Cvetka

Cvetka

VRHUNSKA KAKOVOST, KONTROLIRANA PROIZVODNJA IN STROKOVNO ZNANJE - to so besede, ki najbolje opišejo blagovno znamko Cvetka. Zakaj?

Vsa zelišča so pridelana na ekološki način, ročno sejana, presajena, večkrat okopana, požeta in pravilno sušena. Redno dopolnjujejo svoje znanje in se izobražujejo. Razvoj izdelkov je plod našega znanja, vse izdelke pa pred pošiljanjem na trg dobro preizkusijo in ustrezno registrirajo. Za proizvodnjo kozmetičnih izdelkov skrbi Katarina Kovačič, dipl. biotehnologinja. Kozmetika je 100% naravna in v večini primerov tudi 100% ekološka. Brez konzervansov in kemičnih snovi, ki tvoji koži veliko bolj škodijo, kot pa koristijo.

Imajo priglašeno na Uradu za kemikalije RS, ekološko kontrolo izvaja Inštitut Kon-cert. Tudi embalaža je ekološka in vrhunske kakovosti. Trudijo se čimbolj združevati praktičnost in trajnostni vpliv naše embalaže na okolje. To pomeni nenehno iskanje kompromisov in boljših rešitev, ki kot uporabniku, omogočijo čimboljšo izkušnjo ob uporabi izdelka, obenem pa se ustvari čim manj odpadkov.


Šampone za kužke so začeli proizvajati zaradi njihovega Timija. Ker si zasluži le najboljše, so ga vedno kopali s svojimi ekološkimi mili, ki so jih sčasoma razvili v popoln šampon za njegov kožuh. Tako so nastali prvi slovenski bio šamponi za kužke. Z gotovostjo in brez slabe vesti ti povedo, da tako kakovostnega šampona na naših prodajnih policah ni.


Zelišč ne uvažajo ali dokupujejo. Če zaloga poide, jasno povedo, da izdelka ni na zalogi. Verjemite, da jim je tisočkrat bolj žal za nastalo situacijo, kot vam. Njihov pridelek je odvisen od letine. V letu 2014 zaradi stalnega dežja melisa ni imela svoje značilne arome in je tudi niso prodajali, podobno je bilo z žajbljem.

Kakorkoli, pri Cvetki se vedno lahko zanesete na le najboljše.

Prikaži kot Mreža Seznam

1 element

na stran
Nastavi padajočo smer
Prikaži kot Mreža Seznam

1 element

na stran
Nastavi padajočo smer
Slava Yurthev Copyright