Feedko

Feedko

Za blagovno znamko Feedko stoji DAŠA KORŽE, MAG.INŽ.ZOOT.

Na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani sem magistrirala s fakultetno Prešernovo nagrado nagrajenim magistrskim delom "Ovrednotenje in izboljšanje prehranske vrednosti doma pripravljenih diet za pse z alergijo na hrano in odpovedjo ledvic”.

Na veterinarski fakulteti, na oddelku za prehrano živali - The Department of Health, Animal Science and Food Safety Univerze v Milanu UNIMI, sem opravila polletno prakso, kjer sem se usposabljala za pripravo kliničnih dietnih ter pridobila izkušnje na področju proučevanja ustreznosti prehranskih izdelkov za hišne živali.
Pridobljena znanja nadgrajujem z udeležbo na doma in v tujini organiziranih strokovnih izobraževanji.

S pravilno uravnoteženo in prilagojeno prehrano psu ali mački zagotovimo najboljšo možno prehranjevanje, ki na cel organizem deluje kot preventiva za ohranjanje zdravja, v primeru bolezenskih stanj pa prilagojena prehrana izboljša splošno počutje ter omili ali celo odpravi simptome bolezenskih stanj.

Po pridobljenih izkušnjah, tako v tujini kot pri nas, sem zaznala pomanjkanje zdravih izdelkov na trgu pasje in mačje prehrane. Ker sem mnenja, da bi takšno hrano morale zauživati vse živali, sem leta 2019 pričela s proizvodnjo pasje hrane pod blagovno znamko FeeDKo PetFood. Z njo želim ozaveščati odgovorne lastnike o vplivu slabe, ne žive hrane na zdravje psov in mačk ter njihovim ljubljenčkov ponuditi najboljše, obenem pa lastnikom, ki se zaradi hitrega tempa življenja ne odločajo za domačo pripravo hrane, olajšati in skrajšati čas in organizacijo za pripravo tovrstne hrane.

Vizija je širiti znanja o pravilnem prehranjevanju psov in mačk na oseben, strokoven in nepristranski način. FeeDKo izvaja strokovno dejavnost, ki ni sponzorirana in deluje samostojno.

Dasa KorzePrikaži kot Mreža Seznam

8 elementov

na stran
Nastavi padajočo smer
Prikaži kot Mreža Seznam

8 elementov

na stran
Nastavi padajočo smer
Slava Yurthev Copyright