, oblačilih in vseh površinah, na katerih je varna uporaba vode.

ZALOGA:
Na zalogi pri dobavitelju

SKU
3920849

Navodila za uporabo:
Pred uporabo odstranite odvečno tekočino ali odpadke. Izdelek dobro pretresite in nanesite na skrito mesto površine, da preverite obstojnost barve. Pri lesenih tleh upoštevajte priporočila vašega dobavitelja. Izdelek ni primeren za uporabo na usnjenih površinah.

1. Popršite mesto, kjer je madež. Pri madežih na preprogah popršite dvakrat večjo površino od samega madeža in tudi spodnjo stran preproge.
2. Počakajte 10 ali več minut, da encimi in Pro-Bacteria razgradijo organske beljakovine. Popivnajte odvečno tekočino z brisačo.
3. Pustite, da se površina popolnoma posuši (24-48 ur) in nato mesto temeljito posesajte. Ko se popolnoma posuši in madeža ter neprijetnega vonja ni več, sperite z vodo in z vlažno krpo odstranite odvečno tekočino ali odpadke.

Če je mesto, kjer je bil prej madež, sedaj čisto, ampak je ostal neprijeten vonj, ponovite postopek. Bodite pozorni, da popolnoma prekrijete mesto, kjer je bil madež; s tem boste nato odstranili tudi vonj.

Stroji za čiščenje preprog: najprej na madežu izvedite postopek, opisan v zgornjih navodilih. Dodajte 120 ml na vsake 4l šampona/mešanice vode, da povečate moč čiščenja stroja.

Predpranje perila: nanesite pršilo na mesto madeža in pustite 10 minut, nato pa perilo operite.
Sestavine: parfum, benzil benot, bronopol, 1,2-benzisotiazolin-3-ena.
Opozorilo: v primeru stika z očmi izpirajte 15 minut. Hraniti izven dosega otrok in živaliLastnosti odstranjevalcev madežev in vonja:

  • Vsebujejo tako Pro-Bacteria kot encime, ki učinkovito odstranjujejo madeže in vonjave.
  • Popolnoma varni za uporabo tudi v gospodinjstvih, kjer so prisotni otroci in hišni ljubljenčki.
  • Narejeni za čiščenje različnih nesnag, kot so izbljuvki, urin, iztrebki, ... 
  • Popolnoma odstranijo vonjave in madeže in preprečujejo ponavljanje – markiranje.
  • Varno za uporabo na preprogah, oblazinjenem pohištvu, oblekah in vseh podlagah, na katerih je varna uporaba vode.

Ali ste zaskrbljeni, da bodo čistila pustila madež na vaših preprogah ali oblazinjenem pohištvu?

Simple Solution stain and odour removers so certificirano tako varni in kot učinkoviti za uporabo, uporabljajo pa jih lastniki hišnih ljubljenčkov po celem svetu.

Naši izdelki so bili testirani na volni s strani neodvisnih organizacij in so dosegli najvišje standarde tako za učinkovitost kot za varnost. Ne vsebujejo belil ali optičnih belilcev, so nevnetljivi in popolnoma varni in imajo jasna navodila za uporabo – s tem so pridobili oznako WoolSafe. Naše encimske formule združujejo sestavine, ki so varne tako za ljudi kot za živali. Učinkovito in varno odstranjujejo madeže in vonje z preprog in oblazinjenega pohištva.

Ne samo za volno
Simple solution izdelki so prav tako varni za uporabo na sintetičnih preprogah - certificirano dosegajo najvišje standarde CleanSeal programa.

Extrem Simple Solution

Simple Solution

Najbolj izkušeni na področju odstranjevanja madežev in vonja. So strokovnjaki na področju odstranjevanja madežev in vonja z kar 35 letnimi izkušnjami inovativnih rešitev in učinkovitega čiščenja. Prvi Pro-BacteriaTM odstranjevalec madežev in vonja na tržišču Formule za različne potrebe. Z uporabo mešanic različnih elementov, kot so Pro-BacteriaTM in Oxy kot gradnike formul razvijamo različne izdelke za določene potrebe. Nudijo optimizirane izdelke za čiščenje različnih nesnag. Vsi produkti so varni za uporabo tudi v gospodinjstvih, kjer so prisotnosti otroci in živali.

Kateri so način plačila?
Omogočamo naslednje načine plačila:

  • z nakazilom na račun upravitelja KAIT d.o.o. (po ponudbi / predračunu). Uporabnik lahko naroči nakup tudi preko telefona na št. 069 611 116. Po naročilu se mu na njegov elektronski naslov pošlje UPN nalog, ki ga kupec lahko plača na pošti ali banki. Po vplačilu naloga se kupcu pošlje izdelek in račun. S plačilom po načinu predračuna se kupec strinja s splošnimi pogoji. 
  • s kreditno kartico Eurocard / Mastercard, Visa, American Express, Discover (omogoča Braintree)
  • preko PayPal

Kdo dostavi naročilo?
Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je dostavna služba GLS. Paket vam pošljemo na naslov katerega ste navedli ob registraciji oz. nakupnem postopku, priporočamo vam, da navedete naslov na katerem se nahajate v dopoldanskem času.

Koliko znašajo stroški dostave?
Stroški dostave znašajo 3,5 €. Ob naročilu v skupni vrednosti nad 60€ je dostava brezplačna.

Kam vse dostavljamo naročeno blago?
Naročeno blago dostavljamo na področju Republike Slovenije.
Pakete odpošiljamo iz skladišča na naslovu podjetja.

Je mogoč osebni prevzem?
Osebni prevzem je mogoč na sedežu podjetja KAIT d.o.o., Žarova cesta 16, 3320 Velenje. Obvestimo vas po elektronski pošti ali telefonski številki, kdaj je paket pripravljen za osebni prevzem. Plačilo po povzetju v tem primeru ni mogoče.

Naši izdelki imajo dva različna statusa zaloge, in sicer:

1. NA ZALOGI
Izdelek je na zalogi pri nas v Loving Paw skladišču, ki se nahaja na naslovu podjetja. 

2. NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU
Izdelek je na zalogi pri dobavitelju. To pomeni, da moramo izdelek naročiti, ga prevzeti v naše skladišče in ga nato odposlati k vam. 

Kaj se zgodi, če je na istem naročilu en izdelek na zalogi in drugi na zalogi pri dobavitelju?
V kolikor naročite izdelek ki je NA ZALOGI, ga lahko odpošljemo še isti dan (če je naročilo oddano do 13h) ali takoj naslednji delovni dan. Če naročite več izdelkov, med katerimi so tudi izdelki NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU, je dobavni rok naročila do 5 delovnih dni (vikendi in prazniki se paketi ne dostavljajo).

TRUDIMO SE, DA PAKETEK ČIM PREJ PRISPE NA VAŠ NASLOV
Zadovoljna stranka in kosmatinček sta naš cilj. Zato se vedno maksimalno potrudimo, da naročilo kar se da hitro dostavimo na vaš naslov. 

Napišite vaše lastno mnenje
Mnenje o izdelku lahko oddajo samo prijavljeni uporabniki. Prosimo Prijavite se ali ustvarite račun
Slava Yurthev Copyright